Přejít na obsah

stosi

Členové_50
  • Příspěvky

    1 468
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele stosi

  1. Tak jsem to nepochopil.. spíš jsem to bral jako "Samsung mi už do baráku nesmí". Vypalování a degradace displeje je aktuálně spíš okrajový jev, týká se všech amoledů, ale pokud člověk pošle telefon za 2 roky do důchodu, je to v pohodě. Výdrž je u S10 strašná, a proto bych do toho taky nešel... Pořád doufám, že Samsung začne odlehčovat nadstavbu, zejména z pohledu plynulosti mají co dohánět..
  2. Tenhle přístup je střelba do vlastní nohy, a bohužel ho provozuje 99% spotřebitelů. Nemyslím to zle, ale doba se hnula... Taky jsem měl šílené Sony Ericssony, HTC s win, za 15 a víc tis. (tj. za víc, než iphony v dnešních cenách), a mohl bych vzpomínat podobně. S mobilními telefony pracuji denně, a z vlastní zkušenosti všem vždy doporučuji, ať zapomenou na vzpomínky (taky přece neřešíme 20 let staré Pentium II, když kupujeme nové PC), ujasní si, co od toho chcou, a v dnešní době není problém zjistit, jak si ten který telefon stojí. Zdroje v angličtině jsou taky bohaté, a když si člověk dá trochu práci, tak zjistí i tady ty detaily z běžného provozu. Osobně mi Samsung není sympatický z mnoha důvodů, nicméně, S11 zase důkladně prozkoumám, ať se nestřelím do té vlastní nohy :-D.
  3. Mohu potvrdit. V oběhu máme 20 kusů, všechny používány bez obalu a krycího skla, a zatím se to projevilo u 4 exemplářů. Reklamace z výše uvedeného důvodu zatím na nule - všichni lepí skla .
  4. Mít podlahovku všude je sebevražda. Pod dlažbami je fajn, ale když jsem třeba v kuchyni delší dobu, a jede podlahovka, je mi to chvílemi až nepříjemné. WC, koupelna, předsíň - tam je podlahovka k nezaplacení. Jinak dřevěné podlahy - ty jsou pocitově teplé samy o sobě, a radiátory se dají zapustit do podlahy, teď nevím, jak se tomu říká :-D, ale vidím jen hliníkovou mřížku.
  5. upload jinam, tady odkaz ke stažení...
  6. Byl by zájem o srovnávací fotky 11, 11pro, pixel 3 (možná i 4), mate 30 pro a Oneplus 7 pro? Někdy v druhé polovině října bych většinu z toho měl mít na stole. Můžu ještě přihodit Mi 9 a Note 10.
  7. Holka chudák. Klasická oběť ambiciózních rodičů. Nicméně... je to prdel :-D
  8. Dostala se ke mě informace, že kyslík umí udělat neomezené volání i SMS + 5Mb/s (na HD stream YT stačí) bez FUP za 699,- Kč vč. DPH. Stačí to prohnat výpovědním oddělením. Na český trh docela slušná nabídka. Jakmile se ke mě dostane info jak to vypadá s neomezeným voláním+SMS+20Mb/s (bez FUP), podělím se. Tohle bude tarif, který svými parametry konečně nesvazuje, a na hotspot taky ideál.
  9. Tehdy nebyla limitující optika, ale čipy . Pokud budou chtít zachovat nějakou reálnost (bez zásahu "umělé inteligence", která to často dost zkreslí), budou muset hrábnout do konstrukce a posílit optiku. To bych viděl jako výzvu třeba zrovna pro Apple, který si architekturu střev dělá komplet sám. Dají zase 1.800 mAh baterky, na to jsou jejich uživatelé zvyklí, a zapustí pořádný modul :-D.
  10. Jak čtu to tvé vybírání, budeš to mít těžké, a až to rozlouskneš, spokojený stejně nebudeš. :-) ale přeji ti, samozřejmě, zdar
  11. A za rok bude co? :-D V zásadě pořád to samé, ta optika není nafukovací, a fyzika občúrat nejde.
  12. No.. jednou za rok sednu, a na týden hry zapnu... Říkal jsem si, že bych zase něco dohnal. Nějaké ty Wolfensteiny, Call of Duty,... Takže popřemýšlím, jestli mi to za to stojí - protože plynulý notebook je pro mě asi důležitější.
  13. Děkuji za info, nemám s tím žádnou reálnou zkušenost. Lákala mě ta integrovaná grafika, díval jsem se na srovnání třeba tady a rozdíly v FPS byly markantní, tak jsem si říkal, že i když nejsem hráč, o výkon bych se starat nemusel. Zaujaly mě ty články na netu, kde psali, že se snad AMD "pochlapilo". Asi teda ještě počkám pár měsíců, než si to sedne.
  14. Je tu prosím někdo, kdo se vyzná v HW? Plánuji poslat do důchodu své Lenovo R500 z roku 2008 (jo, do dnešního dne zvládal a zvládá běžný provoz ), a nedělám si iluze, že by jakýkoliv dnešní výrobce nabízel v přijatelné ceně takto naddimenzovaný notebook. Takže hledám něco, co odslouží v klidu aspoň ty 4 léta. Už jsem trochu sondoval, a vzal bych asi něco s Ryzenem 5 3500U - přijde mi dostatečně výkonný a úsporný (hlavně asi ta dedikovaná karta bude ok - na hry se nechystám), asi lepší volba než Intel, ale narazil jsem i na Ryzen 7 3700U - a tady by mě zajímalo, zda-li se nějak zásadně liší? Cenu jsem postřehl, ale když jsem se díval na různé benchmarky, tak jsem tam nic zásadního nezaznamenal. Přehlédl jsem něco?
  15. To si zjisti, jak to funguje u toho kterého telefonu - některé telefony mají hybridní sloty - tj. musíš si vybrat, jestli 2 x SIM nebo 1 x SIM a 1 x paměťovka (některé mají 2 x SIM plus 1 x paměťovka), zjisti si, jak funguje přepínání (nechceš to řešit nějakou appkou), ze které sim budeš teď volat a teď psát sms, zjisti si, jestli oba sloty podporují 4G data, atd.
  16. Je to vlastnost technologie, nicméně ofic. servis Samsungu je v tomhle velmi vstřícný, a pokud dostanou zařízení typu S9 v dobrém stavu, tak to mění zadarmo.
  17. Budeš reklamovat? Podle mě ti to uznají. Na jednou telefonu používám always on, statické hodiny s datem, v červené barvě , a po půl roce zatím nic.
  18. Jo, pár takových telefonů jsem viděl - samsungy, jabka, LG, ale i pár xiaomi. Pokaždé nevhodným používáním, obvykle vyšší teploty plus pravidelná navi. Jeden šílenec byl závislý na nějaké hře pro děcka, která mu jela x hodin denně :-D. Navíc, pokud by teda měl být nějaký takový problém na obzoru, tak by v servisním menu měla být možnost "oživení" - říkal mi o tom kolega, nikdy jsem to řešit nemusel, ruku do ohně za to nedám.
  19. To vypalovaní OLED bych bral v potaz tehdy, když bych plánoval telefon mít déle, než dva roky a zároveň bych používal pravidelně a dlouho něco statického (navi, atp.). Jinak je to zbytečná obava.
  20. Asi fakt máš citlivé oko, jako někdo absolutní sluch. Jednou jsme s kolegama vyrazili na hory, každý nafasoval nějakou vlajku, a pak jsme na to čuměli na velkém monitoru. Nikdo pořádně ani neutrefil, co bylo čím foceno, a že by tam byl nějaký jednoznačný vítěz, to už vůbec ne. No a jeden vtipálek do toho namíchal nějakou starou Lumii, která to teda taky vyloženě neprohrála :-D
  21. Ať dá výpověď, svého času měli neomezené volání do všech sítí za 349,- vč. DPH. Levněji neomezené volání O2 neumělo.
×
×
  • Vytvořit...