Přejít na obsah

14titi

Členové_50
  • Příspěvky

    472
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele 14titi

  1. O víkendu se mi konečně celkem vyvedla pizza (vzhledově), tak se pochlubím. Dělám v plynovém grillu na kameni...
  2. Dovolím si Tě opravit, ale garmin už od páté řady uměl odpovídat na zprávy (messenger i whatsapp) předvolenými odpověďmi. Momentálně mám fenix6 a tam si můžu přidat i vlastní předvolené odpovědi. Není to plnohodnotné, ale kolikrát to stačí. K tématu už budu víceméně opakovat. Upřednostňuješ-li smartwatch funkce-->apple. Upřednostňuješ-li sportovní metriky a výdrž--> ber garminy.
  3. S dovolením se přidám a přestože jsem hlasoval pro Vnox, klidně půjdu i do Spyderca...díky Victorinox : 29 Spyderco Tenacious : 11 Spyderco Manix2 : 26 RAT 1 nebo : 15 SpydercoDelica/Edela/Endura: 11
  4. Neměl by někdo z místních stavitelů doma nevyužité lego disney vaiana 41150? Děcka se mi do toho zbláznily a tak bych jim chtěl udělat radost. Lego může být klidně postavené nebo bez krabice. Jen bych chtěl komplet set, aby si mohly děcka stavět. Kdyžtak prosím do SZ...
  5. Jsem rád, že chutná. Osobně mám taky raději výraznější piqual, ale víc doma používáme arbequinu, protože manželka
  6. No...tak to zdražili poměrně výrazně. Nicméně je pravda, že jsem objednával určitě tak dva roky zpátky. Dej schválně vědět, jak Ti sedí.
  7. Ahoj, já beru několik let olej od lozano-červenka. Pěstujou ve Španělsku a prodávají i v Čr (kamenný shop kousek od Prahy jinak posílají). Je to jednodruhový olivový olej extra virgin. Za 5l platím kolem 1000kč. Pokud nijak šíleně nezdraží nebo neskončí, nebudu kupovat jiný. Mají dvě odrůdy (jemnější arbequina a výraznější piqual), přičemž oba jsou super. Mývají stánky pravidelně na různých trzích.
  8. Moc odstavěno nemám, ale tohle nás s klukem bavilo dost...
  9. Registrace na uefa ani neproběhla, protože někdo usoudil, že nejsem člověk ale bot. Hmmm...takže z mojí IP se asi neregistruju.
  10. 14titi

    MMA

    Souhlasím, také zpětně přemítám jestli rozjetý Pereira nebyl po tom zranění moc. Zaskočilo mě jak Jirku ničil těma low kickama. Předpokládal jsem, že se Jirka lépe připraví vzhledem k tomu, že tohle Pereira dělá každému.
  11. 14titi

    MMA

    Škoda, mohl ho aapoň nechat dosednou do mountu a počka na první ránu nebo něco. Na druhou stranu zdraví je přednější. Klobouček před Pereirou...má fakt ránu
  12. 14titi

    MMA

    Musel by sis sehnat kámoše, co ti poskytne údaje na sledování přes stránky o2 třeba.
  13. 14titi

    MMA

    Zase trochu oživíme téma, když nás čeká souboj roku (minimálně pro české fans). Nesledoval jsem Jirku teď nijak pečlivě, ale za mě je tedy celkem velký favorit. Samozřejmě za předpokladu že bude dobře připraven. Jirka má tvrdší bradu i údery. Pereira je kickboxer a postojář, takže Jirka bude mít výhodu případně i na zemi. Ze zvědavosti jsem si pustil dva souboje Pereiry s Adesanyou a moc mě nepřesvědčil. Adesanya ho jednou vypnul ranou na ucho a podruhé měl Pereira kliku, protože mu zazvonil gong v pravou chvíli. Jak to vidíte vy?
  14. Slavkovský les. Nebylo to na kosu a kvůli včerejším bouřkám jsem musel půlku podubáků nechávat v mechu, ale už jsem měl ten správný pocit houbaře/hledače.
  15. Mě zase vyvstala vzpomínka na Bandona Larouxe... https://youtu.be/_fMBUCspy4U
  16. Provedli jsme spolu jeden nehodinkový obchod. Nemám co vytknout. Komunikace rychlá a zboží odpovídalo popisu.
  17. Prokristovy voči, příště hodím jen obrázky. To je studu až do holý prdele...
  18. Včera jsem si poprvé pěkně zabobroval se svou novou akvizicí a tj. tankem od "Wajgyho". Musím říct, že se s ním dělá pěkně. Je to kus železa a s trochou pýle pych s ním položil snad i sekvoj :-). Buřta jsem pokrájel jakbysmet.
  19. Přitom se Zdenda tak snaží...:-)
  20. Záleží komu to pošleš, ale trochu se stydím, že jsem ho pochopil tak rychle...
  21. Prosímtě já byl taky donátor. Přišla Ti kniha někdy fyzicky? Já po nějaký době našel jen odkaz na elektronickou verzi, kde byla asi celá kniha, ale to mě nebavilo.
×
×
  • Vytvořit...