Přejít na obsah

fajfka

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    doma

Návštěvy profilu

925 zobrazení profilu

fajfka's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. fajfka

    Citizen AS4035-04E

    Tyhle Citizeny v černém titanu si koupil můj kamarád asi před třemi lety. Když mi je ukazoval nové,byl jsem z nich nadšený. On sám hodinky moc neřeší,nejčastěji u něj vidím automaty potápky. Dlouho jsem tyhle hodinky u něj neviděl až minulý týden a hned jsem na ně přivedl řeč. Jo,spokojenost,žádný problém. Půjčil mi je ,a jak je prohlížím,vidím světlá místa na hraně přechodu sklíčka a pouzdra. Ty hodinky nebyly nijak zrasovaný,jo,škrábanec se našel,ale zůstal černý.To mi docela vzalo náladu,byl jsem větší fanda těchto hodinek než majitel. Nejspíš si je koupím v titanu,ale ne v černém
  2. High End Praha - na konci března 2015,pod jiným názvem a v hotelu Don Giovanni http://www.audio-video-show.cz/
  3. Právě jsem se vrátil od Hradu-přesněji od Vojenské nemocnice.Jednání pánů Knaspl a Majzlík vlídné,názory rozumné. Hodinky jsem tam nechal na vyčištění a seřízení, ciferník zůstane na jejich radu tak jak je.Nebudou jak nové,ale v originálním stavu. Děkuji za radu a pomoc. Až se mi hodinky vrátí,vyfotím a dám je sem. Hezké vánoce všem!
  4. Tyhle hodinky mám po tátovi a vím jen,že je koupil někdy v 50.letech nové. Leží mi už hodně let na nočním stolku a já je celkem pravidelně natahuju.Strojek je bez chyby,špatný je ciferník. Ne dramaticky,na délku ruky vypadá v pořádku,ale z blízka je koroze (nebo co to je) viditelná. Už před lety jsem se ptal na opravu v Mikulandské ul.,ale řekli mi,že se to nevyplatí. Je tu někdo s radou, tipem,jak dostat hodinky do formy? Rád bych je nosil.
×
×
  • Vytvořit...