Přejít na obsah

Roland Sands

Členové_50
  • Příspěvky

    1 849
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Roland Sands

  1. před 18 hodinami, Dokusan napsal:

    Jo tak, to sorry. Hele nevím, asi se mi líbí ta decentnejsi kombinace šedé a tyrkysové.  Ta Modrá s červenou je extrémně líbivá a "čučavá", ale přesto (možná právě proto) sem volil druhou variantu   Sam nevím.  Jaký je tvůj názor? 

    Asi bych se rozhodoval podle toho jak často je plánuješ nosit... v případě že by se jednalo o víkedovky tak 100% modré. Jak uvádíš kombinace s červenou je líbivá (škoda že i datumovka není červená) a ten modrý ciferník je na slunci opravdu parádní ale na každodenní nosení bych volil asi šedé. Stejně bych volil i s bico suby, na víkend LB jinak černý cifr.

    Přeji šťastnou ruku při výběru a krátké čekání ;).

  2. před 43 minutami, petrrol napsal:

    No očekával jsem nějakou univerzálnost. Je jasné, že do města si pořídím skútr, ale i když pojedu do Italie, Francie nebo Španělska tak prostě budu projíždět městy a to je podle mě hrůza. Čekal jsem ,že V4 bude klidná ve vysokých otáčkách ,ale ani to nebyla pravda. Nad 5500ot jsem cítil vybrace pod sedlem i ve stupačkách a to byla nová motorka. 

    Jinak podvozek ok a výkon také dobrý ,tam není co vytknout, ale na cestování s touto cenovkou pro mě ne.

    Tak to je škoda. Jel jsem krátce na V2 a vibrace nebyli tak markantní. Bohužel jsem ji neměl na vikend tekže nedokážu plně posoudit. O cenách moderních motocyklů se asi nemá cenu bavit, pamatuji novou R1 za 330tis., nyní stojí oholená verze +-500, (R1M je za 699tis.) a od příštího roku už ani nepůjde koupit s tp. protože Japonci bouchli do stolu a řekli, že se na nějakou normu Euro 5+, která má platit od příštího roku, můžou vykašlat.

  3. před 5 hodinami, petrrol napsal:

    Ucukaná ve spodních otáčkách , na město nepoužitelná (pro mě). 

    Záleží co jsi od toho očekával.? V4 Multistrada není primárně určená na poskakování po městě ale pro přesuny na dlouhé vzdálenosti (s drátěnými koly i v horším terénu). Možná by byla V2 na město/kratší vzdálenosti příjemnější svezení...

    To stejné paltí pro Streetfighter. Na každodenní jezdění rozhodně V2, na okruh/víkend V4.

     

  4. před 13 hodinami, Kairos napsal:

    Diky 😀Jen jsem ho spravne nastavil, pred mesicem jsem ji dotahl z Hamburku, predchozi majitel udelal servis ale o nastaveni vedel tuzku a najel na tom houby. Loni jsem takhle koupil 999, to same. Lidem se asi libi design ale extremni jizdni pozice a pohodli je pak od jezdeni odradi.

    Jj nad 999s jsem slintal na výstavě v roce 2005, dokonce jsem ještě našel časopis s testem ;). Krásná motorka, dobře se o ně starej a občas sem šoupni nějaké :photo:.

    DSC07656.JPG

    DSC07658.JPG

    DSC07654.JPG

×
×
  • Vytvořit...