Přejít na obsah

dawe009

Členové_50
  • Příspěvky

    2 767
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele dawe009

  1. Jeden z top chronomagorů ze staré školy. S lidmi jako je Martin nemám problém domluvit obchod na cokoli, kdekoli, kdykoli a jestli si plnění pošleme dneska nebo za měsíc, je mi úplně jedno, protože mu 100 % věřím. Jeden z nejvíc rovnejch chlapů, co jsem kdy potkal nejen tady, ale vůbec. Díky moc za obchod, vítám Martina v Rolex rodině a přeji, ať ho dlouho a dlouho hodinky baví!

  2. Tak jsem byl první, kdo dával Vlastovi hodnocení a dneska jsem tu znova. Rád říkám, že se vůbec nic nezměnilo a obchod opět proběhl bez chybičky a na to, že nás dělí 300 km, v rekordním čase. Super domluva, na místě včas, hodinky dle popisu, kafe, pokec a třeba zase příště. Díky Vlasto a samozřejmě rád všem doporučuji. 

  3. S panem kolegou v naprosté pohodě, přestože se jednalo o docela složitou akci kulový blesk, takzvanou čtyřsměnu. Sice jsme si zapomněli zaplatit, ale pak jsme si vzpomněli a všechno cajk. Aj jsme poseděli a inteligentně promluvili, jak se na na lidi z chronomagu sluší a patří. Za mě 100% uspokojení a rád doporučuji ostatním. 

  4. Taky se musím přidat mezi zástupy spokojených klientů ONYX. Velká ochota vyjít vstříc a pomoci. Tým zkušených hodinářů odvádí naprosto profesionální práci, každý jeden přesně ví, co dělá, nad prací přemýšlí a doporučí nejlepší možné řešení. Navíc mají špičkové vybavení! Komunikace se zákazníkem ze strany Rudy i Aleše naprosto příkladná, dokonce mi odpovídali i na whatsapp o víkendu apod. (sorry za to..není to návod pro ostatní :) ). Jestli mě něco v ČR vážně dlouhodobě ničí, tak je to úroveň služeb. V ONYX je ale vše v nejlepším pořádku a jsem opravdu moc rád, že tohle můžu psát a všem doporučit. Díky chlapi, je vidět, že to děláte rádi a práce vás těší. Držím vám palce, ať se vám daří!

  5. Druhý obchod s Honzou. Hodinky si v den setkání trochu postavily hlavu, takže jim bylo potřeba ještě trochu pomoci, ale dobrá věc se podařila a věřím, že teď už budou dělat jen radost. Jednání s Honzou je na úrovni, postavené na důvěře, ochotě, vstřícnosti a férovém přístupu. Bylo mi opět ctí, samozřejmě rád doporučuji a jsem zvědav, zda bude nějaké "do třetice". Děkuji za obchod a přeji pevné zdraví!

×
×
  • Vytvořit...