Přejít na obsah

lukis

Členové_50
  • Příspěvky

    294
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele lukis

  1. před 1 hodinou, jkba napsal:

    Jakože až teď půjdu vrátit letité nepoužité léčivo, tak mám použít formuli

    nic, co by nešlo rozleštit?

    Zkuste se kouknout k severním sousedům, Nurofen je tam normálně k dispozici. Pokud by někdo byl v urgentní potřebě, pište SZ.

  2.  

     

    hmm díky za sdílnost :-) já myslel , že ti to řezal děda Drchlík

     

    to filtos : dík , dá se tam najít inspirace , plánuji říznout průmyslovou žárovku na pražičku kávy , mám něco nakoukáno na YT , ale nápadů není nikdy dost....

     

     

    Chvilku to trvalo, než jsem se dostal do sklepa, ale tady to máš....

    Jen se obávám,že na tenkostěnnou žárovku bude třeba zvolit jiný přístup...

    post-2864-0-66014700-1541670358_thumb.jpg

    post-2864-0-07588700-1541670364_thumb.jpg

    post-2864-0-44492100-1541670368_thumb.jpg

  3. Prosím pěkně o radu - strojek PRIM 68.3, 2x servisovaný (požadován kompletní servis s vyčištěním, promazáním) - zasekával se. Po prvním servisu vráceno - 4h chodu a pak stop stav. Po druhém servisu (upraveny ručky, které se dle hodináře zasekávaly o sebe) výdrž na plný nátah 24h.

    Pokud jsem si dohledal správné info pak uvedený kalibr disponuje rezervou nátahu cca 40h - kde by ctěné osazenstvo hledalo závadu? Pero?

    A co s tím - vrátit zpět servisu a čekat na 3 pokus?

    Díky za ochotu..

  4. Na zkoušku jsem si založil účet u Fortissima a s prvou platbou spokojenost - 50 PLN na polský účet za 309 Kč.

    Slibují platby po celé EU za podobných podmínek.

    http://www.devizy.cz/

     

     

    Zaplať to přes portál europlatba.cz. Stačí převést peníze ze své banky na příslušný účet v Kč a oni zařídí následný převod v EUR: většinou je platba druhý den na zahraničním účtu. Poplatky za to neplatíš žádné, převodní kurz je, myslím, více než přijatelný. Používám k naprosté spokojenosti roky.

     

     

    Moc díky, už to lustruju :)

  5. je to starší (cca 3 neděle ). Na přejezdu jsem u passata udělal vanu, skočil jsem si jak super závodník, můj tříletej kluk v zadu v sedačce to komentoval nadšeným "HOP". Rána, nouzák ok zastavil sem a koukám jak se valí olej. No nic volám policajty a hasiče plus pojišťovnu k vůli odtahu. "Ještě HOP" dožaduje se František, nemám sílu odpovědět. Volám mechanikovy " jasně přivez to". Mezi tím dorazila manželka s dcerou v druhém autě. " Mami udělali velký hop" šestiletá dcera na to " já chci taky". Sedl jsem si na zem a bylo mi jedno že se do pr..le máchám v tom oleji. 

    Druhý den mi volá mechoš že je to v háji a že to není jen vana, ale i intercooler a možná převodovka, ale mám počkat až to celé omeje od oleje a dá mi echo. Již asi stému zakazníkovi vysvětluji že dnes nedorazím. 

    Další den mechanik, prý to nějak spíchne a hned ho střelíme. Fajn co mám dělat, telefon se zákazníky se totálně zbláznil, nikdy mě netoužilo vidět tolik lidí jako zrovna teď.

    Jdu si koupit nové auto....něco sem si vybral, zaplatil a tak nějak si říkám že při všem tom zlém jsem si alespoň udělal radost.

    Zkouším co vše nový mazel umí a tak nějak se seznamujeme, radost překlenuje zklamání.....vlastně je to fajn mám nové auto.

    Je ráno další den....volá mi mechanik, máš to hotový a nakonec to byla jen ta vana a trubka k intercooleru v kolik přijedeš ?

    Chce se mi vraždit, ja...ja...ja sem včera koupil jiné auto co mám jako dělat, proč jsi mi to ku..a neřekl dřív ??? Co máš dělat nevím, ale pašík je ready.............

    Naštvanost mě dnes po cca 14 dnech začíná lehce opouštět

    a za kolik že půjde?:) kolega zrovna po nějaké hamé kouká..

×
×
  • Vytvořit...