Přejít na obsah

Don Canagliume

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Don Canagliume

  1. Vše v pořádku, osobní předání. Jednalo se o nehodinkový charakter zboží.
  2. I já se přidávám k nadstandardnímu hodnocení. Rychlá domluva. Moje první Seiko mi fakt sluší:-)
  3. Taky jsem si toho nevšiml a kdyby se to tu nevytáhlo, tak bych si toho nevšiml asi ani do budoucna. Mr. Šíma má velmi pravděpodobně pravdu :-)
  4. V tomto termínu bohužel:-/ Doufám, ze příště to už zase konečně vyjde. Užijte si to.
  5. Ahoj, mám dotaz, snad k tématu. Snažím se udělat pořádek v hodinkách a narazil jsem na starší Stormy, kterých jsem se chtěl zbavit, nicméně přítelkyni se líbí a chtěla by je nosit. Potřeboval bych ovšem vyměnit sklicko a baterii. Nevím, jestli takovým starým střepem zatěžovat pana Frydla. Nedoporučite někoho? Díky:-)
  6. Perfektní spolupráce, díky za obchod:-)
  7. Tak i já přidám mého kámoše tak, jak ho vídáme nejčastěji..:-)
  8. Přátelé, rád bych Vás opět viděl, ale teď to fakt nedám...:-/ Užijte si to a pěkný svátky.
  9. Perfektní domluva i předávka. Díky a vřele doporučuji.
  10. Ahoj, díky za možnost se zúčastnit a prohlédnout si pěkné kousky, doufám, že příště přinesu ukázat něco nového...:-)
  11. Ahoj, já bych se tedy také připojil. Je nějaké poznávací znamení, jak vás poznám? Jsem naprostý greenhorn a nikoho z vás neznám..:-) Jinak tedy vezmu ty Steiny Oceany. Můžou být na koženém řemenu nebo na ně hodím origo tah?
  12. Siwi, chtěl bych spíše okouknout něco v reálu, pořídil jsem si teď Steinhart Ocean One (pravděpodobně startovací) a rád bych obecně o hodinkách zjistil více. Termínu se mohu více, či méně přizpůsobit:-)
  13. Zdravim, mohl bych přijít podivat i jako naprostý greenhorn?
  14. Přidávám se ke všem kladným hodnocením. S průběhem obchodu 110% spokojenost, jako bonus super pokec (pro začátečníka velmi důležité) a předání informaci na různé doplňky. Nabídnuta pomoc s radou, což také velice oceňuji. Ještě jednou díky.
  15. Zdravím, jmenuji se Don Canagliume. Již před časem jsem se na fóru registroval, jelikož jsem o hodinkách téměř nic nevěděl a chtěl jsem samozřejmě vidět i obrázky:-) Minulý týden jsem se rozhodl, že je načase si pořídit nějaké lepší začátečnické hodinky a od dnešního dne jsem hrdým majitelem Steinhart Ocean 1 Black s keramickou lunetou, za což děkuji uživateli Cikinek. Již teď ale vím, že to nebudou poslední hodinky, což potěší mě velice, rozpočet již méně. Zároveň děkuji Cikinkovi na stručný úvod do chronomagie, pozvání na pražské srazy a upozornění na místního výrobce řemenů, kterého brzy oslovím. Buď se mnou trpěliví, jsem opravdu začátečník... Hodně štěstí, Don Canagliume
×
×
  • Vytvořit...