Přejít na obsah

Edifice562

Členové_50
  • Příspěvky

    163
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Edifice562

  • Datum narození 16.5.1968

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Hošťálková
  • Fanoušek značky
    Seiko....stolní tenis , kytara, staré motorky , zbraně ...

Edifice562's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Moje Military pětky aka "zálesácké chrona".. na živo jim černý nato strap sluší víc než Bond. Daily wear watch - malé , lehké..
  2. Motorky mám rád už dlouho. Moje dvě současné krásky. Honda s kamarádovým dvojčetem v pozadí.
  3. Tak jsem se po letech vrátil do jedné stopy. Je to super. https://www.motorkari.cz/motorka/?mid=117322 Helmu odkládám na opěrku.
  4. moje kráska před zprovozněním , začínám ji oživovat.
  5. ono to je vidět jen když chceš , takže to zřejmě nebudu dál řešit...Jinak SKX jdou "jak hodinky" a mají vše OK slícované , dávat pryč je rozhodně nebudu. Díky moc za tipy.
  6. asi jo , tak nějak...Zabrousit - v tom mám jasno.Čím zaleštit?
  7. mobilem to jde mizerně vyfotit.To lesklé místo je ploška..naštěstí nedělá téměř vrub do průběřné kontury kartáčované ani leštěné plochy.
  8. včera jsem dal své hodinky z ruky do vnitřníkapsy bundy a ony mi později ze zapnuté kapsy vypadly cca 40cm na dlažbu. Vznikla na nich taková mikroploška na přechodové hraně v lesklé části. dalo by se s tím něco udělat? Moc to neruší a nerad bych rozhodil vzhled celého boku u nových hodinek. Kdyby se ale na tom místě obnovil lesk , opticky by ploška trochu zmizela.
  9. Tečoval mně design hranatých hodinek s římskými indexy a stříbrným cifrem , čistý nekomplikovaný design - 3 ručky...Nicméně se mi nedaří najít nějakou rozumnou alternativu... Budget do 6000 , rozumně velké , tedy délka cca 32mm bez nožiček , , ocelové pouzdro přírodní či pozlacené, safír výhodou ale není podmínkou , wr není podmínkou , quartz může být ale raději mechaniku...Rozumná značka...Mohou být i čínské , ale ne za 8 dolarů... Příklad designu je zde - ale módní značky ne. https://www.hodinky.cz/hugo-boss-admiral-1513436.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=criteo-hodinkycz Děkuji za tipy.
  10. existuje vzor nebo podobný model pro tyto čínské hodinky?
  11. Kluk jako buk: díky za zastavení!
  12. taky jen hromadím.Poměrně rychle , tak nevím jestli časem nebudu prodávat. Nicméně to závislácké točení hodinek , kdy koupím a než stačím rozmyslet co napíšu do chlubícího vlákna , začnu skládat text vlákna prodejního , to je mi hodně cizí a před sebou samým neobhajitelné. Tak Ti fandím abys dobře vybral poslední kus.
  13. Hodně zajímavý chronovývoj a super fotky....ty Damasko jsou náhrada za Seiko big military? SKX009 ještě máš?
×
×
  • Vytvořit...