Přejít na obsah

bhuzcrecelu

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele bhuzcrecelu

  1. To tak koukám na nový model SBGY011 "Asaborake" s upgradovaným ciferníkem typu mých SBGR287 "Washi". Na půlvteřinu mi cosi blesklo hlavou, ale bez datumovky to není nic pro mě. Nu a na zápěstí se to hned taky uklidnilo
  2. Závidím "původní" vteřinovku a zdravím od sladkýho dřeva
  3. To zní skvěle. A mimochodem, díky @nickolasi, Tvůj příběh SBGX295 začal moje vlastní hledání, které dopadlo, no, viz výše
  4. Díky moc jsou fakt elegantní, drobné, a ta velejemná textura na cifru je neuvěřitelná - většinu času se to tváří jako čistá bílá, ale ve správným světle to hodí takový lehounký odlesk... a těch 37 mm je taky jiná káva, než 40-42 plánoval jsem je jako "hoch" model k obleku, do opery a tak, ale dokážu si je představit i jako každodenního společníka (a něco mi říká, že to tak dopadne )
  5. Kurono Tokyo - microbrand Hajime Asaoky - vydal katalog s fotkama od fanoušků a majitelů z celého světa. Ke stažení volně na webu výrobce nebo na uložto.
  6. Jasně, tak na jednu stranu mě devalvace vzdělání včetně těchle ústupků sere, na druhou stranu fakt nevim, jak to v Kanadě je s nějakým znevýhodňováním dle původu, příjmu, národnosti atd... Takže souhlasím s tím, že je blbost ohýbat poznání za tímhle uměle vytvořeným účelem, jenom prostě neni potřeba vyloženě kecat.
  7. Je to hrůza, ale nemenší hrůza je ta citace, že "Dosud byla matematika využívána k obhajobě rasismu a marginalizaci jiného než evropského poznání", která v daných osnovách samozřejmě vůbec není a nic takového se tam ani nesnaží říct (protože by to byla samozřejmě blbost, zdravíme arabská čísla a celou algebru, mayskou nulu a další neevropské vynálezy ). Takže opět je to úplně bezpředmětná věc, kterou si novináři vycucali z prstu.
  8. @martar, tyhle prazvláštní informace padají i v tom (nyní zneveřejněném) videu "odhalujícím", co se mělo stát. Anthony (The Timepiece Gentleman / Marketing Genius) se tam všude vytahoval, že všichni klienti o všem věděli, ale až na konci videa mu volá jeden z lidí, co u něj měl hodinky, že jako co se děje. To samý jeho vlastní právník, nemluvě o bance, která mu zmrazila účty (za to, že si skryl instagramovej účet a dva dny neotevřel krám, opravdu?) a jejíž vedení přemlouval již zlidovělou hláškou "Ask Roman Sharf, he's a big youtuber". Je tam i otázka, jak to vlastně bylo s tou charitou (aukce byly zrušeny, ty původně dražební OP se nabízejí za pevnou cenu), kdo teda o čem věděl, a vlastně i nakolik to vlastně bylo celý promyšlený dopředu... Ono už dlouhodobě se tam ukazovaly zmatky ve vedení toho byznysu, zjevně přemrštěný výdaje za večeře v Salt Bae a dalších high end restauracích, drahý auta, tryskáče, ve srovnání s deklarovanými maržemi a zisky. A to všechno ještě nabírá další rozměr ve světle toho, co Anthony řekl v jedné z posledních epizod: kdyby z nějakého důvodu přestal obchodovat s hodinkama, začne prodávat třeba plastový kelímky a bude v tom taky dobrej. Takže za mě suma sumárum oddechová reality show, guilty pleasure a čím dál tím víc ekvivalent sledování bouračky na dálnici. Ten Marco vypadá jako velkej znalec vintage Rolexu, a souhlasím, že by se měl odtrhnout a jet sám na sebe, bez vlivu Anthonyho.
  9. Phoibos sub, verze quartz (PX002C). Zpracováním i proporcema dost odlišný než podstatně vymazlenější varianta v automatu (PY007C) - ale to je dobře, tohle jsou skutečný beatery na venkovský homeoffice/štípání dřeva...
  10. Phoibos automat a cello, na které nehraji
  11. Dobré odpoledne, rád bych se Vás zeptal na nějaké informace o těchto hodinkách, které jsem našel doma po pradědovi, jak asi mohou být staré, jak je to se značkou Lanco a podobně. Stačí rámcově Děkuji!
×
×
  • Vytvořit...