Přejít na obsah

morbo

Členové_50
  • Příspěvky

    1 423
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele morbo

  1. V 15. 7. 2022 v 11:11, whitley napsal:

    Moje dilema je ve zkratce takové, že k danému outfitu se mi samotnému nyní více líbí Limesky, ačkoliv bych vnitřně raději měl Hanharty. O svatebčany mi nejde. 

    Každý půlden mají navrch jiné hodinky, takže vidím, že budu mít s sebou oboje a rozhodnutí bude impulzivní. A i pokud budu mít u oltáře Limesky, tak v průběhu dne určitě budu přezouvat na pilotky. 

    Tak dej pak hlavně vědět, jak ta prcárna dopadla, ty vokurko :)

  2. před 4 hodinami, wawrik napsal:

    Pokec o potopenej vlajkovej lodi Moskva s pomerne uznávaným slovenským historikom Žiarovským (občas zvykne zahlcovať nesúvisiacimi informáciami, treba mu to odpustiť :D )

    Diky za odkaz, rozhovor super. Skoro premyslim, ze by to nemusela byt spatna dekorace do akvarka :).

  3. před 1 hodinou, busdriver napsal:

    Že ty hledáš důvody proč koupit ten novej Taipan s 85J :D

    Tady asi nemá cenu zapírat ;).

    Ovšem nejprve je potřeba nalézt odpověď na zásadní otázku: Pokud byste si mohl vybrat mezi novým Taipanem a romantickým víkendem s manželkou na horách, zvolil byste diabolky s plochou, nebo s půlkulatou hlavou?

  4. Zdar chlapi, má zde, prosím, někdo zkušenosti s PCP vzduchovkama? Zajímala by mě hlavně reálná výdrž kartuše, resp. vliv postupného poklesu tlaku na úsťovou rychlost a případně i preference ve způsobu plnění. Teorii znám, nicméně byl bych raději, kdyby mi to rozmluvil někdo, kdo už má něco nastříleno. Klidně do SZ. Díky předem.

×
×
  • Vytvořit...