Přejít na obsah

14titi

Členové_50
  • Příspěvky

    474
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele 14titi

  1. Každej jeho zápas mi tluče pumpa jak šílená. Zase to bylo nahoru dolů, ale Jiřina až na ty calf kicky nedostal úder, kterej by s ním zahejbal. Pak přišla přestřelka, kterou Jirka chtěl, dostal jí a vyhrál jí 🙂

  2. V 26. 1. 2024 v 11:48, Bende napsal:

    S Garminem zaplatíš, ale nedáš tam stocard, neodpovíš s nimi na zprávu atd. Ty notifikace to jen zobrazí na displeji, ale nejde s nimi nijak interagovat.". 

    Dovolím si Tě opravit, ale garmin už od páté řady uměl odpovídat na zprávy (messenger i whatsapp) předvolenými odpověďmi. Momentálně mám fenix6 a tam si můžu přidat i vlastní předvolené odpovědi. Není to plnohodnotné, ale kolikrát to stačí. K tématu už budu víceméně opakovat. Upřednostňuješ-li smartwatch funkce-->apple. Upřednostňuješ-li sportovní metriky a výdrž--> ber garminy. 

     

  3. před 14 hodinami, Maxel napsal:

    Chlapi, prosba ohledně oliváče.

    Loni jsem si přivezl dva litry domácího z Chorvatska, malý rodinný podnik na doporučení domorodce. Neskutečná chuť! 
    Letos tam asi nepojedem a už pomalu dochází. Sonduju tak, jak-čím ho nahradit. Obecně se pohybuju v konfekci Franz Josef, Costa, Borges, apod. Což je fajn na teplou kuchyni, ale bagetku bych si do toho s chutí nenamočil :)  

    Takže ten dotaz. Máte někdo buď zdroj na domácí extra-chutný oliváč; anebo tip na podobný v rámci konfekčního prodeje?

    Ahoj, já beru několik let olej od lozano-červenka. Pěstujou ve Španělsku a prodávají i v Čr (kamenný shop kousek od Prahy jinak posílají). Je to jednodruhový olivový olej extra virgin. Za 5l platím kolem 1000kč. Pokud nijak šíleně nezdraží nebo neskončí, nebudu kupovat jiný. Mají dvě odrůdy (jemnější arbequina a výraznější piqual), přičemž oba jsou super. Mývají stánky pravidelně na různých trzích. 

  4. Zase trochu oživíme téma, když nás čeká souboj roku (minimálně pro české fans). Nesledoval jsem Jirku teď nijak pečlivě, ale za mě je tedy celkem velký favorit. Samozřejmě za předpokladu že bude dobře připraven. Jirka má tvrdší bradu i údery. Pereira je kickboxer a postojář, takže Jirka bude mít výhodu případně i na zemi. Ze zvědavosti jsem si pustil dva souboje Pereiry s Adesanyou a moc mě nepřesvědčil. Adesanya ho jednou vypnul ranou na ucho a podruhé měl Pereira kliku, protože mu zazvonil gong v pravou chvíli. Jak to vidíte vy?

×
×
  • Vytvořit...