Přejít na obsah

Cin

Členové_50
  • Příspěvky

    76
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Cin

  1. Cin

    ŽUMPA

    Tak kde má hranice teď víme, teď už jde jen o rozsah... Takovejch složek se do koncernovýho archivu vejde...
  2. Ber to z té lepší stránky. Přece nenecháš spadnout drahý hodinky na levný lino...
  3. Cin

    HUMOR

    Vlákno "Komentáře k buzerantům, židům a jinému póvlu" je jinde, není to moc vtipný.
  4. Cin

    HUMOR

    Otoč je prostě ciferníkem na ruku a až budeš chtít vědět kolik je hodin, zeptáš se nějaké hezké slečny. Always look on the bright side of life!
  5. Cin

    HUMOR

    Kluci každej jedno, holka drži dietu.
  6. Cin

    HUMOR

    Asi nepředpokládaj, že existuje jazyk v němž tak krkolomně naskládané hlásky za sebou tvoří nějaký smysluplný pojem.
  7. Cin

    HUMOR

    Vtipné by bylo video mé paní, jak to zpátky zamyká
  8. Považuji za vhodné upozornit, že do výbavy na odchyt čmeláka patří lahev dobrého vína, kterou je třeba ve slunečném jarním dni otevřít na zahradě, usadit se na místě kde je přehled a při jejím upíjení vyhlížet kolemhledající čmeláky. Je to krásná a v podstatě prorodinná aktivita. Do čeho přesně čmeláky lapáte není až tak podstatné jako to, co máte za víno v té lahvi. My už dlouhodobě odchytáváme do průhledné plastové půllitrové kuchyňské odměrky - přiklopit, podsunout papír a čmeldu i s odměrkou rychle šoupnout do čmelína. Pak v klidu dopít víno a měrku vyzvednout až druhý den. Pokud se nezabydlí, zkontrolovat čmelín, sehnat novou lahev a postup opakovat.
  9. Cin

    ŽUMPA

    Zrovna my, co máme stát (M), který je republikou (Ž) a říkáme mu Česko (S), tady budeme šťourat do rodu USA, když tam mají dohromady ten Utah, tu Kalifornii a to Ohio...
  10. Cin

    ŽUMPA

    safi, nech u Ludvy veselý vzkaz a neptej se tak hloupě
  11. Cin

    ŽUMPA

    Chybí tam otázka, jestli respondenta za názor někdy někdo potrestal. Ne / Ano / Manželka, ale zmlátil jsem ji... Hloupé dotazy = hloupé výsledky
  12. Cin

    HUMOR

    Mě tam chybí Na každou svini se vaří voda a Házet perly sviním (to bych hodnotil jako opak a současně příčinu toho argumentu ad personam).
  13. Cin

    ŽUMPA

    Myslím že jsem Žižku zmínil já, tak se k tomu hlásím. Ne pro jeho srovnávání s Banderou, ale jako našinci vnímatelný příklad, že jsou lidé, kteří jsou za určitých okolností považováni za symboly boje za národ. Zkusme se zeptat pár lidí kolem, koho z reálných osob v historii považují za nejvýznamnější zastánce národní myšlenky Čechů. Žižkovo jméno určitě párkrát padne. Víme, že je to nesmysl, ale nejsme tu zrovna reprezentativní vzorek společnosti. Politika se též proto často vede symboly a ne smysluplnými tezemi. No, a mezi Ukrajinci prostě bude zmiňován Bandera. U nás máme Žižkova náměstí, jinde mají náměstí Napoleonova, náměstí Hernana Corteze nebo náměstí Hannibalova atd., což o ne/násilnosti těch osob nijak objektivně nevypovídá. Vidíme, jak společnost dělí Koněv - symbol vítězného boje proti nacismu I normalizační okupace současně. Symbol. Churchillovi v Praze už několikrát zrudly ruce, sochy co stály desítky let padají v Evropě i v zámoří, když se k symbolice národní přidružuje nepřijatelná symbolika nějakého násilí. Taky "Masaryk dal střílet do dělníků, Havel umožnil bombardování Jugoslávie, Karel IV. toleroval protižidovské pogromy, Matka Tereza úmyslně nechala nemocné trpět..." (co jsem si tak za poslední dobu rychle vzpomněl...) Symboly podrobujeme tvrdé kritice, asi ve snaze být objektivní. Můžeme si to dovolit, už/ještě (nehodící se škrtni) je nepotřebujeme.
  14. Cin

    HUMOR

    Koukaj, Roubínek - vstupné dobrovolné...? To jako chtěj organzovat vzpomínku na Židy, nebo si z nic dělat šoufky?
  15. Cin

    ŽUMPA

    Máme kliku, že náš Žižka má už časový odstup. "...na množství nehleďte" tak mohli mít naši letci RAF ve znaku a katolíci byli v pohodě. Snad každý národ má svého mrtvého syna, který se probudí, když občanský princip podlehne tomu nacionálnímu. Je příčina a je následek. Neomlouvám zářivou nedůvtipnost organizátorů. Konstatuji, že Bandera party v Plzni předchází už rok trvající Stalin party na UA. A bohužel, také (v optice Východu zbabělá) souběžná Švejk party značné části našeho ctěného spoluobčanstva. Tak se nedivme. Může to být horší.
  16. Cin

    HUMOR

    Je to od něj hezké, že vzal milou na procházku.
  17. Je jedno kde, klidně za chalupou, ale pokud si na tom nestál, tak lépe, když je slušný sníh, tzn. ne led nebo tající břečka a určitě ve stopě je to lepší kvůli stabilitě. Strojová stopa je o dost lepší než vyšlapaná, ty bývají vyžvatlané. Na instruktora bych se napoprvé vykašlal, prostě se jen projdeš a sklouzneš, popoběhneš (výhodou běžek je, že se na nich nemusí dle názvu jen běžet, ale můžeš na nich chodit). Postoj podobný jako na kolečkových bruslích (lehce pokrčená kolena, zhruba koleno nad přední půlkou chodidla) a odraz tlačí dozadu dolů, abys zatlačil odrazovou plochu lyže do sněhu. Napoprvé budeš lovit rovnovánu na úzkých lyžích, ale tím se netrap, brzo Ti to přejde do krve. Napodruhé se mrkni na video, napotřetí zkus toho instruktora nebo kámoše-běžkaře, je lepší, když techniku vysvětlí přímo na tvých pohybech. A už se dívej po svých lyžích, bude se Ti to líbit, málokterý sport je hezčí
  18. Cin

    HUMOR

    Všechny ty náboženský kecy jsou nesmysly. Nevěřím na to. Jen když rodina napíše Ježíškovi, beru Boží jméno nadarmo a někdy se i modlím...
  19. Nebuď až tak zodpovědný. Je to trochu jako se trápit výběrem rychlovarné konvice - čili zbytečné. Pekárny, co vím, tak fungujií všechny na stejném principu, že dovnitř nasypeš suroviny, přidáš vodu a zmáčkneš čudlík - za XY minut to zapípá a je hotovo. Aby to nebyla taková nuda, tak výrobci přidají tu a tam program na kynutí těsta (zamíchá a lehce hřeje), ze kterého si pak můžeš (tedy Tvá paní) uplést housky a dopéct v troubě, nebo jinou užitečně nesmyslnou funkci, která umí využít toho, že ten vergl umí neúnavně míchat a hřát na různé teploty. Kdysi to bylo u nás děsný téma... nakonec to padlo na nějakou úplně normální ETU (protože mě to přestalo bavit srovnávat) a plná spokojenost. Snad, kdyby se to mělo nějak nerezově lesknout, aby návštěvy záviděly, tak si dej práci, ale jinak se v klidu věnuj něčemu užitečnějšímu
  20. Cin

    ŽUMPA

    "Na ukrajinské hranici", pokud nehodlají naštvat Turka, to připadá v úvahu snad jen v rámci nově anektovaných republik. A to by mě zajímalo, jak to doma jejich představitelé vysvětlí, že se připojili k někomu, kdo jim do týdne začne dělat doma jaderné pokusy...?
  21. ...se nediv. Od pohledu je něčím našlehnutej, kdo ví, co je uvnitř. Tohle by chtěl vidět každej celník.
  22. Cin

    HUMOR

    To je seriál. Díly jsou postupně ve vláknech Humor, Nože, Běhání a R.I.P.
  23. Cin

    HUMOR

    ...toho bych se tolik neobával. Ale člověk by měl vidět vždy tu lepší stránku věci - v místě přistání se nebude muset shánět po popelníčku.
  24. Obyč. tramontina za pár šušňů. Uhlíkatá ocel, dobře brousitelná, po těch letech už se stopami lehké povrchové koroze. Ale je to nástroj na práci, tak co. A technická poznámka: ostří na konci u špičky výrobce z bezpečnostních důvodů vypustil. Je tam asi 5 cm tupé plochy. Myslím, že je to dobře. Práce s tím prostě trochu unaví a při rozmachu má ta špička fakt velkou rychlost... Už jsem ten detail dvakrát ocenil, když jsem dělal nakročený do svahu. To co vidím výše na tom All Terrain Chopperu z toho v tomhle smyslu dělá dost nebezpečnou věc, která neodpustí žádnou nepozornost.
  25. Cin

    ŽUMPA

    Wawriku, vám na Slovensku taky není nic vhod. Kdyby měli nejvíc ti co jsou teď poslední, budete remcat taky . Tedy ne, že by to snad bylo v Čechách jiíné... Válka je nosné téma - doslova dar z nebes - pro mnohé politiky, kterým umožňuje komplexní složitou realitu, co ty jednodušší odrazuje nutností o ní přemýšlet, zjednodušit až na jedinou otázku - chcete válku, nebo ne? Tomu rozumí každý hňup a v ten moment má jasno. Staně se šťastným, že konečně politiku pochopil a nahází to tomu, kdo ho to naučil. Se mrkni co to dalo Orbánovi.
×
×
  • Vytvořit...