Přejít na obsah

Geodet

Členové_50
  • Příspěvky

    1 237
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Geodet

  1. Dfens to pěkně popisuje: https://dfens-cz.com/chcete-levnejsi-plyn-tak-si-o-nej-reknete/
  2. Bestech. Je to sice Čína, ale poměr cena, výkon.... https://www.kniland.cz/noze-pro-bezne-pouziti/nuz-bestech-lion-black-bg01a/
  3. Viktorie Plzeň drží prapor českého klubového koeficientu stále v naději přímého postupu do LM. Rangers prohráli s Benfikou, takže je naděje předehnat Skotsko v tabulce.
  4. Před 50 lety jsem se na něj byl podívat na Rallye Vltava, které vyhrál na voze Opel Ascona 1.9 SR.
  5. Mohl bych se zeptat známýho, kterej to dělá, jestli má volno.
  6. Taky jsem slyšel nějaké hřmění před polednem. Říkám to je zemětřesení. Kolega ne, to bude letadlo. A měl jsem pravdu.
  7. Taky jsme kdysi pěstovaly fíky. Ale nic nedozrálo. Bylo nám řečeno, že je to kvůli opylení, na které tu nejsou speciální mušky, který jsou na jihu.
  8. Mě ty sedačky vyhovují. Asi mám jinej zadek. A tu zvukovou výstrahu tam nemám, asi mám starší model.
  9. Co mě štve.... Asi je v kabině trochu hlučnější. Občas v zimě povrzává palubka. Dveře někdy musíš zavřít nadvakrát, hlavně ty pátý. Lak je údajně měkčí. Ale to jsou takový mušky, který mu odpustíš. Není to žádná prémie, ale spolehlivej pracant.
  10. Já mám Suzuki S-Cross 6 let, najeto 75 tisíc. Ještě verzi bez hybridu. Spotřeba 6 litrů, motor 1.4 benzín s turbem ,4x4. Zatím bez jediné chyby.
  11. Včera měla klíště i manželka. Neuvěřitelný v únoru.
  12. Tyhle 5610 máme v rodině troje. Super hodinka.
  13. My jezdíme pořád do stejnýho apartmánu. Paní domácí má vždy plno už v prosinci.
  14. Dobře tam vaří. Když jedu okolo, tak se stavím na oběd.
  15. To moře dost šutrovina. Na plavání nic moc. My letos opět Pakoštane.
  16. Taky objednáno: Moc díky. Že já to tady čtu.
  17. Porovnával někdo RedWingy s Ecco Staker? Že by to rozcházení tak nebolelo... A cena taky je nižší... Nebo to jsou takové obuvnické Steinharty?
  18. Dotaz z bankovnictví pro znalce bankovek 100 Eur. Mám pár 100 Eurovek a zjistil jsem, že jedna je výrazně širší. Je z roku 2002 a je široká cca 82 mm a ostatní z roku 2019 mají jen 77 mm. Tak jestli není falešná. Každopádně těch 82 mm je nepraktický rozměr a přečuhuje z peněženky.
  19. https://zena.aktualne.cz/celebrity/schwarzeneggera-zadrzeli-na-mnichovskem-letisti-neproclil-lu/r~5ac8bce0b56711eebe29ac1f6b220ee8/?utm_source=volnyHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-2&utm_campaign=Aktualne
  20. Je fakt když jsem tam loni byl pro hodinky, tak mi to chvíli trvalo, než jsem ten barák našel. Myslim, že to ty zloději museli mít vočíhlý.
×
×
  • Vytvořit...