Přejít na obsah

Strocek

Členové_50
  • Příspěvky

    3 021
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Strocek

  1. Díky za postřehy. Mám na to do konce roku čas, tak to zkusím oběhnout a určitě něco vyberu, pak se pochlubím.
  2. Jasný. Já to čekal, a nemám problém si přečíst i jiný doporučení, ale už sem tady ňákej pátek a už musim bejt zocelenej a nepodlehnout .
  3. Kuci tu uniformu sem nechal dvakrát přešívat aby to bylo bez chybičky, takže bych potřeboval k tomu odpovídající boty. Já osobně bych neměl problém s těma praboskama a ve finále by to asi nikomu nevadilo, když bys tam šel zakalit s dědkama, ale troubim tam a lidi na tebe čuměj a víš jak to je, když už nic, tak aspoň dobře vypadat . Ty geoxy jsou pěkný, asi bych volil bez toho přepažení (nebo jak se to jmenuje) tý špičky, ale něco takovýho vyberu.
  4. Kuci mám je k myslivecký uniformě a budu v nich troubit na plese, takže potřebuju pohodlí, než myslet na to, že mě serou nerozchozený boty . Na rozcházení rámovek bych to asi neviděl, když je vezmu tak 5x, i když jsem z Red Wingů zvyklej na ledacos . Já bych neměl problém pustit chlup a dopřát si dobrou rámovou botu, ale tady si myslim, že by to nepadlo na úrodnou půdu. Asi to udělám jak píše @bluman. Každopádně díky za postřehy.
  5. Jako proč né. Brachá mě teď nasměroval do Daichmana, že tam koupil co se mu líbilo i když věděl že to za rok asi vyhodí, ale s tim do toho jde, takže se klidně mrknu i v levnejch kouskách. Já jsem v tomle úplnej laik páč kvádra nenosim, tak si nechám poradit vod vostřílenejch matadorů. Jo přesně něco takovýho, ale potřebu to vidět a vyzkoušet. Na slepejše z netu to nechci vobjednávat.
  6. Na nohou černý Superstáry, ale potřebuju kuci poradit. Potřebuju nějaké černé jednoduché univerzální polobotky k obleku, které vyvětrám max 10x za rok, takže to můžou bejt i lepeňáky. Byl jsem se podívat v OC Chodově u Bati a nic mě tam dizajnem nenadchlo. Když jsem šel domu, tak jsem přes vitrínu viděl u BOSSe pěkný jednoduchý polobotky, ale cenovka byla trochu větší 4-5k. Tak jsem se chtěl zeptat jestli by jste mě někdo nenasměroval kam se zajít podívat. Cena do 3 litrů, ale jestli má smysl si přihodit, tak bych zvážil víc, ale zase když to vezmu párkrát... Díky
  7. Prodám kávovar Rancilio Silvia, který už mi nějaký ten pátek leží v garáži, protože manželka chtěla automatickej kávovar a dva kávovary nemaj smysl. Chtěl jsem si ho nechat na možná někdy, ale musim udělat pořádek v garáži. Prodávám včetně mlýnku Rocky a příslušenství Mám ho už dlouho a nevypadá jako funglofka to dá rozum. Udělal hodně kafí, ale je nesmrtelnej a ještě hodně kafí udělá. - Kávovar Rancilio Silvia - Mlýnek Rocky - Plochý tampér, který jsem si nechval vytočit na soustruhu z antikora - 1 origo páka s výstupy na 2 espressa + výstup na 1 espresso - 1 origo páka bezedná na misku pro trojté espresso - 1 miska na jedno espreso - 1 miska na dvojitý espresso - 1 miska na trojitý espreso - nerez konvička na mléko - teploměr na mléko (pěnu) - gumová záslepka do páky na čištění (není na foto) - čištění puly cafe Cena 14000,- Osobní předání Beroun – Praha SZ
  8. Věřim, že budou taky dobrý, ale tyhle už mám vyzkoušený a sem s nima spokojenej a mám jich docela zásobičku, krom toho předpokládám, že jsou o dost levnější než Iron Heart. Já sem nakupoval nějaký šampionky i tady doma a ta kvalita se nedá srovnávat. Mimochodem dneska jdu nechat zkusit zašít to logo u dvou kousků, tak uvidíme
  9. Tak jsem pořídil menšího bráchu a spokojenost, navíc byl ve slevě, né že bych to bral kvůli tomu, ale potěší to .
  10. protože neumím šít . Možná by to byla alternativa, ale nevim kdo jak by to dokázal a jak by to vypadlo i když teda o vzhled nějak extra nejde, ale taky nechceš aby to byla nějaká divočina. To lepidlo mi přijde nejlepší.
  11. Potřebuju zpátky nalepit logo na mikinu. Nejde o to, že bych musel mít to logo na tý mikině, ale když ho urvu, tak to dopadne jako rukáv vedle a vypadá to jako kdyby sis tam utíral nudli a to starý lepidlo nejde ničím odstranit, tak sem si říkal, že bude lepší to tam zkusit nalepit. Těchhle mikin Champion mám asi 10 (s kapucou, bez kapuci, na zip atd.) jsou z USA a do teď jsem nenarazil na lepší mikiny a že jsem toho měl. Tahám je už několik let a až na to odlepený logo vypadaj pořád dobře a nechce se mi kvůli takovýhle kravině kupovat nový. Koupil jsem si Ceys na textil, tak snad to pude. Lepidla Ceys mám obecně rád, docela fungujou, tak snad bude i tady.
  12. Chtěl jsem taky komplet chronomag uniformu, tak jsem šel vomrknout Bábe bundy do Karlína a nebylo mi to. Maj prostě divný střihy, co model to jinej střih (pochopitelně), ale i jinak velikosti než bys čekal. A to jsem tam šel, že si jako nějakou vodnesu a za ty prachy jsem si pak říkal, že nebudu přistupovat na kompromisy. Nemám problém dát za to ty kačky, ale musí to sedět. Možná když bych vyzkoušel všechny možný modely a nakombinoval třeba slim ve větších velikost nebo tak něco, tak třeba by sis vybral, ale tolik toho tam neměli a klasiky jako Bedalka aj. mi neseděla velká nebo malá nic mezi tim. Takže v tomhle mám ještě restík
  13. No ták . Tak od stejnýho výrobce i stejnou nabíječku, určenou pro tyhle baterky. V tom počtu to budeme mít podobný, jiný taky už nekupuju.
  14. Koupil jsem si kdysi nějakou drahou a echt kvalitní a ta byla tak složitá v nastavení (různé možnosti dobíjecích proudů atd...), že mi snad někde leží zahrabaná v garáži a koupil si blbuvzdornou Panasonic BQ-CC55. Používám k ní nabíjecí baterie Panasonic Eneloop. Používám několik let a naprostá spokojenost. Vložíš svítí červená až bude svítit zelená, seš připravenej, že to brzy zhasne a až to zhasne máš nabito. Jak pro AA tak pro AAA. Za mě maximální spokojenost. Už sou teda novější řady, ale obsluha je stejná.
  15. No ten už je cenou úplně jinde. Automat by mi nevadil, každopádně nůž je pěknej. Změnil jsem trochu priority a nemusí to bejt taková kudla, přeci jenom to bude záložní, kdyby náhodou bylo potřeba něco fiknout, tak to nemusí bejt takovej dělník. Mám už favorita, v tejdnu ho pudu vomrknout, ale vypadá to, že to bude asi vončo.
  16. Nepracuje tu někdo s lepidlem na látky? Potřeboval bych tip na kvalitní lepidlo na látku. Díky
  17. @marnejeto Díky za tipy. Ratku znám, brácha si ho chválí, ale tvarem se mi moc nelíbí stejně jako ten poslední, ale ten Kabar nevypadá vůbec špatně, dal bych teda přednost hubený rukojeti něco jako má to CRKT, ale vypadá dobře i cena je příznivá. Chválím i barevnost, že když bude na tý černý taštičce, že tam nebude svítit.
  18. Pánové potřeboval bych nasměrovat (tip) na podobnou kudlu jako je moje CRKT M16-14T, něco fortelnějšího (taktickýho), nějakýho pracanta. V kapse to nebude, spíš připlý za popruh na taktický taštičce na kvéro. Do 3tis, ale samozřejmě neni dogma.
  19. Já přehazoval kola vždycky na dvě auta a dělal jsem to růčo takovým tim točivým na kličku. To byl voser, že sem si říkal, že na tohle se můžu... a koupil jsem si BAHCO BH1EU3000, stojí trošku víc, ale předpokládám, že už si nikdy žádnej nekoupim, že tenhle mám na věky... Nerad bych měnil kolo a najednou mám auto na kotouči. To si rači připlatim. Tady párkrát pumpneš a je to nahoře. Ještě jsem si k tomu koupil rázovej utahovák od Makity DTW1002Z. Myslim, že jsem na třetině předchozího času.
  20. Určitě ne! Já se rád podívám na konkurenci a hlavně, my se konkurence nebojíme
  21. Pánové díky za postřehy. Vidím to taky na Mišelínky krosklimáče dvojky. Ještě jsem zvažoval jestli mám vzít ranflety nebo ne. Vyšlo by to na dvojku za sadu na víc. @moco jasně, to jediný je nepříjemný.
  22. Dalo by se říct, že sem rozhodlej na toho Yetiho, viz víše, dát celoročáky. Mám dvě sady kol, teď fungl nový letňáky a trochu slabší zimáky, ale sem trochu limitovanej místem pro skladování, ale taky by se dalo. Toho Yetiho jsme kupovali, že občas jezdíme do přírody, takže sem tam polňačka, občas lesní cesta, takže by mi ty celoročáky dávaly i smysl z hlediska lepšího záběru na těchto cestách. Samozřejmě se bude jezdit převážně silnice, dálnice, ale často i ty polňačky. Nemám s celoročákama zkušenost, klidně si nechám poradit, případně si poslechnu i jiný názory. Díky
  23. Spyderco Delica 4 C11FPBK https://www.moskito.cz/produkt/zaviraci-nuz-spyderco-delica-4-flat-ground-c11fpbk/ Sám ho mám a je to jedna z nejlepších EDC kudel. Vůbec bych se toho nebál a šel bych do ní!
×
×
  • Vytvořit...