Přejít na obsah

majorZeman

Členové_50
  • Příspěvky

    369
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele majorZeman

  1. no, ja jsem nemyslel zrovna vojaky v UK. dlouhodobe je z mistnich zakladen pryc kolem 30% stavu, takze celkem dost znamych a kamaradu rotuje nekde po svete... ti stastnejsi treba Kreta nebo Kuvajt, ti mene stastni Afganistan a predevsim Irak, aspon v poslednich dvou letech. kdyz jim ale reknu, ze jsou "armada", tak mne vzdycky opravi. oni prece nejsou od armady, ale od letectva. dost to rozlisuji (Navy, Army, Air Force). tim chci rict, ze mozna (ale moc sanci tomu nedavam) jsou i predpisy ci vyklad predpisu ruzne.

     

    co se tyka "nasich" fousacu, tak je to spis dusledek ceskeho pristupu k predpisum a standardum obecne. co neni zakazano, je povoleno. to uz je muj - zcela soukromy a nepodlozeny - nazor, ale myslim si, ze pokud chce armada u nas ziskat aspon nejakou elementarni uctu, meli by se zacit chovat jinak. ale to je na jinou tematu, tyhle uvahy nad profesionalitou armady CR ;)

     

    Cesi pokud vyjizdeji ven,presneji Iraq a Afgghan ,tak se holit nemusi,znam spousty vousacu a nikdy jim nikdo nic nerekl.
  2. OK,vyjadrim se kdyz musim i kdyz mi to prijde smesny .

     

    1. Instant - jsem v soku z toho, jak me tady obvinujes a hnojis ,samozrejme jsme spolu par obchudku udelali,i kdyz ne prez forum ,ale ze bych ti neco dluzil, mi fakt neni znamo.Vsechno, co jsem ti, jak rikas ty, dluzil, jsem ti poslal v poslednim baliku a platit ti za neco dvakrat fakt nebudu i kdyby me to tady melo stat ban .Za nejvetsi hulvatstvo ja povazuju se mi tady mstit a lhat.

     

    2. Abbot - Tezko pochpi nekdo, kdo nepracuje a nezna vztah podrizeny s nadrizenym jak to funguje .Ano, byli jsme dohodli a me to nevyslo a ty jsi musel cekat .Nekolikrat jsem se ti omluvil a uz fakt nevim, co proto udelat vic,mam si kleknout a odprosit te? Nezavolal jsem, protoze mi doslo kredo. Pochopil bych ,ze se tady ke mne vyjadrujes,kdybych se neozval vubec,ale ja se ti nekolikrat omluvil,takze fakt nechapu,proc se tady zviditelnujes.

     

    3. Chorche - Ano jedina vytka,kterou ja uznavam je od Chorcheho a musim se omluvit .Tady jsem udal botu ,ze jsem se neozval ,ale mam toho ted hodne a nejak mi to vypadlo z makovice a byl jsem pryc ,kde je net luxusem, na ktery se dostavam tezko ,proto se tady Chorchemu verejne omlouvam .

  3. Díky moc. A mají nějaké označení ty hodinky bez nápisu? Když dám vyhledat jen SAR Marathon tak se mi ukazují hodinky bez tritiových trubic. Jinak u toho Chrise Hoopera je to důvěryhodný? A má je tedy někdo, obvod mé ruky je jen 17cm a já se bojím že mi budou velký. Všem díky

     

    Cus,rozhodne veliky nejsou ,spise vysoky,ja bych snesl klidne i vetsi a to mam ruku jak ty :-)
×
×
  • Vytvořit...