Přejít na obsah

xcmaniax

Členové_50
  • Příspěvky

    2 239
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli xcmaniax

  • Datum narození 26.2.1984

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha 6
  • Fanoušek značky
    Rolex

Návštěvy profilu

14 499 zobrazení profilu

xcmaniax's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Kolik je pro Tebe 40 tis? Jestli je to jen nejaka psychologicka hranice, tak bych rovnou pridal, v budoucnu Ti to nakonec usetri. Tagy proc ne, ale Formule jsou imo krok vedle. Za chvili budes koukat na Becka, Omegy…a nakonec Rolex:-D
  2. Nez kupovat kolo u prodejcu sekacek, tak mrkni treba na Decathlon. Taky za slusne penize a jsou to aspon i vyrobci kol. Levna elektrokola maji problem v naprosto katastrofalnim osazeni, tj. vetsinou z kategorie, ze uz nic moc horsiho neni. Proste vetsina ceny je v te baterce a pohonu.
  3. Pročetl jsem pár stránek vlákna a jsem z toho paf:) Parfémům vůbec nerozumím, ale rád bych si pořídil něco sám, ať nemám jen to co náhodně koupí někdo k Vánocům. Z mě známých značek mi v Sephoře voněl Chanel de Bleu a pár kousků od značek Tom Ford a Kilian, které jsem doteď neznal:)) Nechci propadnout další srandě, ale rád bych pořídil něco zajímavého. Kde normálně kupujete? Nějaké typy pro úplného začátečníka jak vůbec na to?:)
  4. xcmaniax

    Tudor novinky

    Vypadají pěkně. Nechápu ale moc smysl - tady IMO Tudor naráží na limity značky jako takové. Kdo by byl ochotnej dát skoro míč za kus zlata s nápisem Tudor...když má někdo tyhle peníze na hodinky, tak má i o něco víc na zlatý Rolexky nebo jinou značku. Ale třeba se na to dívám s nepochopením
  5. xcmaniax

    Rolex 2024 Novinky

    Oni jsou jako bicolor? To jsem na strankach nevidel.
  6. xcmaniax

    Rolex 2024 Novinky

    Koukám na to jak puk To snad musí být nejtěžší hodinky na trhu. Jako pro nějakýho wrestlera proč ne, smysl to ale moc nedává.
  7. Jo? Me prislo ze tady probehlo par novych DJ vicemene za retail.
  8. Tak se na OP vykasli:) pamatuju doby, kdy je lidi moc nechapali a v buticich je skoro “vnucovali”, kdyz chtel clovek neco s lunetou nebo pribehem. Je spousta jinych super trirucek.
  9. Moc pěkný oživení "základní" řady Moonů. Asi bych měl složitý rozhodování jestli vzít bílé nebo černé. Zajímaly by mě prodeje Moonů s touto cenovkou, jeden kolega tu dal před pár dny zajímavé statistiky, kde jedna z interpretací třeba u slabšího výsledku u IWC byla jejich až příliš vysoko nastavená cenová hladina.
  10. Na ozkoušení keramického pouzdra dnes neznám lepšího kandidáta než Tudor - value for money je tam imo neskutečná. Tajným favoritem jsou u mě IWC v té jejich pouštní (mojave) barvě. Já jsem dospěl k trojici PAM, 36mm Expy (snad ani nemůžou být na ruce více odlišný hodinky :-D) a bluesy Suby. Vlastně ani nevím kam bych se měl posunout - u AP se mi líbí stejně jen RO a ty mi nikdo za normální peníz neprodá, dřív jsem koketoval s Lange, na Patek nemám. Pak zbydou jen ty "kroky stranou" - JLC nejsou ve "svaté trojici", na nějaké kravinky od hype značek co nosí celebrity taky nemám. Takže mi zbývá buď donekonečna točit nějaké "normální" hodinky a nebo na čas vychladnout
  11. Zajímavé vlákno a jsem zvědavý, co nakonec vezmeš. Na mě ten předvýběr působí spíš jako úskok stranou už jsem taky měl ledascos a bohužel u mě už “dál” znamená hodinky, na který nemám, takže jsem v podstatě přestal Měl jsi někdy Cartiery? Typově bych asi z předvýběru uvažoval o keramikách.
  12. Tak ty jsou parádní! Gratulace.
  13. Gratuluji, to je prostě největší klasika. Jestli jsou odsud, tak ta cena už aspoň nebyla na skok z okna Ať slouží!
×
×
  • Vytvořit...