Přejít na obsah

dawe009

Členové_50
  • Příspěvky

    2 766
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele dawe009

  1. Perfektní komunikace, vstřícnost, hodinky v topu, všechno dle domluvy, osobní setkání, všechno absolutně ok. Moc díky a rád doporučuji!
  2. Jeden z top chronomagorů ze staré školy. S lidmi jako je Martin nemám problém domluvit obchod na cokoli, kdekoli, kdykoli a jestli si plnění pošleme dneska nebo za měsíc, je mi úplně jedno, protože mu 100 % věřím. Jeden z nejvíc rovnejch chlapů, co jsem kdy potkal nejen tady, ale vůbec. Díky moc za obchod, vítám Martina v Rolex rodině a přeji, ať ho dlouho a dlouho hodinky baví!
  3. Tak jsem byl první, kdo dával Vlastovi hodnocení a dneska jsem tu znova. Rád říkám, že se vůbec nic nezměnilo a obchod opět proběhl bez chybičky a na to, že nás dělí 300 km, v rekordním čase. Super domluva, na místě včas, hodinky dle popisu, kafe, pokec a třeba zase příště. Díky Vlasto a samozřejmě rád všem doporučuji.
  4. Všechno v naprostém pořádku, jasná a rychlá komunikace, platba obratem. Sice neosobně, o to rychleji vše vyřízeno. Děkuji za obchod a rád doporučuji dále.
  5. Tady pan kolega naprosto v topu, domluva perfektní, osobní setkání na čas a u dobré kávy pokec o životě..to mi vždycky zvedne náladu a jsem rád, že takoví lidé tady jsou. Bylo mi ctí a samozřejmě rád doporučuji.
  6. Správnej týpek, rychlá a věcná domluva, co domluveno to splněno, osobní setkání u kafe, všechno perfektní. Díky Dane!
  7. Všechno v pořádku, jasný slovo, jasná platba, jasnej feedback, není co vytknout..děkuji a samozřejmě doporučuji.
  8. S panem kolegou v naprosté pohodě, přestože se jednalo o docela složitou akci kulový blesk, takzvanou čtyřsměnu. Sice jsme si zapomněli zaplatit, ale pak jsme si vzpomněli a všechno cajk. Aj jsme poseděli a inteligentně promluvili, jak se na na lidi z chronomagu sluší a patří. Za mě 100% uspokojení a rád doporučuji ostatním.
  9. Bullet je jeden z nejvíc nejlepších chronomagorů, co jsem kdy potkal. Opravdový hodinkový blázen v nejlepším slova smyslu. Všechno v naprostém pořádku a pohodě, 105% doporučení
  10. S Tomášem šlo vše od první chvíle bezvadně, jasná a rychlá domluva, vzájemná důvěra a věřím že také oboustranná spokojenost. Bylo mi ctí a dávám na seznam chronogentlemanů.
  11. Se Štefanem poprvé, všechno v pohodě a bez chyby, rychle, jasně a férově. Díky za obchod a samozřejmě rád doporučuji.
  12. Vše v nejlepším pořádku, vše co se domluvili, tak beze zbytku platilo. Díky za obchod a samozřejmě rád doporučuji.
  13. Rychlý a bezproblémový obchod, vše v nejlepším pořádku. Děkuji a doporučuji.
  14. Standa je frajer, velmi vstřícně zareagoval na mou chybu v popisu, na kterou jsem přišel až těsně před odesláním. Díky moc za to i za proběhlý obchod. Samozřejmě 100% doporučení.
  15. Zasloužilý člen a tomu odpovídající nejvyšší úroveň jednání, komunikace i příjemné setkání zakončené fajn obchodem, ze kterého mám radost. Vše v topu a samozřejmě doporučení, díky Slávo.
  16. Tady není o čem. Po několikáté a vždy záruka 110% výsledku. Rád jsem tě zase viděl Davide, ať se daří!
  17. Pan chronogentleman. Bylo mi ctí, vše v nejlepším pořádku a samozřejmě plné doporučení.
  18. Po kolikátý už..? A zase dobrý
  19. S Pavlem vše bez problému a komplikací, tak jak má být a jak se na chronogentlemana sluší a patří. Děkuji velice za obchod a velmi rád doporučuji.
  20. Taky se musím přidat mezi zástupy spokojených klientů ONYX. Velká ochota vyjít vstříc a pomoci. Tým zkušených hodinářů odvádí naprosto profesionální práci, každý jeden přesně ví, co dělá, nad prací přemýšlí a doporučí nejlepší možné řešení. Navíc mají špičkové vybavení! Komunikace se zákazníkem ze strany Rudy i Aleše naprosto příkladná, dokonce mi odpovídali i na whatsapp o víkendu apod. (sorry za to..není to návod pro ostatní ). Jestli mě něco v ČR vážně dlouhodobě ničí, tak je to úroveň služeb. V ONYX je ale vše v nejlepším pořádku a jsem opravdu moc rád, že tohle můžu psát a všem doporučit. Díky chlapi, je vidět, že to děláte rádi a práce vás těší. Držím vám palce, ať se vám daří!
  21. Druhý obchod s Honzou. Hodinky si v den setkání trochu postavily hlavu, takže jim bylo potřeba ještě trochu pomoci, ale dobrá věc se podařila a věřím, že teď už budou dělat jen radost. Jednání s Honzou je na úrovni, postavené na důvěře, ochotě, vstřícnosti a férovém přístupu. Bylo mi opět ctí, samozřejmě rád doporučuji a jsem zvědav, zda bude nějaké "do třetice". Děkuji za obchod a přeji pevné zdraví!
  22. S Mírou jsme se viděli osobně u kafe, popovídali, vyložili karty, po chlapsku se dohodli a s notnou dávkou oboustranné důvěry provedli obchod. Velmi si vážím rovných lidí, na které je spoleh a proto velmi rád Míru doporučuji. Děkuji a budu se těšit, že to třeba nebylo naposledy.
  23. Matouš je další super týpek, kterého jsem mohl díky chronomagu poznat. Děkuji velice za rychlost, ochotu, vstřícnost, jednání na úrovni hodné gentlemana i fajn pokec. Bylo mi ctí a samozřejmě velmi rád doporučuji.
  24. S Petrem absolutně na jedničku jako vždycky. Super chlapská domluva, všechno hladce a na čas, tady je vše naprosto v pořádku. Moc díky!
  25. Rychlá a věcná domluva, setkání na čas, všechno v pohodě a nejlepším pořádku. Mohu jen doporučit a děkuji velice.
×
×
  • Vytvořit...