Přejít na obsah

Vjace

Členové_50
  • Příspěvky

    647
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Vjace

  1. Naprosto hladká transakce a příjemný pokec. Díky a určitě se v budoucnu nad hodinkami zase potkáme
  2. V PP 200k€ pokud chceš bejt ve frontě na Nautily nebo Aquanauty, takže může být hůř
  3. A to je přesně ono - ve Španělsku ti řeknou, že nemáš šanci, majitel si to “šmelí” sám. U nás ti řeknou, že se nemáš bát, už seš na řadě, brzy ti budou volat, příští co přijdou jsou tvoje. Bullshit. A to mě na tom štve.
  4. Vidíš, mě by nenapadlo podnikat tak, že budu klamat zákazníky. Tím neříkám, že to nikdo nedělá (zjevně). Ale vždycky, když se to někde stane, tak se divím…
  5. Já třeba todle úplně beru. Ale co neberu, ba mě nebetyčně je to, jak šíleně u Dušáka lžou. To je ostuda značce na nejvyšším levelu. Těch příhod, co nám tu za ty téměř 3 roky napovídali. Do pytle když už jsem tak zoufalej a nemám koule říct zákazníkům, že hodinky se přidělují dle uvážení majitele butiku/prodejce, tak se aspoň sladím na tom, co říkám zájemcům. Mě jednou řeknou, že jim ještě nepřišly žádné, podruhé, že už jedny byly, ale vzal si je majitel, pak mě ujišťují, že jsem první na řadě, když se ozvu, že vím, že mezitím dodali další, tak zase klamou a vymýšlí si příběhy. Je mi z Dušáka na blití. Přitom kdyby na férovku řekli, že jsou to hodinky jen pro VIP klienty, podle objemu utracených peněz (ala extra modely Rolex nebo nákup RO v AP či Aquanaut v PP), tak jsem s tím v pohodě a zkusím si to vyřešit jinak a jinde. Ale todle soustavné uvádění člověka v omyl a vytváření falešných nadějí je… Vtipné je, že jsem si říkal, že zkusím svou šanci na Snoopy zvýšit tím, že bych koupil Chronoscopy. Tak volám na butik - nejsou. Děkuji, zavoláme mi, až budou, že bych se stavil a vyzkoušel je. Ano. A nikdy se neozvali. Pro mě nepochopitelné chování.
  6. 18:53 a jdeme s manželkou ukončit KVIFF.
  7. Těch prvních na seznamu je asi víc
  8. Postupoval jsem stejně. Už mi utekly Daytony s meteorit ciferníkem (přestali je letos dělat), čekal jsem dlouho, ale nebyl jsem dostatečně vysoko a těch pár kusů za rok...na mě se včas nedostalo. Teď jsem se nechal hned napsat na tydle nádhery a třeba to za 5, 7 let vyjde. Uvidíme.
  9. Taky se hlásím ke starým, v tom případě. Máš to parádní. Já si čekám na ty v bílém zlatě. Snad se dočkám
  10. Pozor, všechny ceny z JP na C24 jsou bez 10% lokální daně - tu platíš, pokud nakoupíš v Japonsku, vyhnout se jí můžeš nákupem ze zahraničí, ale pak se nevyhneš clu a DPH... Takže za nejlepší peníze se dají teď pořídit za cca 435t Kč.
  11. Retail byl 240.000,- Kč v době uvedení, teď po skoro 3 letech bych si tipl, že retail bude někde okolo 290.000,- Kč minimálně. Ale bavit se v ČR o retail ceně k Snoopym je ještě větší nerozum, než v případě třeba Jumb od AP nebo Naulitů od PP. Bez přehánění. Ve čtvrtek mi znovu u Dušáka potvrdili, že za ty skoro tři roky dodali jeden jediný kus. To těch Jumb i Nautilů přišlo do ČR o řád více...
  12. Haha, nikdy nemáme vystaráno. A to je na tom super.
  13. Vjace

    Rolex 2023 Novinky..

    Přesně. Teď budu naštvanej a bohatej, mohl jsem být šťastnej a chudej.
  14. Vjace

    Rolex 2023 Novinky..

    Jestli správně vidím konfigurátor na R stránkách, tak skončila možnost mít Daytony s meteorite ciferníkem. Se pose*u. Čekal jsem dost dlouho a nic. Opět. Už se mi to stalo s Hulkama a teď s meteorite Daytonama. Ach jo. Jasně, kdyby svět měl jenom takový problémy a nic vážnějšího, ale prostě mě to štve Tak jsem se chtěl s Vámi podělit o svou blbou náladu.
×
×
  • Vytvořit...