Přejít na obsah

guzmic

Členové_50
  • Příspěvky

    4 820
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele guzmic

  1. Já jsem fakt zvědavý na nádstavbu, tam to bude jiná řezba.
  2. No kdo by to řekl, že mi Plzeň udělá dvakrát za týden radost. Nástavba bude hodně zajímavá...
  3. Mám malé dítě na prvním stupni ZŠ pokud si tady Ficko udělá svůj vysněný RusskoSlovenský stát, tak se sebereme a půjdeme o pár km za hranice, fakt nechci aby se dcera učila národní myšlení našeho nového vůdce.
  4. Njn má pravdu a to ho teda dvakrát nemusím. My už máme doma jasno, pokud to půjde extra do prdele, jdeme zpět na Moravu, žena najde práci hned a já asi taky, jen malá by si musela zvyknout na první stupeň ZŠ, ale je chytrá i to by zvládla.
  5. Njn a Ficko to chce zase rozhazovat do krajů a obcí (jako v ČR )aby měl v příštích volbách parlament celý a pokud si to ten kokot dobře vymyslí tak je možné že mu to klapne.
  6. Jako, Zlín a okolí je pěkné, ale Sulovské skály, Malá a Velká Fatra atd. je pro běhání a turistiku úplně jiná liga. 0-25 let Zlín 25-40 let Slovensko a 40-smrt uvidíme:-)
  7. To že je teplý je mi celkem u zadku, sere mě jeho chování. No nic, svět jde dál a pokud to bude už moc v prdeli, můžeme stále po patnácti letech zpět do Zlína. Jen ta příroda v okolí, by mi fest chyběla.
  8. Když vyhrožují tvé rodině smrtí, nadávají ti davově do kurev a pičí, tak Ti to moc chuti do politiky nepřidá, je mi jí velmi líto a bude tam chybět.
  9. Je to zmrd, podepíše vládě úplně všechno, což na piču je, na Slovensku žiju a sere mě, že Fico má svého podpisovače na hradě.
  10. No nic, jdu se kouknout, jestli náhodou na Moravě trochu nezlevnily nemovitosti. ps. prodám byt v Povážské Bystrici
  11. guzmic

    Omega servis

    Super, díky moc za odpověď.
  12. guzmic

    Omega servis

    Zdravím všechny, kolik může stát nová spona na klasický buzna tah pro keramické bondovky, praskla mi vevnitř ta pružinka a nedrží u sebe.
  13. @zacik tak dobrá byla hodina pak už to byl tankodrom, ale počasí na 1* a určitě se na Štrbské ještě vrátím.
  14. @zacik ještě pár dní zpět jsem chtěl tu Lomnicu, no začínám vážně uvažovat o tom Štrbském, jezdil jsem celou sezónu Martinky tam to bylo cajk, no už jsou bez sněhu. Jak je to s parkováním na tom Štrbském?
  15. Borci, uvažuju o low-end dovolené na Sardinii a chci kouknout letenky, máte nějaký tip přes co hledat? Brno, Ostrava, Bratislava nebo Vídeň, jen 1. os a 7 leté dítě. Díky za rady
  16. Zdravím všechny zdejší spíš Slovenské odborníky, přes Velikonoce budeme v Tatrách chci aspoň jeden den lyžovat, radši T. Lomnici nebo Štrbské? Půjdu jen já a 7 letá dcera lyžuje slušně, ale černou v Lomnici asi nedá.
  17. Ale zasloužil, do huby si nikdy neviděl a chytrý byl jak rádio. Za mě, je to ok.
  18. Tak, plukovník asi dožongloval. Dobře mu tak, mě teda chybět fakt nebude.
  19. Tvl. to je pěkný, to jsem zase něco prosral.
  20. Gratulace Plzni, dnes Sparta tragická, stále ale věřím, že zajíci se budou počítat až po honu a Sparta jich bude mít nejvíc.
  21. tpč. mě dnes jebne.... já jsem to tušil, že dostanou klepec.
  22. Sorry, nemyslel jsem to na tebe nijak útočné, já jsem optimista a fakt se mi český fotbal teď líbí (myslím klubový) na reprezentaci mám opačný názor tam to za mě stojí za hovno, ale nemyslím hráče. Od trenéra nahoru a Hašek je za mě volba nouze...
  23. Blbost, české týmy mají letos formu na 1* i když by teď obě dvě pražské S vypadnuly, bude to nejlepší fotbalový rok za X let. A hráče máme teď taky v dobré formě, brankaři Hrubý, Kovář, Staněk a u útočníků je takový přetlak, že některý bude muset Hašek nechat doma.
×
×
  • Vytvořit...