Přejít na obsah

Strocek

Členové_50
  • Příspěvky

    3 005
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Strocek

  1. @marnejeto Díky za tipy. Ratku znám, brácha si ho chválí, ale tvarem se mi moc nelíbí stejně jako ten poslední, ale ten Kabar nevypadá vůbec špatně, dal bych teda přednost hubený rukojeti něco jako má to CRKT, ale vypadá dobře i cena je příznivá. Chválím i barevnost, že když bude na tý černý taštičce, že tam nebude svítit.
  2. Pánové potřeboval bych nasměrovat (tip) na podobnou kudlu jako je moje CRKT M16-14T, něco fortelnějšího (taktickýho), nějakýho pracanta. V kapse to nebude, spíš připlý za popruh na taktický taštičce na kvéro. Do 3tis, ale samozřejmě neni dogma.
  3. Prodám alu kola 6Jx17H2 ET48 rozteč 5x112, pneu 205/50 R17, které jsem sundal z Yetiho, takže použitelné i na jiné škodovky stavi viz foto. Zimní pneu pneu 205/50 R17. - 2x Continental WinterContatct V XL (DOT rok 18) , vzorek přes 5mm. - 2x Aplus A502 (DOT rok 21) vzorek přes 4mm. - 1x Continental WinterContatct V XL vzorek lehce přes 6mm, zůstala samostatně po defektu druhé pneu na nápravě a předchozí majitel koupil pak dvě Číny. Ty hloubky dezénu jsou orientační, někdo to bylo víc někde míň, po krajích pneu to bylo míň, tak udávám tu menší. Na středech to bylo lehce víc. Osobní předání Beroun Cena 5,5 tis. SZ
  4. Koupím starý telefon s kulatým vytáčením i nefukční. Je to pro prcka na hraní, dostal jsem za úkol to sehnat, tak třeba by se někomu válel na půdě. Viz foto, ale pochopitelně to nemusí bejt tento model. Po Praze a okolí bych si přijel. SZ
  5. Já přehazoval kola vždycky na dvě auta a dělal jsem to růčo takovým tim točivým na kličku. To byl voser, že sem si říkal, že na tohle se můžu... a koupil jsem si BAHCO BH1EU3000, stojí trošku víc, ale předpokládám, že už si nikdy žádnej nekoupim, že tenhle mám na věky... Nerad bych měnil kolo a najednou mám auto na kotouči. To si rači připlatim. Tady párkrát pumpneš a je to nahoře. Ještě jsem si k tomu koupil rázovej utahovák od Makity DTW1002Z. Myslim, že jsem na třetině předchozího času.
  6. Určitě ne! Já se rád podívám na konkurenci a hlavně, my se konkurence nebojíme
  7. Pánové díky za postřehy. Vidím to taky na Mišelínky krosklimáče dvojky. Ještě jsem zvažoval jestli mám vzít ranflety nebo ne. Vyšlo by to na dvojku za sadu na víc. @moco jasně, to jediný je nepříjemný.
  8. Dalo by se říct, že sem rozhodlej na toho Yetiho, viz víše, dát celoročáky. Mám dvě sady kol, teď fungl nový letňáky a trochu slabší zimáky, ale sem trochu limitovanej místem pro skladování, ale taky by se dalo. Toho Yetiho jsme kupovali, že občas jezdíme do přírody, takže sem tam polňačka, občas lesní cesta, takže by mi ty celoročáky dávaly i smysl z hlediska lepšího záběru na těchto cestách. Samozřejmě se bude jezdit převážně silnice, dálnice, ale často i ty polňačky. Nemám s celoročákama zkušenost, klidně si nechám poradit, případně si poslechnu i jiný názory. Díky
  9. Spyderco Delica 4 C11FPBK https://www.moskito.cz/produkt/zaviraci-nuz-spyderco-delica-4-flat-ground-c11fpbk/ Sám ho mám a je to jedna z nejlepších EDC kudel. Vůbec bych se toho nebál a šel bych do ní!
  10. Neměl jsem ještě OTF kudlu, takže nevim, ale jak se tomu dává péče, případně odkaz. Díky
  11. Dal jsem na tvoje doporučení, a první dojmy jsou parádní. Skoro mě sere, že nosim furt toho Lathermana, že dvě kudly sou zbytečný, ale asi ho budu muset ponosit. Ty barvy bych vyloženě nehejtil, každej asi nemusí mít tmavou ručku, ale to očko místo toho rozbíječe u těch nových modelů doteď nechápu...
  12. člověk by si měl dělat radost... . Předčil mé očekávání
  13. Díkes . Je to jak píšeš, neslyšel jsem na to nadávat. Jasně, ta rez na dveřích je známá, ale jinak samý pozitiva. Je to druhý auto do rodiny, tak nepotřebujeme velkej kufr, krom toho je dostačující. Jezdíme občas do přírody, tak právě 4X4 a i s tou barvou se to povedlo (za mě nejhezčí) .
  14. Dneska jsme pro manželku pořídili taky novýho fešáka . Řešili jsme tady ty motory a padlo to na 103kW v dehtu a čtyřhrab. Ta vopičárna na těch dveří u klik, tam už pochopitelně není.
  15. No jestli by si chtěl přesnej typ těch co má ve videu, tak to právě nemůžu sloužit , ale podobný jsou jak psal AKUC https://www.irisimo.cz/swiss-military-by-chrono-sma34075-07?utm_source=heureka&utm_medium=cpc&utm_campaign=heureka tady přímo českej ešop. Docela pěkný hodinky za příjemnou cenu. Švýcarský automaty s pěknou vodotěsností.
  16. 2:44 Tenhle týpek by měl mít na ruce asi Swiss Military by Chrono, ale má ve videu jiný nápisy na cifru a nemá tam ani znak se švýcarskou vlajkou, jinak tvar pouzdra, ručičky, gumák všechno stejný. Koukal jsem jestli se dělali třeba starší modely s jinými nápisy, ale nic jsme nenašel... Je mi to záhadou. Neví někdo jak to je?
  17. Určitě je to cesta správným směrem. Protože proč by si tu nemohl prodat tričko aj. co si měl jednou na sobě a nesedla velikost. Předpokládám, že většina z nás je soudná a ani kdo tady nebudu prodávat 2 roky jetou mikinu s dírama, ale že měl někdo něco na sobě a je to ve stavu nový věci, tak si myslim, že to nikomu neuškodí, ba naopak. Každopádně díky za progres!
  18. Máš to pěkný! Kolik těch eRWéček máš?
  19. Rozcházečka v plnym proudu. Ty kalhoty sou dobře, ale jak je to vopřený, tak vypadaj jak do repu
  20. Strocek

    Luminox

    Kluci trochu to tu vázne. Tak jsem nakonec pořídil novej model Luminox Navy SEAL 3501. Koupil jsem je na černým gumáku, ale to jsem ani nestihl vyfotit a hned jsem si tam dokoupil oranžovej gumák s překlápěčkou a carbon tah. Všechno parádní. Teď sjíždím ten carbon tah a pecka. Původně jsem chtěl ty předchozí modely, ale když jsem je viděl na živo, tak nebylo moc přehledný. Tý bílý tam bylo už moc, že se tam ručičky ztrácely. U těch nových mi trochu vadilo, že konce ručiček nejsou do špičky, ale už jsem si zvykl a nějak to nevnímám, ale určitě jsem rád, že jsem šel do nových modelů.
  21. Novej rotor za 1000 + Seiko strojek 4R36. Jasně, starší, ale funkční. Sem blázen co poslední Up za 800,- (zásilkovna za páďo)
  22. Kluci v Praze 7, ul. Heřmanova bylo nejlepší pánský kadeřnictví, který jsem kdy poznal. Byly tam ostřílené matadorky. Bylo bez objednání a hned si šel na řadu, jak to tam vodsejpalo. Stříhaly všechny ženský parádně a za super peníz. Nechodil jsem jinam a každýmu komu sem to doporučil, tak už taky nechodil jinam... Bohužel šéfová to pustila (lidi už jí srali, pronajímatel, zdravíčko) prostě se jí to sešlo, že se na to... ale bohužel nevim o podobným. Neměl by někdo tip? Je jedno jaká Praha, spíš okraj prahy směr na Plzeň případně centrum, ale čerňák atd. to né.. Jde mi o to bez objednání a aby to nebyla vyloženě tragédie. Zkusil jsem jedno nablind a neni to vončo, tak si nechám poradit.
×
×
  • Vytvořit...