Přejít na obsah

Beladona

Členové_50
  • Příspěvky

    381
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele Beladona

  1. před 11 minutami, Bobisek napsal:

    No tak to si pogratuluj a pokud nemáte velmi specifické majetkové okolnosti a tvůj styk je "standardní" (tj. třeba 5/14), doporučuji ti posílat při dvou takto starých dětech okolo 25-30 % tvého čistého platu. 

    Jo díky, to tak cca vychází. Co znamená prosím 5/14? 

  2. Zatím je to oboustraně s ohledem na děti  dohodou. V zásadě ani neoslovujeme právníky, na většině věcí se více méně dohodneme, nechceme do toho instituce zatahovat. Nechci tím také ani ztrácet více času než je nutno. Pojímám to spíše velkoryse, na druhou stranu nechci být hodným sponzorem nového života manželky. Její představy byly jak to tak bývá zezačátku poněkud nereálné. 

  3. Ahoj,

    bohužel, ač bych si to nikdy nemyslel, mě potkala také nepříjemná rozvodová situace. Mohu se zeptat zde stejně postižených, jak vysoké zhruba platíte určené či domluvené alimenty? (vím, na čem všem to závisí, jde mi o vyčíslení obvyklého  průměru )

    Díky

  4. Ahoj,

    chystám se koupit stereo receiver rozpočet cca 15000,-. Vybírám mezi Pioneer  sx s30dab , Denon DRA 800H či Onkyo TX 8270

    Nemám výrazného favorita pro Pioneer mluví cena a slim rozměr, ale nemohu na něj ale nalézt více recenzí. Denon se mi líbí vizuálně asi nejvíce a je nejnovější. Onkyo, člověk nešlápne vedle. Důraz by měl být více na kvalitu poslechu hudby (v rámci kategorie). Podmínka stereo receiveru při srovnatelné výbavě byla konektivita HDMI podobně jako u AV receiverů, proto je volba poměrně omezena.

    Nějaké výrazné pro a proti?

     

    Díky

×
×
  • Vytvořit...