Přejít na obsah

RH_Lupen_cz

Členové
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele RH_Lupen_cz

  1. To já bych doporučil toto misto. https://cs.wikipedia.org/wiki/MAPE Je to kousek od Hluboký nad Vltavou a na některých potrubych se da naměřit docela dost. Myslím, ze je to jedno z nejzamorenejsich míst v CR. Byl sem tam fotit. Vstup zakázán, ale oploceny to neni :-)
  2. Presne. Geckota K1 splnuji vsechny pozadavky. Jen je asi potreba k nim rovnou prikoupit remen.
  3. Zelvicky pekny a pri pohledu na ne jsem se dokonce chvíli radoval, ze je dneska patek
  4. Tak nejak jsem doufal, ze i kdyz maji hodinky sroubovaci korunku, tak presto je na hridelce jeste naky o krouzek, ktery zabrani vniknuti vlhkosti pri odsroubovani te korunky.
  5. To mozna ano, ale mam takovej pocit, ze vnitrni vlhkost se do hodinek muze dostat i pri montazi. Hodinky tesni dobre, ale pri jake vlhkosti byly montovany, takova bude i v hodinkach. Ryze by "vysala" vlhkost pouze z otevrenych hodinek. Ale mozna se pletu.
  6. U mých géček jsem se s tímto nikdy nesetkal, ale manželka na Baby G ano. Přiznám se, že na svých bych to asi nějak zkoušel řešit . I když je pravda, že se to stává jen při extrémním rozdílu teplot a po aklimatizaci to hned zmizí.
  7. U takto velkého pouzdra je titan docela plus (váha). I na pohled mi přijde zajímavější. Jak jsem ale po měsíci nošení zjistil, je potřeba počítat s tím, že je na tomto povrchu vidět každý škrábanec i sebemenší otěr. Je pravda, že jsem to poprvé zjistil po po silvestrovské noci pod širákem . Jinak tato verze pilotek od Steinu u mne zvítězila i z dalších důvodů- např. centrální vteřinovka, plné dýnko s klasickou ražbou (u ocelových ocelových sklo nebo pilot) a třeba také ciferník bez nápisů.
  8. Jak jsem již psal. Nejlépe předem vyzkoušet. Ono také záleží na tvaru zápěstí, nejen na obvodu. Já mám 18,5 a Steiny 44 bez problémů. Zkoušel jsem i 47, ale to už bylo hraniční.
  9. Tohle presne jsem resil pred mesicem. Doporucuji vyzkouset na ruce (napr. chronoshop). Na prvnim miste byly Laco, ale na ruce vypadaji o dost mensi. Nakonec jsem skoncil u Steinu v Titanu (44mm) a spokojenost. Zde foto. Moje ruka 18-19cm. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102079-b-uhr-laco-vs-geckota-vs-tisell/page-3
  10. Bral bych ty Seiko 5, a pokud bys chtel trochu usetrit, tak bych bral tu nejaponskou verzi http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-snzg15-snzg15k1-snzg15k-mens-watch-2736.html. Ve tvem odkazu vidim tu drazsi (J).
  11. No, snad to vyjde ted. Tak znovu. Omlouvam se za sva nepravdiva tvrzeni a za to, ze sirim nesmyslne informace v tomto vlakne.
  12. Omlouvam se. Již se to nestane. Pro příště už budu vědět, ze minerální sklo je nejlepší volba pro hodinky na celodenní nošení (při limitu 20k). A že kaučuk od kůže stejne nepoznam. A nezlob se prosím, nechtěl sem te rozcilit. Sem zde novy, tak snad prijmes mou omluvu s pochopením.
  13. Tak pridavnych funkci maji vic, ale je pravda ze neznam nikoho kdo by je vyuzival . Např.vnitrni luneta ovladana korunkou, se vyuziva pro navigaci. S logaritmickym pravitkem lze provadet nektere vypocty: deleni, nasobeni druha mocnina (odmocnina)prevod jednotek+ max. dolet spotreba paliva, vzdalenost, doba letu atd.
  14. Ok, sklicko zapustene je. Sice tak asi 0,5 mm, ale stejne na noseni 24/7 neni podle mne mineralni sklo idealni. Jak sam tazatel pise hodinky defakto nesunda z ruky. Proto mi pri limitu 20k mineralni sklicko prijde trochu nestastne. Co se tyce osvetleni digi cifernicku, tak tam moza udelali nakou upravu, ale ne tech svych je opravdu za tmy "bez problemu" neprectu. Dioda sviti z boku a displaye jsou utopene (a male). Ale to je jen ma zkusenost s podobnymi g-shocky. Kozeny pasek bych bral opravdu jako "civilnejsi", ale asi bych ho nedoporucoval pro noseni 24/4 a hlavne pro uzivani, ktere zminuje tazatel "střelba, moto, dogscootering, plavání, špinavá práce"
  15. Myslím, ze nesplňují požadavek na civilnějsí vzhled (nejsou na tahu). V tomto případě by mi také na celodenní nošení vadilo i minerální sklíčko. Mám asi stejný modul na svých AWG M100-1A, ale ten minerál je 2 až 3 mm utopený v pouzdře, což tady není. Je třeba počítat také s tím, že přísvětlovací dioda v noci osvítí pouze ručičky. Z displejů se toho moc přečíst nedá. Možná je to u tohoto modelu řešeno nějak jinak, ale na těch mých už mi to párkrát chybělo.
  16. Kolega v práci má č.2 v titanu. Nosí je 24/7. Po několika letech jsou stále jako nové. Lumi je špičková. Váha nízká. A přehlednost je více než dostačující i když se to na té malé fotce nezdá.
  17. Foceno sice včera ráno, ale stále jsou G-shocky na spaní pod širákem (Novohradské hory) nejlepší volba .
×
×
  • Vytvořit...