Přejít na obsah

i_luv_ny

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    cyklistika, auta, hodinky, anglické překlady

i_luv_ny's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak už je konečně doma...je to Parssonek a jmenuje se Bára. Fešanda
  2. Zdravím všechny zdejší blázny do tikajících měřičů času. Už sem na fórum nějakou dobu "chodím", tak je slušné se představit. Jmenuji se Radek a je mi něco málo přes třicet. První hodinky jsem zaregistroval jako malé dítě na tátově zápěstí. Byly to určitě nějaké mechanické Primky, a to tikání se mi strašně líbilo:) Své první hodinky jsem dostal někdy v době nástupu do první třídy. Poté začala móda digitálek, takže místo kvalitních Primek jsem nosil na zápěstí digitálky z tržnice za pár korun. Po nějaké době jsem zjistil, že když zapomenu hodinky doma, tak se cítím "tak nějak nesvůj". V průběhu času jsem vystřídal nějaké bateriovky, Casia a po škole jsem si udělal radost "dospěláckými" Adidaskami. Ty mi stačily do doby, než jsem zavítal na tyto stránky:) Tady jsem zjistil, že existují HODINKY a "taky hodinky". A už to začalo... Mezi mé oblíbené značky patří Prim a Omega. Momentálně nosím PS2, do budoucna si chci udělat radost nějakými Seamastery. Tolik něco málo o mě. Hodinkám zdar.
  3. i_luv_ny

    Omega De Ville Tresor

    Celkově dost uhlazenej vzhled, prostě nádherný oblekovky. Strojek vymazlenej.
  4. Moc pěkné a zajímavé čtení pro začátečníka...
  5. Omlouvám se, až teď jsem si všimnul, co jsem tam hodil za blbej odkaz. tak znova... http://aukro.cz/fortis-hodinky-i4472410200.html
  6. Prosím o radu ohledně těchto hodinek. Myslíte, že je to skládačka nebo původní origo? Díky za info. aukro.cz:show_item.php
  7. Zdravím, prosím o vysvětlení výrazu "NOS stav" laikovi. Díky za reply.
  8. Zdravím, měl bych dotaz jestli jsou na PS2 luminiscenční ručičky. Díky za reply.
  9. Zdravím, prosím dotaz od začátečníka...na PS2 je řemínek šířky 18mm? Díky za reply.
  10. Navíc z jiného vlákna jsem zjistil, že luneta zřejmě nebude původní (jiný font na čísle 40). Dá se ještě někde sehnat originální díl?
  11. dobrý večer, dotaz ohledně lunety na PS2. Jak lehce má jít luneta otáčet? Mám možnost koupě hodinek od hodináře, ale luneta jde pootočit pouhým "šťouchnutím prstem". Je to normální už z výroby nebo pouze vychozené? Díky za reply.
×
×
  • Vytvořit...