Přejít na obsah

ColpColtran

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

ColpColtran's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dík za tipy, dneska jsem se byl podívat na ty couturiery (naživo vypadaly ještě lépe než na fotce) v kamenném obchodu a při té příležitosti okoukl ostatní značky. Líbily se mi některé modely od Ciziten a Seika, ale dojem nebyl takový jako u toho Couturieru. Frostie: určitě kouknu, máš pravdu, že to asi bude lepší sehnat od někoho z EU, už i kvůli záruce, kdyby se něco pokazilo. USER47: Ty jsi to vystihl asi nejlíp, co by mi pasovalo, musím říct, že první dva modely se mi líbí, ten třetí ne (na mě moc "futuristické/moderní"). Musím přiznat, že to zamíchalo karty a minimálně na ten model s open-heartem se ještě někde podívám osobně, navíc je to za tu cenu už automat.
  2. Quartzové jsem je viděl okolo 7-8k na jomashop, na který jsou tu vcelku dobré reference. Samozřejmě bych radši mechanicko/automatické. Jaké by byly možnosti, kdybych navýšil budget o 50%?
  3. Chtel bych si koupit sve prvni hodinky, nikdy jsem zadne nenosil. Je mi 27, shanim neco na casual/business noseni. Budget +- 10K pres internet. Preferoval bych kozeny remen, dale mi jde hlavne o design+chtel bych spise nejakou znamejsi znacku. Nevadi mi vystredni hodinky, libi se mi napriklad bily Graham Chronofighter s kozenym remenem, otazka je, jestli jde neco podobneho ziskat s mym rozpoctem. Dale se mi libi napriklad Tissot Couturier a to obe tyto verze. Co se tyce komplikaci, je mi celkem jedno, co hodinky maji, ale mam radsi alespon trochu "zaplneny" vzhled (jako napriklad ten couturier), nez uplne prazdne a komplikace tento dojem pomahaji vytvaret. Chapu, ze jsou me preference jsou asi dost nevyzrale a vestina z vas je nekde jinde, ale clovek na necem musi zacit Predem diky za rady.
×
×
  • Vytvořit...