Přejít na obsah

miris

Členové_50
  • Příspěvky

    182
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele miris

  1. Mě došel email, že mou odeslaný peníze mají na účtě a že vyrozuměli prodejce k odeslání zboží. Domluvili jsme se na osobním předání, tak nevím když to převezmu jak jim dát přesně vědět, žádný aktivní okýnko "Převzal" tam nemám 🙄.

     

  2. Zdravím, chtěl bych se zeptat zde ostřílených obchodníků přes Chrono24, jakým  způsobem dám vědět na Chrono24, že mi byly hodinky doručeny dopr. službou (příp. osobně předány) aby zaslali z jejich depozitu peníze prodejci? Nebo to jde automaticky po uběhnutí nějaké stanovené lhůty (někdo tu uváděl 7 dní)? Díky za info 😉

  3. Na Maka mám docela zálusk, jen mám vnitřní rozkol, protože designově se mi líbí víc "standartní" verze, ale funkčně bych raději US modifikaci se safírem... A teď babo raď  co s tím :-)

     

    Jednoduchá pomoc, skombinovat   http://www.orientuhren.de/product_info.php?products_id=488&osCsid=n6d91thohbj76lcrd21jcl9of3   a   http://www.orientuhren.de/product_info.php?products_id=488&osCsid=n6d91thohbj76lcrd21jcl9of3 .... a máš to i s vnitřním AR... ;)!

×
×
  • Vytvořit...