Přejít na obsah

Kluk jako buk

Členové_50
  • Příspěvky

    1 732
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Kluk jako buk

  1. @koveras Možná bych ještě někde vyhrabal vzorek. Pamatuju si jen, že mě nenadchla. Intensa se mi naopak líbí velmi. Té mám flakón.
  2. Přeji krásné sobotní odpoledne, rozbil se nám v práci automatický kávovar Krups a chtěl bych se zeptat, zda někdo nemáte zkušenost s nějakým servisem, ideálně v Ústeckém kraji. Je to jeden z těch levnějších, takže oprava možná nemá veliký ekonomický smysl, ale citové vazby, udržitelnost a tak podobně... Děkuji.
  3. @ivan_989 Chanel Allure Homme Edition Blanche, Allure Homme Sport Eau Extreme, D&G Light Blue Eau Intense, John Varvatos Artisan Pure, Terre d'Hermes Eau Givree
  4. Jak doporučovala nedávno Laika, na recenze pomalu migruju na: https://www.parfumo.com/ Fragranticou vždy scrolluju půl hodiny, než najdu rozumný popis. Jinak s Laytonem ani Herodem si nemůžu na výdrž stěžovat.
  5. @Wendellin Parfum je jediná verze, kterou jsem nezkoušel, ale z toho co jsem četl, je Elixir hodně jinde. (A taky jediný, který vlastním.) Jinak já se taky pohybuju vesměs v levnějších vodách (i když Raw Gold taky zkusím ). Ke konci zimy jsem si nejvíc užíval Mancera Tonka Cola (výborná, ale vydrží tak 2-3 hodiny) a Spicebomb Infra-red (asi nejlepší verze zatím?). Škoda, že už je léto.
  6. Aaron už bohužel nebude posílat do EU. Chtěl jsem jít minimálně do Hard Candy a Mavericka, ale byl jsem pomalý. Co se dá dělat.
  7. @Muffik Ganymede? Nižší kategorie, ale moje "originální" letní vůně: Etat Libre Someone Like You (máta), Acqua di Parma Fico di Amalfi (fíky), Guerlain L'Homme Ideal EdP (třešně), Guerlain Homme (mojito). Taky třeba Hermes toho má mraky... Škoda, že Gypsy Water má tak mizernou výdrž. To by byla moje signature. Plus Creed Virgin Island Water. Kdyby ty Creedy nebyly tak předražené...
  8. @OWG Dobrá kombinace! Taky budu muset zkusit.
  9. @Laika mi nedělá radost. Už pár let používám roll-ony od Vichy, fungují naprosto parádně, ale hliníku je v nich asi po ko*ot. Zkusím Borotalco a Speick, díky za tipy.
  10. @warann Však já vím, tu fotku jsem bral odtamtud. Kolegové tady mají dobré oko, tak jsem to zkusil.
  11. Odhalí někdo, co to měl Christopher Nolan na Zlatých glóbech?
  12. Dnes tři střiky Dior Sauvage Elixir a taky jsem prý byl cítit po celé lékárně. Dlouho jsem si koupí celého flakónu nebyl jistý, ale voní mi čím dál víc. Kamarád se pochlubil, že po mém zapůjčení vzorku koupil manželce k Vánocům Ganymede. A mě strašně štve, že mi utekl ten v prodejní sekci. Oh, well.
  13. @EpsteinBarr Jako jo. Pokud jde o net worth, tak mu všichni ostatní komici a herci koukají na záda.
  14. Komik Jerry Seinfeld velice rád nosí Béčka. Tady Endurance.
  15. Štvete mě, jdu do toho taky. To Caffé zní moc dobře, na Tonka Cola si brousím zuby už dlouho.
  16. Hodně jsem se na ně těšil, ale retail cena je podle mě přestřelená. To už radši BB58.
  17. @patrizzio @koveras Děkuji. @ivan_989 Tak pak sděl dojmy. Na Cedrat Boise nedám dopustit, to je skoro už můj "signature scent," ale zatím nic dalšího, co by mě uchvátilo jsem nenašel. (Ačkoliv Intense Crush nebo Red Vetiver by mohli být fajn náhrady za BR540 nebo Terre d'Hermers respektive.) Hodně bych chtěl vyzkoušet Tonka Cola a Cedrat Boise Intense.
  18. Už máš objednáno? Red Tobbaco a Black Gold mám doma vzorky. A asi bych vyhrabal ještě nějaké další. Ty ostatní neznám. Na druhou stranu, RT prý prošlo reformulací a nová verze už prý není v začátku takový "chemický bordel." Já nicméně mnohem radši sáhnu po Guerlain L'Homme Idéal Extréme, který mi tahle Mancera trochu připomíná, a který mi přijde dospělejší, propracovanější a celkově příjemnější. Mimochodem, neznáte nějaké české stránky nebo Fb skupiny použitelné pro prodej nebo výměnu parfémů? Nahromadily se mi tu flakóny, které bych rád poslal dál a nejsem si úplně jistý, zda splňují podmínky zdejší prodejní sekce. S nějakým Fb Marketplace nebo Aukrem nemám zkušenosti, ale asi je to taky varianta.
  19. Vůbec netuším. Ale jestli myslíš ten, co myslím já, tak mi v dámské verzi chybí právě jalovec a borovice. Herod je taky nádherný, ale zakázal jsem si jeho nákup právě z toho důvodu, že by se mi tloukl s TV.
  20. Z trochu jiného soudku: Gypsy Water mě nasměrovala k jalovci a borovicím, a dnes mi přišel odstřik Bottega Veneta Pour Homme (EdT). Není zdaleka tak fresh, v základu převládá kůže, ale je to tedy veliká pecka. Něco takového už člověk dnes mezi designers moc nepotká. Trochu mi připomíná svěžejší Burberry London, ale jsem v tom asi na internetu sám. Rozhodně budu kupovat celý flakón a pravděpodobně půjdu rovnou do 90 ml. A taky přišlo Jo Malone Orange Blossom a voní přesně tak, jak říká název, nádherně a realisticky. Příjemné překvapení.
×
×
  • Vytvořit...