Přejít na obsah

ensi

Členové_50
  • Příspěvky

    1 118
  • Registrace

Příspěvky od uživatele ensi

  1. Já sem dám update - po mém výlevu tady se mi Ruda hned ozval, pro hodinky si přijel, vyřešil to, a dneska mi je zase dovezli zpátky ve stavu v jakém bych si to představoval. Za mě tedy dodatečně palec nahoru za Rudův přístup a jak tu někdo psal už dříve, je dobré vědět, že když se něco nepovede, tak je vůle to vyřešit.

    Takže kdyby se mě někdo ptal, Onyx s radostí doporučím.

  2. Tak já tu naruším řadu pochvalných recenzí, kterými jsem se nechal zlákat na to taky dát hodinky do Onyxu, a přidám negativní recenzi.

    Před pár týdny jsem si tam vyzvednul po servisu svoje BP bathyscaphe, u kterých sice vyřešili mechanický problém, ale pohled na strojek byl a stále je tak žalostný, že nemám vůbec chuť ty hodinky nosit. S čím jsem hodinky dostal:
    - vyteklý olej na pérovníku
    - špína/otisky prstů? na pérovníku
    - vazelína pod setvračkou
    - černý chlup na rotoru
    - nějakým způsobem odrbané/přetažené? snad všechny viditelné šroubky

    Po reklamaci je většina toho vyřešená, kromě těch šroubků, se kterými stále bojuju protože nechci vypadat jako prudič, ale rozhodně bych na základě toho Onyx nikomu nedoporučil, spíše naopak.

    image.thumb.png.c3f6f4d46fdc010808d277c1c8e73817.png

    image.thumb.png.65bf43de43fa0eb5c166b79e3b489806.png

  3. před 2 hodinami, shaman napsal:

    Ahoj, doufam, ze to neni uplne mimo tema. Premyslim, ze bych se posunul z DJ36 ref 126234 zase trochu jinam. Za kolik je tak odpovidajici je prenechat dal? Necele tri roky stari, kompletni baleni, noseny stav. Pokud se dotaz hodi spise jinam, necham se rad nasmerovat. Diky. 

    A nebo se jdi zeptat k Bechynemu nebo do Carollina, za kolik by je vzali do diskutovaneho programu. :)

  4. Na FXD cekam u HB pres 8 mesicu, kdy budou mi nereknou… Ale vim o lidech, co je dostali v ramci tydnu, takze je to asi podle sympatii, bud rychle nebo vubec. :)

    Waitlist mi prijde jen jako zbozne prani, ze kdyz si neco objednas, tak to taky doopravdy dostanes, ale realne to nema zadny vyznam.

  5. A vyska jen 11,8mm pry, takze dost dobre ;)

    Edit: ale pokud to ma tu sponu s mikroregulaci, tak doufam, ze do ni nejak dostali i potapecskou extenzi, jinak by to byl docela fail.

×
×
  • Vytvořit...