Přejít na obsah

warann

Členové_50
  • Příspěvky

    7 129
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele warann

  1. před 4 hodinami, JR_2010 napsal:

    Ty jo, tak to jsme museli jet vedle sebe, já to hned ukazoval manželce a říkali jsme si, že buchta, co jí to koupil buď neumí anglicky, nebo jí to přijde vtipný a nebo je to pravda...

    To mi poslal kamos, ja nemel tu cest. Po pravde jsem si myslel, ze to je nejakej fejk. 

  2. @Jiří Sedlák No ja na ne narazil vcera nahodou, kdyz jsem projizdel aktualni kolekci GO, ktera se mimochodem stava pro me dost podivnou. Samy zlato a ty “obyc” modely nejaky mizi. Navic i ty strojky u tech zakladnich modelu nejak stagnujou ci co. 
    Nicmene co jsem postoval je parada, nacez jsem si vzpomnel, ze se tady nekdo nekdo na to ptal, takze jsem musel chvili patrat, kde to bylo 😁.

    A autorovi se omlouvam za mirny pleveleni, ale kdyz uz k tomu doslo - nejaky posun s vyberem? 

  3. OK, ještě jednou díky. Na KB i Spořku mám nějaký vazby, tak uvidím co mi nabídnou, ve Fio jsem něco zrovna rušil, ale třeba mě ještě vezmou na milost. A ano, bude to karta "do šuplíku", resp. záložní na dovolenou, kdyby z jakýhokoli důvodu byl problém s těmi stávajícími.

  4. před 43 minutami, Patrik napsal:

    Záleží na tom, co od kreditní karty čekáš. 

    Třeba pro mne je "vedení zdarma" už málo, obvykle chci něco navíc. Nejvíc "vstupy do letištních salonků, concierge a cestovní pojištění". Před pár dny jsem třeba dostal kartu od zmiňované Komerční banky.

    V ceníku má sice cenu za vedení, ale k účtu TOP nabídka, který je při obratu na účtu 100 000 Kč veden zdarma, je zdarma. Kromě toho, co od kreditky chci (viz výše), tak má třeba ještě asistenční služby na silnicích (auto, ale i jízdní kolo).

    Já vůbec mám karet, jak do mariáše.

     

    Z toho je 8 kreditních. Třeba tři karty od České spořitelny mi vrací 1 % z plateb přes internet, maximálně 350 Kč/měsíc, tj. každý měsíc od banky dostanu 1050 Kč. Ke kreditce od ČSOB mám standardní "salonky, cestovní pojištění a concierge".

    Raifka je pouze "pro pokročilé" umí různé pasti a pastičky, je potřeba stále sledovat podmínky, ale lze tam vybrat zajímavé služby. Komibinací jejích debetních a kreditních karet je možné získat až 10 vstupů do letištních salonků ročně. 

    Ohledně té možnosti inkasa nevím, hlavně těžko říct, jestli to umí i z jiných bank. Zrovna tahle funkce je pro mne nedůležitá, raději si splácení řídím sám.

    Je to asi divný, ale v podstatě nic. Bude záložní a nejspíš se nebude vůbec používat či pouze minimálně. Nicméně díky za tipy, ještě mi má volat někdo z té KB a dále ze Spořky.

  5. Zdar, moc sem nechodím, tak sorry, jestli jste něco podbnýho probírali 2 stránky zpět.

    Potřebuju poradit tip na kreditku, využitou hlavně při cestování (auta, hotely atd).

    Máme sice od Uni Credit, ale potřebuju ještě od jiný banky. A bohužel tam, kde máme "vedlejší účty", je nevydávají.

    Kdysi jsem měl od Rajfky, poplatky byly nula a měl jsem inkaso z jiný banky, takže to bylo OK. Pak nějak zvedali poplatky, tak jsem to zrušil. 

    Díky za tip.

    edit: ted jsem mluvil s KB (resim neco jinyho) tak jsem se optal a maji problem s inkasem z jiny banky. 

×
×
  • Vytvořit...