Přejít na obsah

Popovic

Členové
  • Příspěvky

    40
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Popovic

  1. před 32 minutami, spaja napsal:


    Právě v jednoduchosti a symetrii je jejich krása. Datum máš na mobilu emoji16.png

    Mas pravdu, mozno zmenim nazor. Potrebujem ist do AD potom co sa svet otvori a vyskusat si viacero variant (datumy, farby). Som celkom konzerva a paci sa mi cierny cifernik s datumom na vsetkych preferovanych modeloch.

  2. Před hodinou, sery.vlk napsal:

    Hele, moje zkušenost: přijdu na krám - všude je nemaj, musí se na Pařížskou - vyloží přede mne tři reference, 15300 máme poslední kousek, jen světlý cifr, 15400 se omlouváme, máme jen tmavý cifr, a tady je 15202, ten se teď dělá jen v tmavě modré.

    Jo, to byl svět ještě v pořádku.

    Vdaka.

  3. před 7 hodinami, JoyStick napsal:

    Pokud to chces i pod kosili, doporucuju se podivat na ostatni IWC (portofino, big pilot perpetual, pripadne petite annual calendar, apod), pripadne pak Zenith. Tam je toho na vyber vagon. Nicmene to nesplnuje zakladni pozadavek “neztraci na hodnote”, pokud je koupis novy za full retail.

    Coz mi stejne nejde dokupy s tim “dlouhodoby hodinky”. Takze spis popremejslej co je pro tebe dlouhodoby a co je ti milejsi, zda mit zkusenost nakupu novyho kousku se vsi paradou co k tomu patri (bacha obcas je to fakt precenovany), nebo to ze to za 5 let prodas se ziskem.

    Good point o dlhodobosti a strate na hodnote...Pri nakupe vacsich veci nerad vidim stratu hodnoty aj ked som dlhodoby drzitel. Hodinky nad 10k Eur uz do toho patria. Sucasne Omegy som si kupoval len pre radost. Je to len moj pohlad na svet. 

  4. před 17 hodinami, Maxel napsal:

    Je tu na to i výživné vlákno. Pokud máš čas, na večer je o zábavu postaráno, ale stačí ti prakticky par posledních stránek; teď cca dvě je tam celkem sranda.

     

    Vdaka za toto vlakno, dobre citanie:-) napisem aj ja svoju skusenost, len musia otvorit obchody.

×
×
  • Vytvořit...