Přejít na obsah

Fany

Členové_50
  • Příspěvky

    89
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Fany

  1. Fany

    BIKE

    Věřím, že se ti zde bude líbit. Z Bedřichova můžeš drandit po celách Jizerkách + se pohodlně dostaneš jak do Liberce, Jablonce či směr Polsko. Znamená to tedy zpravidla sestoupat a pak nastoupat, ale to pro tebe nebude problém. Užij si to tam.
  2. Fany

    BIKE

    Ahoj, jak psal "Micey", ideální gravel. Ale MTB taky v pohodě. Jinak kousek od Bedřichova je koupák v Lučanech viz. foto. A pak to máš kousek na Jabloneckou přehradu, která je super. A tam samozřejmě pivovar Volt.
  3. Fany

    BIKE

    Dobré vědět, se případně ozvu - díky. Ovšem není nějak moc času. Jinak máme chatku v Břevništi mezi Osečnou a Hamrem
  4. Fany

    BIKE

    Ahoj, každý výlet dobrý. Jsem z Liberce a za Osečnou máme chatu, tak znám. Tam za Ještědem udělali ty cyklostezky pěkný. A co koupání na Hamru? V TV říkali, že už tam není moc kvalitní voda, ale to tam bylo snad vždy jak to není hluboké. Jinak já dával tu sobotu také jen cca 55 KM a to z Liberce na koupačku do Hrádku na Kristýnu a zpět. Jak je takové vedro, nejlépe zajet někam do lesa. Fanda
  5. Fany

    BIKE

    Supr, díky za report. Jo. Jo. To České Švýcarsko je prostě krása. Už se těším. Jedeme snad 3. rok po sobě. Dříve Šumava, Jeseníky, Krušné hory. Ovšem banda se rozrostla ze 3 lidí na 6, tak se obávám, že letos to nebude o moc kilometrech. A tu zácpu tam budeme dělat ve finále ještě my:-)
  6. Fany

    BIKE

    Ahoj kluci, v srpnu valíme s kámošeme na 4 dny na kola do Českého Švýcarska. Nejste tam pls někdo nyní v té oblasti? Zajímalo by mě jen orientačně kolik tam je nyní lidí. Mám trochu obavy, že v aktuální situaci s COVID tam bude našlapáno. Díky za případnou reakci a hodně šťastných kilometrů na kole:-)
  7. Díky. Nákup toho Focuse už jsem si rozmluvil. Ještě 1x jsem to projel před prodejnou a vzápětí dojel na mém kole Superfly domů a nemá to smysl.Ten Procaliber bych také bral jako upgrade. Nemám moc srovnání s testama jiných značek kol, ale je mi příjemná stavba rámu od Treku. A ještě se zeptám na ten "IsoSpeed". Je to znát? Je to rozdíl? Kdy a jak má vlastně fungovat? Já pokud jedu z kopce, jsem na nohou a to asi vliv moc nemá. Nebo je to znát pokud na kole sedíš a jedeš přes malé nerovnosti?
  8. Na Orbeu jsem koukal, ale potřebuji L (mám 182 cm). Já si prostě vždy něco vezmu do hlavy a pak i jdou i racionální důvodu pro nekoupi stranou. Já jsem strašný na nakupování :-)
  9. ahoj kluci, chtěl jsem vás jen požádat o shlédnutí či spíše "vymluvení" koupě nového biku. Zrovna za 1 měsíc jedu na kola na dovču do Krušných hor a tak mně napadlo pořídit nové kolo (jezdíme takto už asi 5 let každé léto s kámošema na Šumavu, Jeseníky, České švýcarsko apod.). Aktuálně mám hliníkového Treka Superfly 5 2015 (2x10). Přiznám se, že asi né moc racionálně, ale tak nějak jsem zatoužil po 1 převodníku a carbonu. A zrovna u nás prodávají za 33 000,- černého Focuse Raven 8-6 rok 2019. Je to tento kousek: https://www.newbike.cz/focus-raven-8-6-2019/d12358 Trochu jsem ho už projel před krámem. Nevím jestli se po nějaké době ojedou a budou lepší, ale teď tam ty brzdy byla dost bída a to jsem brzdil jen na rovince v malé rychlosti + bude třeba vyměnit gripy. Je tam sada NX a váží to tuším 11,8 Kg. Jak já prostě něco vidím, začne mi to šroubovat v hlavě a pak jsem schopen udělat rychlý a unáhlený nákup :-( Co na to pls říkáte. Nějak extra se v tom nevyznám. Vím, že řada NX je ta nejdostupnější ačekám, že ty náboje a další součástky nebudou úplně pecka, ale kolo za cca 33 tisíc. Fanda
  10. tak tedy dorazím. Zkusím to nějak zařídit, abych dorazil i dříve.
  11. Zdar hoši, já bych mohl tak na 80%, ale až po 20:00.
  12. zdar, tak to posuneme a budeme směřovat na konec toho července. Se tady pak ještě dohodneme.
  13. Zdar hoši, tak jsme se nějak dlouho neviděli a co tedy udělat srázek. Asi se to nikomu nechce organizovat Máme pěkné počasí a plno terásek. Co vy na to??? V týdnu ve čtvrtek, nebo v pátek či sobotu ať se můžeme zdržet? Minule jste byli tuším ve Šnytu a asi dobrý, ale co nějaká terasa? Napadá Vás něco? Mně např. v Pražské ulici restaurace Mlsnej Kocour (http://mlsnejkocour.com) nebo terasa v Legendě (http://legenda-bar.com/). Ale určitě Vás také něco napadne, abychom se dohodli. PS: nic nového nemám, ale rád Vás uvidím a dáme nějaké Fanda (Fany)
  14. Od Michala jsem kupoval Nato k hodinkám. Super rychlá domluva, vstřícnost a ochota na maximální úrovni (byť šlo cenově o drobnost). Ještě 1x Michale díky.
  15. Prodával jsem hodinky. Rychlá reakce, rychlá domluva, platba dle dohody a spokojenost. Prostě obchod jak má být.
  16. Bych se tedy také dostavil, pokud bude flek. Byť tedy žádné nové kukačky nemám.
  17. Již 2x obchod (kupoval jsem hodinky) a vše na 1+. Perfektní domluva, komunikace i zaslání zboží.
  18. Nazdar. Hele, pokud nekdo jede ted do Brna na vystavu hodinek a neco pekneho vyfotite, doneste pls fotky na sraz. Rad se mrknu :-)
  19. Brajtle putujou na mou ruku:-) Jsem ovsem zvedav jak padnou na me male zapest Na srazek je donesu.
  20. Zdar, já bych se také s dovolením připojil.
  21. V Českém Švýcarsku jsem byl také na dovče a paráda. Taky je dobrej konec stoupání na rozhlednu Jedlová Hora. Tam je to snad 23% Ale jen kousek. Jinak dobrý píívko v Krásné Lípe v pivovaru Falkenštejn, kde jak jsem pochopil asi bydlíte a víte o tom. A v DE si mi líbilo na Bastei. PS: jen nechápu proč se cpu na rozhledny atd., když se bojím výšek
  22. V Českém Švýcarsku jsem byl také na dovče a paráda. Taky je dobrej konec stoupání na rozhlednu Jedlová Hora. Tam je to snad 23% Ale jen kousek. Jinak dobrý píívko v Krásné Lípe v pivovaru Falkenštejn, kde jak jsem pochopil asi bydlíte a víte o tom. A v DE si mi líbilo na Bastei. PS: jen nechápu proč se cpu na rozhledny atd., když se bojím výšek
  23. Jiřina: pěkná 1. relax fotka PS. na kole jsem prubl nové pneu a to právě Maxxis. Zatím spokojenost. Já přidám 1 fotku z dovolené. Foto méně kvalitní než samotná dovolená. (Vyhlídka Belvedér - Labská stráň, České Švýcarsko)
  24. díky za ree. Já jsem hlavně debil, že jsem ty Specialized nekoupil, když byla do cca konce května akce 2 ks za cenu 1 ks. Všude jsou za cca 1 000,- Kč. Včera jsem je snad někde googloval se slevou z 1 000,- na nějakých 700,. ale už to nemůžu najít. A to máš prosím ten Fast Trak i na předním kole? Nemám zkušenost a asi bych to ani nepoznal, ale někdo pindal, že do předu ten Control a dozadu rychlejší Fastr trak.
  25. Ahoj hoši, často a rád koukám do této sekce. Supr fotky a také je vidět, že opravdu na kole jezdíte a máte asi nějakou zkušenost. Nyní bych Vás chtěl požádat o malou radu ohledně plášťů na můj bike. Mám aktuálně Trek Super Fly 5 (http://www.freeridermag.in/trek-superfly-5/) s kolama 29. Od původního majitele (kolo měl cca 1 měsíc) jsem podělil na kole pláště Plášť Specialized Renegade Control 2Br (29x1,95 ? např. zde: https://www.kola-radotin.cz/plast-specialized-renegade-control-2br?gclid=EAIaIQobChMI-J3jzcGk1QIVTLcbCh3QCwr1EAQYASABEgLMIvD_BwE#193479). Zadní plášt už je nyní K.O. a předek tak cca na půli životnosti. Za 2 týdny frčím na kole do Českého Švýcarska a řeším tedy nové obutí. Zároveň nemám tolik zkušeností s plášti a také bych rád prubnul bezvdušové (aktuálně tam duši mám). Sice nejezdím moc za mokra a néé nějaký extra terén, ale ty Specialized Renegade Control se mi zrovna při sjezdu nezdály moc stabilní. Prostě přední i zadní kolo trochu létalo do stran a nejednou jsem se chtěl už modlit před pádem (kdybych nedržel řidítka). Zároveň to však byla pohoda na rovince či tvrdém povrchu, kde se krásně valej a jedou. Četl jsem kopu diskuzí, ale něco bylo neaktuální, pak x názorů atd. Nemáte prosím zkušenost? Neporadíte dobrou duši? Děláte také zároveň rozdíl mezi předním vs. zadním pláštěm? Třeba přední větší průměr, větší vzorek z důvodu průchodnosti terénem? Uvažuji o: 1. Opět něco od Specialized. Zde to je cca 2x 1 000 kč + mléko atd. 2. Plášť SCHWALBE Rocket Ron 29 TL-Ready. Dle toho co jsem četl, tak poměrně oblíbený kousek s cenou kolem 850,- Kč/1 kus. 3. PLÁŠŤ HUTCHINSON PYTHON 2 29X2,10 TLR KEVLAR,ČERNÝ (http://www.mcbike.cz/kevlar-3/plast-hutchinson-python-2-29x2-10-tlr-kevlar-cerny/) No, to jsem našel u nás akci na cenu 1 049 Kč/ za 2 kusy, ale nevím jestli je úplně ideální i na přední kolo. Zdá se mi nějakej hranatej a ideálnější asi na zadek) No, asi jsem to popsal jako lopata, ale budu rád pokud sdělíte nějakou zkušenost či doporučení. díky Fanda
×
×
  • Vytvořit...