Přejít na obsah

frank.m

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli frank.m

  • Datum narození 13.1.1985

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    V Praze
  • Fanoušek značky
    Breitling, Hublot

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

frank.m's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Je blbý, že Dušák Cartier dělá, vím že jsou k tomu nakloněný, ale Hublot má zastoupení jenom v Široké ulici podle mě když příjdu k Dušákovi s Hublotama, tak mě asi pošlou pryč uvažoval jsem btw i nad Hublotama s Unico, ale tam jsem slyšel u těch starších, že to ještě neměli vychytané a kazilo se to možná lepší ta Eta než nefunkční Unico (které je ještě o cca 20% dražší)
  2. Myslel jsem to, že přesně nepoznám jestli je někdo uk nebo rus...každopádně v Hublotu AD mi říkali, že to jsou ukrajinci )
  3. Jako taky o tom uvažuju, že jsou až moc..jak vzhledově, tak na nošení a i okoukání. Víc se mi asi líbí a méně nápadná je kombinace rose gold pouzdro a luneta keramika, bohužel chci se na ně předem podívat a neobjednávat na slepo z Chrono a v ČR nikde moc hezké nemají..kupovat je nové za cca 817tis. nechci, to je opravdu mega nesmysl..
  4. Děkuji moc Vypadají dobře - ano jsou to Rusové/UK. V Hublotu v Pařížské mi právě pravost ověřit nechtějí (prý to nedělají = nechápu, jednou je to dealership, tak snad by to měla být samozřejmost i klidně za nějaký poplatek). SN sedí, papíry k tomu jsou, Hublot je neeviduje jako kradené.. Spíše mi jde jak ověřit originalitu..v téhle cenovce se trošku bojím riskovat
  5. Hezký den všem, už delší dobu uvažuji o Hublot v kombinaci Rose Gold nebo Rose Gold Ceramic. Našel jsem po nějaké době celkem hezký kouseki v ČR kamenném shopu Chrono 10:10 (mají profil i na Chrono24). Sériové číslo jsem ověřoval u Hublotu, registrují ho - ale samozřejmě nemohou 100% potvrdit, že nejsou hodinky originál. Cena je na model adekvátní.. Co myslíte? Nemáte někdo zkušenost také s obchodem Chrono 10:10 v Intercontinentalu? Zkoušel jsem oslovit i Hublot v Praze ohledně autenticity, ale nedělají to..
×
×
  • Vytvořit...