Přejít na obsah

Tobi

Členové_50
  • Příspěvky

    877
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Tobi

  1. před 15 minutami, Frostie napsal:

    @long @Bert @bohus76 a další:

     

    Posun je takový, že jsem teď celou dobu od předání vozíku měl popraskané stehy a byl jsem odkázán pouze na něj. Nyní, minulý týden, po kontrole u cévního chirurga bylo rozhodnuto, že zkusíme nový typ protézy. Zatím s tím, že každý druhý den ve střídání s vozíkem. Až se situace stabilizuje, pojedu na léčebně-rehabilitační pobyt do Hamzovy léčebny Košumberk a budu se učit chodit s novou protézou a posilovat. 

     

    Děkuji ještě jednou všem za vaše finanční příspěvky a velmi si vážím vašeho zájmu!

     

    Jenda

    At Ti to dobře dopadne 😀.

  2. před 4 minutami, lub napsal:

    Chudák Tobi. Bezmála půl století za volantem, jednou se zapomene připoutat a hned je tu školení těch pravých správňáků dobroserů přes dvě strany o tom, jak je to nebezpečné, tvl 🤦‍♂️.

    Já bych to už dál nerozpitvával, budu se snažit neudělat průser a příští rok mi ty 4 body vrátí.

  3. před 22 minutami, Gustaf napsal:

    Klídek...nehazejte všechny OSVČ do jednoho pytle. Já jsem poctivej platic, vše jde před faktury. Stejně se na stát nespoleham a snažím se dávat peníze měsíčně bokem....

    Nic ve zlém-je to osobní zkušenost  s rodinným příslušníkem😀.

  4. před 4 minutami, ATOM napsal:

    ...A bylo by v rozpoctu penez mnohem vic....ale...zakony, zakony, a zase zakony. Ojebavani statu je zde 35 let narodni a v podstate beztrestny narodni sport. A az tech 2,5 milionu zivnostenskych podnikatelu bude platit radne dane, primo umerne jejich prijmum, bude na vsechno. 

    Ze mzdy zamestnance 40tis hrubeho se odvadi 21,5 tis. statu. Za rok je to slusny balik penez. Kolik odvadi OSVC ? Hovno. Tak to je. To je taky jednoducha matematika. A jsou jich 2 miliony. A to jeste 60% zamestnancu na tech 40 ani nedosahne. Proste aby hazela do statniho rozpoctu prachy pouze petina obyvatelstva, je malo.

    A když jde OSVC do penze, tak se diví jak mu vypočítali malý důchod-podnikatel v rodině-platil nejnutnější a ted drškuje.

  5. před 8 hodinami, Kairos napsal:

    Podivej se treba po Anschütz, jsou za par korun a strili pekne. Da se koupit opakovaci se zasobnikem nebo jednorana, muj synovec si kupodivu oblibil prave tu jednoranou, samonabijeci Remington ho tak nebavi

    Na Knife.cz je jednoranka Anschutz za 4900kč.

  6. před 3 minutami, Radek124 napsal:

    Provozován... Ber to tak že třeba v Itálii je od zavedení legislativy "Serpico" spousta "luxusních" aut provozována s registrací v Německu, právě proto aby se provozovatelé nemuseli nechat perlustrovat kvůli "přiměřenosti příjmů" i při banální silniční kontrole. Cizí auta jsou i u nás provozována na základě určitých mezinárodních smluv - a tím že "patří" jinému státu, záležitosti jako POV nebo STK jdou za domovským státem. Nebo by Ti přišlo normální aby (v tuzemsku pracující) Slováci, Němci, Poláci a jiní "gastarbeiteři" (dtto češi v Německu a Rakousku) museli s plecháčem kromě svých "národních" technických kontrol ještě na tuzemské, jen aby v hospodách zavládnul prima pocit že jsou "férově" kasírovaní všude kde se dá? 

    Aha, takže je to vlastně v pořádku.

×
×
  • Vytvořit...