Přejít na obsah

RadekB

Členové_50
  • Příspěvky

    411
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele RadekB

  1. Název článku není asi třeba komentovat https://www.richardmille.com/friends-and-partners/ester-ledecka
  2. Ty páté dveře - to je už doopravdy legendární story. Jeden kolega z práce si zašel do autosalonu v Brně a prodavač mu řekl, že to, že kufr zavřel až napodruhé je podtlakem. Prej kdyby tam sedělo víc lidí, tak je to bez problému. Byl z toho tak v šoku, že na to ani nijak nezareagoval . Osobně jsem nový S-Cross 1.4 testoval v listopadu a moje zkušenosti - motor i přes nízké kw byl překvapivě svižný, ale na autě mně nejvíc zklamaly sedačky. I na kruháči jsem musel pevně držet volant. Horní polovina zad naprosto nulová opora. Boky sedadla taky nic moc. Sice je to malé SUV, žádný sportovní kupátko, ale sedačky za mne hrůza. Dále už mi vadily jen drobnosti, např. zvuková výstraha před křižovatkou - STOPka. Obecně jako většina lidí nemám rád poplašná zařízení v autě a tohle je už přes čáru. V případě, že někdo potřebuje nutně 4x4 auto a rozpočet je po slevě do 600k, tak je to dobrá koupě.
  3. RadekB

    Yema watches

    Jako fanoušek značky a jedny hodinky od Yemy jsem i ponosil (bronzový modrý supermany), tak musím za mně konstatovat, že oboje jsou celkem průšvih. Hned několik věcí mi na nich přijdou vyloženě odpudivý. Spíš by se měli zaměřit na ten hadí kovový tah, který se mi ukrutně líbí, jen kdyby se ohýbal hned u stěžejek. To by snad mělo jít časem vylepšit.
  4. Jsou to Grand Seiko SLGA001. Máš pravdu s tou korunkou. Podíval jsem se znovu na záznam u UFC 298 a navíc si potvrdil, že jsou modré. Rád nosí ještě legendární SLA033. No, má toho opravdu plnou kabelku, co si budeme povídat.
  5. Odpovím si sám :-). Z té fotky to moc poznat není. Trochu jsem prohledal gůgl a s velkou pravděpodobností má Joe Rogan na ruce Grand Seiko Spring Drive Diver SBGA229
  6. Joe Rogan - většinou má rolády, ale teď mi to přišlo na něco od GS. Nyní komentoval na turnaji UFC 298. Lepší printscreen se mi bohužel nepodařilo vytvořit. Pozná tyhle hodinky někdo?
  7. Gratuluji, měl jsem už několikrát cukání, že do nich půjdu
  8. No, nedělej si z to pr..l, víš kolik už bylo vážných úrazů na eskalátorech?
  9. Koukal jsem na tu Zero S ZF 14.4 s 11kw - neboť jsem o této značce nikdy neslyšel a je za téměř půl míče. To už je opravdu pro EV fajnšmekry.
  10. Jsou super! Teď jsem se na ně díval na YT.
  11. Odbočím :-). ONO Popovice - Rajhrad u Brna, když jedu kolem, tak si vždy říkám, jestli to těm řidičům stojí za to, ....... čekat možná i půl hodiny na volný stojan, fronta 20ti až 30ti aut je úplně běžná. Když už by mi šlo čistě o ekonomickou stránku věci, tak raději budu v práci o půl hodiny déle a natankuji za 7 minut kde chci. Ale jak se říká: proti gustu žádný dišputát. Pokud je v palivu méně biosložky nebo je lépe aditivovaný, tak by to dávalo smysl. Na internetu jsem tyto informace nenašel.
  12. Gratulace! Velká paráda. Tyhle jsou od GS jedny z nejpovedenějších.
  13. Za videa taky dávám palec nahoru. Formex mě mile překvapil. Značku jsem doposud neznal a vypadají hodně podařeně. Jediná věc, která mi na nich vadí je název značky Formex, který se za mne hodí spíše pro výrobce akrylátového tmelu a nebo pro hodinky té nejnižší kategorie.
  14. Jo, jako dva kolegové z práce, oba od covidových časů chlastají s kamarádama v paneláku v kočárkárně, pípa s chlazením, sud Bernard a jídlo si dají až doma, když navštíví ledničku . A takových je spousta,..... .
  15. Nikdy jsem nechtěl vypadat jako michelinský panák, ale minulý rok jsem si na podzim řekl, že poprvé zkusím péřovou bundu. Jsem zimomřivější jedinec. Volba padla na Mountain Equipment Senja Jacket. Stála baťovských 4990,- a prodejci mi řekli, že se kvůli válce na UA peří výrazně zdraží, což se jak teď koukám po roce opravdu projevilo. Nyní je za 7t. https://www.hanibal.cz/mountain-equipment-senja-jacket_z30487/#117840 To teplíčko a váha bundy 580 gramů je návyková. Použití od cca +8 stupňů do nevím kolika, protože minulou zimu bylo pod nulou v Brně asi jen 14 dní a nejvíc cca - 8 a tenký svetr pod bundou v pohodě stačil. Ano, vypadám jak panák Michelin a je mi to jedno
  16. RadekB

    První hodinky Rolex

    V březnu tohoto roku mi prodavač v Brně řekl u Subů Date, že čekačka je minimálně 1 rok, ale možná až 3. Jako nejpravděpodobnější variantu mi sdělil rok a půl. Ale nevím, jestli se jen nepodíval do věštecké koule zrovna v době, kdy jsem si usrkl kafe.
  17. Přesně tak. U takového auta by absenci přední značky měli páni policisti prominout.
  18. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-reality-najmy-cekaji-zmeny-konec-nekonecnym-smlouvam-na-rok-i-rozkaz-k-vystehovani-238050#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Opět melounová politika naší vlády. Navenek zelení, uvnitř rudí. Tohle bude mít přesně opačný efekt,... nájemníkům se bude roční smlouva prodlužovat jen o další rok a pak se s nimi pronajímatelé rozloučí. Nikdo mi nebude nařizovat, na jak dlouho mohu svůj majetek pronajímat. OMG. 18ti měsíční výpovědní smlouva je taky solidní plivanec do tváře pronajímatelům. A to, že by naše progresivní vláda nutila pronajímatele poskytovat nájemníkům smlouvy na dobu neurčitou........, to už se musím štípnout do tváře, jestli se mi to jen nezdá. Každý, kdo pronajímá nemovitosti moc dobře ví, že práva nájemníků jsou už nyní značně nadřazena nad právem vlastníků nemovitostí.
  19. Bruce Lee nosil chronografy 6139 a je škoda, že Seiko nepočkalo ten jeden rok, kdy 6139 budou slavit 55 let vzniku. Na zahraničních fórech se spekuluje, že v roce 2024 s velkou pravděpodobností přijdou 6139 v pouzdře nedávné limitky SRPK17K1. Co se týče Bruce Lee limitky, tak na produkčních fotkách vypadá otočná luneta jako keramická, lesklá je jak psí koule, ale živých fotkách je to matná: https://timeandtidewatches.com/seiko-5-sports-bruce-lee-limited-edition-srpk39-hands-on/ Myslím si, že je nafocený předprodukční vzorek a tu keramiku zamýšleli. A nakonec se rozhodli jinak. Ale to samozřejmě spekuluji.
  20. Bruce Lee ,... nejlepší filmy mého raného mládí, mám cukání je objednat,..... Počkám ještě na první videa na YT.
  21. Rasto Chvala by z Tebe měl radost. Křížení náprav par excellence.
×
×
  • Vytvořit...