Přejít na obsah

Vojtic883

Členové_50
  • Příspěvky

    71
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Vojtic883

  1. Novinka, kterou vám musim ukázat.. urcitě se z toho ještě vypíšu víc až bude čas. Prozatím jen měřím rychlost sanitářů tlačící pacienty na vyšetření..
  2. Začínám zvažovat i tuhle možnost. Nejprve jsem chtěl zkusit cestu “origináního dílu” a nemít z toho vyloženě skládačku ale jestliže se nenajde způsob, jak se dostat k běžným náhradním dílům.
  3. Ahoj, mám dotaz a je to vlastně i docela dobrý námět na diskuzi. Vlastním Prim Sport 1 a už to bude nějakou dobu, co je mám v renovačním pouzdře z eltonu. To je však s plným dýnkem a napadlo mě vyměnit ho při dalším servisu za dýnko s průhledem. Proto jsem neváhal a zavolal do Eltonu s žádostí o zaslání aktuálního ceníku renovačních dílů. Zvedla to nejaká pí. nebo snad slečna, která se představila jako Elton hodinářská (obecně jsem háklivý na to, když se někdo nepředstaví do telefonu jménem) a té jsem sdělil svůj požadavek, načež mi ihned odvětila, že dýnko s průhledem na Sport 1 nevyrábí. Řekl jsem, že vyrábí a ona že to neví a zeptá se. Po chvíli teda že vyrábí a co jsem vlastně chtěl. Znovu říkám, že dýnko s průhledem ale možná i další díly (korunka, těsnění,..) a na to odpověď, že díli samostaně na prodej nejsou, že si mám koupit renovační pouzdro. Můj dotaz: “to si mám koupit znovu celé pouzdro kvůli, dýnku nebo korunce?!” A na to odpověd: ”díly samostatně neprodáváme”. Hovor končím slovy, děkuji za vstřícnost a pomoc. Vzhledem k výše zmíněnému. Není tady někdo s nejakou pákou nebo kontaktem na někoho vstrícnějšího z Eltonu, kdo by mi třeba poradil nebo pomohl sehnat zmíněné díly? Nebo je to nereálný požadavek dostat z manufakturní firmy, cokoliv co je potřeba? Díky za tipy a triky, jak nad tím celým vyzrát.
  4. Bohuzel to neni cas ale mnozstvi slite moci pacienta.. holt pro papirek je nekdy daleko
  5. Pracovni hodinky.. na oddeleni jsou navstevy tak je cas na wristshoty
  6. to Jeronimo: Ježiš ty jsou skvělý, když by ses jich chtěl zbavovat, tak se stavim do řady
  7. Jo to lego jsem postavil tenhle měsíc...na hodinky teda pořád nemám
  8. Odkaz k prvním hodinkám Prim Sport-neprošel, technologie-neprošel, cena-neprošel, design-neprošel, řemínek-na něco bych ho možná nasadil, celkově... Strašný.. Nějak nerozumim tomu, proč by se měly vyrábět takový hodinky. Popis výrobku na stránkách je skoro samy oxymóron. Tenhle výrobek mi prostě radost neudělal. Doufám, že po půl roce přijdou s nějakou další limitkou, která se bude odkazovat např. k veleúspěšnému modelu republika.. Fakt nějak nechápu
  9. Pátek jsem prošvihnul, tak alespoň dnes na motorku.. docela se osvědčily
  10. Nejlepší hodinky na vaření a vlastně na spoustu dalších věcí..
  11. Fotka ze vcera, dnes na ruce ale ty same.. antireflex dela z kazdyho dne #bluewatchmonday
  12. Takhle to vypadá.. já už to měl u p. Tichého a ten právě říkal, že je potřeba celý nový strojek.. už byl kdysi dávno servisován u p. Lejhance v Pardubicích, který se na něm patrně vyřádil.
  13. Hodinář je pan Tichý z Pardubic a věřím mu, co se týče ceny... Dělal mi několik časomír a dobrou zkušenost s ním mají i někteří další na fóru. Vtipný je, že člověk hledá a zabývá se něčím a neví si rady. Pak to napíše sem a hned se v inzerci objeví něco dalšího. Nicméně tomu lacinějšímu kousku, co teď na ebay je, už se taky display začíná sypat a ten dražší je za cenu opravy tady v ČR.
  14. Tak jsem právě telefonoval se svým hodinářem. Cena strojku přes mavex cca 12 000kč. Nějak nevim, co s tím teď.
  15. Jo Mavex jsem hned zkusil a mel jsem to napsat i sem, protoze jsem byl tak trochu mirne odpalkovanej s tim, ze nejsem hodinar, tak nemam narok se ptat ani na cenu.. predal jsem to teda svemu hodinari tak uvidim co vymysli.. kdyz by nekdo resil ten samy problem, coz nepredpokladam, tak dam vedet..
  16. Dobrý den, dostaly se ke mně hodinky Tissot T690, které mají ana/digi ciferník. A právě jeho digitální LCD část je vysypaná. Nemá někdo zkušenosti s opravou či výmenou? Jde o kalibr ETA 988.332/333, používaný také i u Breitling,Rado, Bell@Ross. Díky za zkušenosti.
  17. Tuhle fotku jsem chtěl dát hned z místa, nakonec nebyl signál a pak jsem na to prděl. Ted probírám fotky z výletu do alp, a protože mám už asi 3 týdny na ruce jenom tyhle ráčmeny, tak to sem dám. Dachstein, slunečno, magie na levných hodinkách.
  18. Vojtic883

    Vintage seiko

    Od doby, co jsem je dostal je nemuzu sundat z ruky. Noseny na puvodnim, ne tolik vytahanem tahu. Bohuzel to odnesla original spona a tak jsem ji nahradil nesignovanou s pojistkou.. lepsi pocit
  19. Něco se mi tam přifařilo
  20. Zdravím pánové, mám otázku pro zkušené Seiko ladiče. Netuší někdo, zda půjde naroubovat ručky ze Seiko SBDN001 na SKX013? Velikost by do menšího pouzdra mohla být ok ale nevím, jestli je rozdíl v uchycení ruček ze solaru v SBDN001.. Díky za tip
  21. Ja treba nosim PS1 nejradsi na natu.. Mam k nim remen z kuze, perlony ale tohle cerny nato mi sedi nejlip.. A kdyz jdu se psem jako dnes, tak me na ruce v tom mrazu nestudi dynko nebo tah jako na jinych...
×
×
  • Vytvořit...