Přejít na obsah

Maxima QX

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Maxima QX

  • Datum narození 20.6.1979

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Tábor

Maxima QX's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Spam si samozřejmě nastavit můžu, ale štve mě to. Ty hlášky fakt pomůžou? Někdy mám podle reakce pocit, že to asi někdo i čte.
  2. Chlapi, nevíte jak odpovědět otravům na mailu když něco prodáváte a přijde vám tento nebo podobný mail: Greetings , I really appreciate your response. My name is John from England, tell me the final price in CZK currency? i want you to send me some current picture of the item and what is the present condition because am buying as a surprise Gift to Africa for my daughter and i hope you will not disappoint my daughter and i ,so tell me the total cost + postage to Nigeria Africa. Send me your bank details for me to make the payment. Account Holder Name :...... Account Number:.... Bank Name :..... Bank Location:..... IBAN :.... Swift code:.... Country :..... Total cost + postage :....... Tel # :...... I will be expecting the information to made the payment transfer. Nice meeting you. Už jsem to tu někde viděl, ale nemůžu to dohledat. Už se mi to stalo několikrát. Končívá to klasikou: mají limit pro transakci vyšší než je cena zboží a chtějí po vás napřed doplatit rozdíl. Odpověd typu "nereagovat" nefunguje, prudí pořád. Díky
  3. Takže příběh se pomalu uzavřel. Vzhledem k tomu, že mi vypověděly službu výše zmíněné Festiny (asi baterka), musel jsem "narozeninové" Citizeny uvést do provozu o 14 dnů dříve. Teda ne že by to vadilo. Jsou to přesně tyto: http://www.ebay.com/itm/Citizen-Men-s-Eco-Drive-World-Chronograph-A-T-AT8010-58E-Watch-/390836768138?pt=Wristwatches&hash=item5affafcd8a Na recenzi je asi ještě brzo, založím pak vlákno v Citizenu, do zdejší chlubírny snad ani vzhledem k pohonu nepatří. Tak snad jen pár fotek pro představu, jestli se to v tomle vlákně smí...
  4. Tak to by bylo v případě víčka zvrchu přesně ono (aspoň myslím). Určitě nebudou hranaté, jako ty na eBayi. Zatím jsem neměl příležitost zjistit víc informací. Každopádně díky za foto.
  5. Chlapi, díky za tipy. Nejhorší je, že nevím jak mají vypadat ani v jakém přesně filmu to bylo, že bych to zkusil zachytit. Podle mě by mohlo být víčko kovové a spíš součástí hodinek než řemenu, ale kdoví. Docela bych chtěl vidět ty Longinesky, jak zmiňoval Bohus76.
  6. Já bych z toho strach neměl, prodejce má dobré hodnocení a navíc máš záruku vrácení peněz jak samotného ebay tak i PayPalu. Fejky to nebudou. Podle mě jsou to stejné hodinky jako na těch nejlevnějších cz shopech. Nejspíš je tam někteří taky takhle kupujou a tady je vystřelí jako by se nechumelilo. S uvedenými eshopy nemám žádnou zkušenost, mrkni na recenze obchodů tady na fóru a třeba na Heurece.
  7. Taky v dohledné době plánuju koupit Citizeny, konkrétně AT8010-58E nebo AT8011-55E, rozdíl by měl být snad jen v popisech na ciferníku. Nejlepší ceny najdeš asi na eBayi. Dobře se dají koupit třeba ve Španělsku nebo Itálii, i když tvůj model tam teď o moc levnější nevychází. Ohledně alternativ to je při tvých požadavcích docela jednoduché: na citizen.cz si zaškrtni tvoje priority a prober se nabídkou. Pak Casio, možná Seiko a Orient. Rozdíl v záruce bude mj. v tom, že v případě nákupu u neautorizovaného prodejce bude možné uplatnit záruku jen u něj, v autorizovaném servisu tě pošlou slušně někam a nebo opraví za peníze. Originální budou nejspíš všechny, fejku bych se tolik nebál. Jsou jen určeny pro jiný trh a prodejce nenese další náklady spojené s prodejem u nás (např. překlad návodu apod.). Řízení rádiem by mělo fungovat na všechny vysílače na světě, to je věc konkrétního kalibru. Jen bude třeba ručně nastavit oblast, ve které se hodinky nachází. Taky pohledej informace na zahraničních fórech. Jinak je tady toho hodně jak píšeš. Problém informací je ten, že je nikdo nechce hledat. Já osobně dám do googlu označení hodinek a pak se prohrabu výsledky, někdy s pomocí překladače. Sice to trvá, ale většinou se doberu nejlepších výsledků. Jiná kapitola je osobní návštěva některého kamenného obchodu, i autorizovaného, kde může být díky různým akcím nákup překvapivě výhodný. Nemluvě o zahraničních obchodech, zejména duty free, letiště apod.
  8. Pro kamaráda hledám vojenské hodinky s víčkem. Prý je měl Seagal v nějakým filmu. Absolutně nikde jsem takový nenašel. Může to být čína nejčínovatější, není to chronomagor. Za případné tipy a odkazy děkuji,
  9. Toho se právě obávám. Zkušenosti s tím "zesilovačem" tu asi nikdo mít nebude. Přinejhorším budu muset spouštět příjem signálu růčo tam, kde bude dobrý. Tenhle model Citizenů myslím nedokáže ukazat sílu signálu na vyžádání. Frostie: v Táboře je signál obecně určitě silný dost, když má mít dosah cca. 1500 km a tady je to necelých 500. Dokonce podle manuálu na něj mají jet i Azory, ty jsou odhadem tak 3000 km. U mě bude spíš problém v konstrukci budovy a rušení. Dneska má každej v bytě svojí wifi a podle toho to vypadá. Na tu anténu se taky dívám skepticky. Ten prodejce Citizenů na aukru jí k některým typům dává "zdarma".
  10. Ještě bych měl dotaz ohledně zesilovače DCF signálu. Doma nemám asi úplně ideální podmínky pro příjem DCF. Ze tří přístrojů funguje uspokojivě jen jeden. Všechna okna jsou orientována na jihovýchod. Má někdo zkušenosti s tímto? http://www.relojesmania.com/en/citizen-promaster-watches/antenna-citizen-rcwsu-3 Moc tomu nevěřím, pokud to nemá napájení jak píšou, těžko to asi může zesilovat. Možná, že hodinky budou mít citlivost dobrou a nic takového nebude zapotřebí.
  11. Brumko: děkuju za tip, ale Casio asi ne. Ana-digi se mi nelíbí, mají tuším jen 100m WR a safír za plast taky nevyměním. S nulováním chronografu nemám problém, budu ho nejspíš využívat minimálně.
  12. U mě to bylo právě naopak. Nejdřív jsem chtěl automaty, ale nebyl jsem si jist, jak budou zvládat nenošení přes víkend (v zimě) a jaká bude zhruba přesnost. Tak jsem zkusil Seiko 5 jako nejlevnější cestu k celkem solidním aut. hodinkám a zjistil, že to není to, co hledám (navíc byly malé). A při pročítání tohoto fóra jsem zjistil, že mi ke štěstí stačí trochu větší hodinky, o které se nebudu muset starat ve smyslu doseřizování a natahování. Naštěstí je výběr tak široký, že si nakonec vybere každý podle svých představ. A já mám představu kupodivu přesnou, až se sám sobě divím.
  13. Účet mám, kartu jen Visu electron, neembosovanou. Už jsem koukal i přímo na stránky Paypalu, ale nějak z toho nejsem moudrý. Údajně lze provést i jednorázová transakce, ale to jsem tam vůbec nenašel. Zkusím najít někoho ve svém okolí, kdo to za mě zaplatí a já mu to pošlu na účet. Tohle mě zatím interesuje nejvíc: http://www.ebay.com/itm/Citizen-Mens-AT8010-58E-Eco-Drive-World-Chronograph-Radio-Controlled-A-T-Watch-/191147862482?pt=Wristwatches&hash=item2c814ce9d2 Kolik navíc můžou dělat další poplatky, clo a DPH?
  14. Tak jsem to omrknul a mají tam všeho všudy 7 modelů s rádiem, většinu digi a ty titanový Citizeny mě neoslovily. Našel jsem je mj. u Olferta, cena vcelku slušná, ale jsou i nižší. Taky nemám Paypal. V obchodech typu ihodinarstvi, timeup apod. kupovat moc nechci. Cenově vede eBay, i když včetně pošty a dalších poplatků to bude skoro šul nul. Jo, Maxima je dobrá kára, u nás nedoceněná, narozdíl od ameriky, tam se dokonce i krade, narozdíl od nás.
  15. Díky za odkaz. Utvrdil mě v rozhodnutí právě pro tento model. Kdyby měl někdo nějakou alternativu, rád se nechám inspirovat. Stejně tak nějaký konkrétní obchod?
×
×
  • Vytvořit...