Přejít na obsah

darktower

Členové
  • Příspěvky

    14
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele darktower

  1. tiež sa pridávam k závistlivcom, to moja manželka ťažko rozdýchala keď som oznamil, že na narodeniny si urobim radosť speedami, to keby som mal ist do rlx, asi sa rozvedie. :) ale zas je po čom ďalej  túžiť, sny nás poháňaju ďalej. po speedoch som si myslel že budem mať na dho pokoj, ale toto forum ma presviedča, že stále je po čom pokukovať.

  2. vdaka, čo si si k tahu dokupil, chcem nejaky remen, no neviem čo by sa k nim hodilo, nerad by som triafal na slepo, ten tah je silne nachylný k vlasočniciam. mal som ich iba par krat a uz nejake vidno hlavne na spone, je nejaky postu na zalestenie, alebo to zveriť len do servisu?

    perfektní výběr!!

    Sám nosím to samé v modré barvě. Jsou to pohodlné hodinky, pěkně čitelné. Poměr výkon/cena je vynikající!

    Gratuluju!

  3. k 40-ke som si dal malý darček, manželka to trochu dlhšie rozdýchavala, ale nakazený týmto fórom som už dlhšie neodolával a narodeniny boli dobrá priležitosť zaútočiť na úspory + darovné som doložil a kupil prvé automaty. pôvodne som pokukoval po TH carera, ale tieto ma dostali viac. Stále ale pokukujem po PO a už sa par kuskov predava aj v predajnej sekcii, no na tie ešte nieje "čas". nejake foto.

    post-30330-0-12524500-1386258864_thumb.jpg

  4. Pls. kde na Slovensku si to myslel? potreboval by som skontrolovať svoje.

    Osobně bych je k Hanakovi nedával, mám tam podobnou zkušenost co ty u Dušáka (tam jsem byl naopak spokojen)...být tebou tak zkusím napsat klukům (knespl & majzlik), myslím že by to mohli zvládnout...mám i dobrou zkušenost se servisem na Slovensku ale to je pro tebe asi pase (tam stojí generalka 245eur)

×
×
  • Vytvořit...