Přejít na obsah

Navros

Členové_50
  • Příspěvky

    841
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Navros

  1. Vyhřáté místo k odpočinku
  2. @Americkej jestli je to na mě tak dekuju
  3. Děkuji za (nehodinkový) obchod, bezproblémová domluva, všechno proběhlo rychle a k mé spokojenosti. Díky!
  4. Překvapivě dobrý je obyčejný document ink koh-i-noor, který seženeš v každém papírnictví.
  5. @walter10 díky, to vypadá jako přesně to, co hledám
  6. @walter10 děkuji za tip, kouknu, jestli ho mají i v lahvičce a jestli je v černé barvě.
  7. Ahoj, mám dotaz na zkušenější. Jaký voděodolný černý inkoust do plnicího pera byste mi poradili na kreslení? Potřebuji, aby byl sytě černý a aby se po zaschnutí snesl co nejlépe s vodou (akvarelovými barvami). A hlavně, aby se dal koupit nějak rozumně u nás. Dobrý je třeba Platinum Carbon Ink, ale ten se u nás sehnat nedá (nebo to možná neumím). Díky za každou radu nebo zkušenost
  8. Přidávám kladné hodnocení, celý obchod proběhl bez chyby, rychle, jasně. V klidu doporučuji, za mě cajk.
  9. V prvni fazi bych ten tah sundal, nechal ho nejakou dobu namoceny v roztoku horke vody se saponatem na nadobi a pak bych ho jeste dukladne vydrbal starym zubnim kartackem (to bude skoro jako ten ultrazvuk). Poradne oplachnout silnym proudem vody a uvidis, jestli to bylo jen spinave, nebo bude potreba mechanicky neco upravit.
  10. Zasloužený odpočinek po dopoledním nicnedĕlání
  11. Jakmile na chvilku zpomalím, sednu si a nedejbože přes nohy přehodím deku, už ji tam mám :-)
  12. @Micey Asi jo, jde to vidět na tlapkách, jsou obrovské vzhledem k hlavě. Stejně je to u štěňat. Tak hlavně, ať je kotě zdravé
  13. T6 mám pořád doma, na svou dobu byly technicky velice vyspělé, s možností připojit snímače kadence šlapání na kole, tachometru, krokoměru, hrudního pásu. To vše s nevídanou přesností měření. Jednoduše vyměnitelná baterie. Jen bylo potřeba jednou za nějaký čas vyměnit řemínek. Ve své době geniální sportovní nástroj!
  14. Děkuji Ondrovi za obchod, všechno proběhlo v pohodě, za mě spokojenost.
  15. @LovecK Ano, i tak by to šlo, ale určitě se tu najde nekdo s bystrým okem a hodinky pozná. Nebo rektor OU není V.I.P. ?
  16. @Lookyn vole Budu tedy formulovat dotaz naprosto přesně. Nevíte někdo, jaké hodinky má současný rektor Ostravské univerzity na svém levém zápěstí? Rektor je ten muž, který je na fotce vpravo.
  17. Nepoznáte někdo, co má rektor Ostravské univerzity na ruce?
  18. Protože @morepower ještě nemá svoje vlákno, dovolím si ho založit, protože jsme spolu měli před pár dny jeden obchod. Všechno proběhlo bez jediného zaváhání, domluva, platba, prostě tak nějak by to mělo, podle mě, vypadat. Mockrát děkuji za obchod!
×
×
  • Vytvořit...