Přejít na obsah

Beet

Členové_50
  • Příspěvky

    2 229
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Beet

  1. Já mám eurový spořák u Maxbanky. Momentálně dávají 2,2%.
  2. Já uvazuju, ze bych utekl od CEZu do spotu. Mam sice fix do konce roku, ale pri soucasnych cenach na spotu i pri zapocitani pokuty pro CEZ jsem nekde na -8k za rok. Na druhou stranu ted uz bude leto a na podzim, kdo vi co bude. Nekde jsem cetl nejakou analyzu, ze letos ceny s klesajici tendenci, ale 2025 se ocekava nejaky narust, protoze od 1.1.25 nejaje zmeny v legislative s povolenkama. Pak by davalo asi snysl udelat nejaky fix na podzim.
  3. Co se myslí tím "nový vklad"? Ono nestačí když si ty stávanící peníze pošleš do jiné banky a pak je pošleš na ten Jarní účet.
  4. @Gustaf Já to měl taky za drobné. Pořizoval jsem Crypto.com kvůli cashbacku na kartě, ale jak změnili ty podmínky, tak už to nedává smysl.
  5. Tak já to včera všechno prodal. BTC jsem trefil pěkně, kupoval jsem v říjnu, takže pěkné zhodnocení, ale zasanovalo mi to přesně předchozí ztráty. Tak snad aspoň nebudu muset danit. Zkusil jsem, neprodělal jsem kalhoty a zjistil jsem, že to pro mě není. Už jsem asi konzerva.
  6. My tak pred 7-8 lety ubirali na jedne strane cca 1m a dosypavali to na druhou stranu pozemku. Pouzili jsme klasicke svahovky https://www.dek.cz/produkty/detail/4400886740-diton-svah-tvarnice-ladenna-pr Drzet to drzi a zena v tom pestuje skalnicky a jahody.
  7. Moje nejoblíbenější Seika.
  8. Beet

    BIKE

    @wawrik Už jsem se na tu vidlici díval tady https://www.laufcycles.com/ww/product/lauf-seigla#Z2lkOi8vc2hvcGlmeS9Qcm9kdWN0LzcyODM4NTU0MjU2ODg= Vypadá to pro mě trochu zvláštně. Jak to funguje?
  9. To vypada ze bych mohl byt brzo na nule. Tak to asi vyberu a s cryptem na dobro skoncim.
  10. Beet

    Sraz Chronomagu - Opava

    Fajne to bylo. Díky za organizaci. Příště raději v pátek.
  11. @nickolas Takže zítra už jsi v domovině?
  12. Beet

    BIKE

    Já jezdím an válcích https://www.pepebike.cz/valce-force-spin-treninkove--plast-cerno-modre/
  13. Beet

    BIKE

    Jak řešíte velikost, při koupi kola online? Změříte výšku+rozkrok a podle příslušných tabulek vyberete velikost? A sedí to?
  14. K moři beru vždy je Orange Mostra. Ty se na léto hodí. A pracovní Garmin Instincty. Ostatní "lepší" zůstávájí doma.
  15. Beet

    Sraz Chronomagu - Opava

    Na chvíli bych se asi mohl zastavit. Snad mi to tentokrát vyjde. 1. krutor 2. nickolas 3. ZdenoP 4. ABCDE 5. Dzimy 6. Beet
  16. Vše podle domluvy. Rychle a v nejvyšší kvalitě. Díky za obchod.
  17. Beet

    BIKE

    Můžu se zeptat na výhody/nevýhody těch vyhnutých řidítek oproti klasickým beranům?
  18. Beet

    BIKE

    @furo Ta Orbea vůbec nevypadá špatně. Díky za tip. Kámoš je kdysi prodával, tak se zkusím zeptat na slevu. @cityfly 1x11 mám na horáku a tam si to užívám a chci to i na Gravelu. Díky za komentáře. Zatím stále u mě vede ten Canyon.
  19. Beet

    BIKE

    Pánové potřebuju poradit, protože víc hlav víc ví. Na jarní sezonu chci pořídit gravel. Padesátka na krku a tak chci přejít z hliníkové silničky na něco trochu pohodlnějšího. Rozpočet jsem si stanovil nějakých 60-70k. Požadavky v podstatě jen carbon a Shimano. Můj favorit je tento Canyon. Po pravdě řečeno jsem se do něho tak zamiloval, že jsem žádné další značky ani nečekoval. A čekám jen jestli bude u Canyonu nějaká sleva. Teď mi ale začalo vrtat hlavou, jestli už nejít do bezdrátového řazení. Což je u Canyonu tento model. Je to vlastně to samé co první kolo jen postavené na bezdrátovém Sramu a lehce přes rozpočet. Sram jsem úplně nechtěl, protože ho mám na biku a chtěl jsem se zase po letech vrátit k Shimanu, protože na výše zmiňované hliníkové silničce jezdím Campu a Shimano už jsem dlouho nejezdil. Pokud by ale byly pádné argumenty pro bezdrátový Sram, tak bych to asi přehodnotil. A co teď s tím? Budu rád za každý názor. Nebo nápady na jinou značky s podobnými parametry jako výše zmíněné Canyony pokud možno v rámci rozpočtu?
  20. Venu 2 plus byl první Garmin, který uměl telefonovat, takže podle mě to umí jen on a Venu 3. Ale můžu se plést. Osobně jsem prošel už pár Garminů Fenix3 -> Fenix6 -> FR 255 -> FR 955 Solar. Po F6 jsem chtěl zkusit Multiband GPS, tak jsem šel do FR255. Multiband GPS je rozhodně velký krok kupředu, ale na 255 mi chybělo pár drobností a mapy, takže jsem šel do 955 Solar. Aktuálně používám F6 a FR955 a kdybych znovu kupoval, tak jdu opět do 955 bez solaru. Solar moc baterky nepřidá. A 955 proto, protože velikost a příznivá cena a proto, že jsem do amoled displeje jěště nedozrál.
  21. Osobně bych už telefon bez 5G nekoupil. Tady nějaký článek na Alze https://www.alza.cz/5g-sit
  22. Já nebudu. Běžel jsem ji 4x, ovšem naposledy v roce 2005. Pak jsem se odstěhoval z Prahy. Ať se dáš do kupy.
  23. Beet

    BIKE

    Přemýšlím, že bych si k narozkám nadělil gravela. Takže na nějaké velké slevy nemám čekat? Kdy mívá sezónu největších slev třeba Canyon?
  24. Beet

    Sraz Chronomagu - Ostrava

    Farky, je nějaký čas výkopu?
×
×
  • Vytvořit...