Přejít na obsah

KankX

Členové_50
  • Příspěvky

    124
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele KankX

  1. já s GS1150 v terénu moc spokojený nebyl... trochu prudší lesní cesta, mokrá tráva a byl jsem v pr... těžký jako kráva, nahoru to nejelo, dolu klouzalo pozadu a otočit se to nedalo, jsem myslel že budu muset volat vrtulník aby to GS vyprostili :( Na cestování po asfaltu a po prašných cestách fajn, ale do skutečného terénu je to prostě moc těžký. Tu váhu si člověk krásně uvědomí, když pak sedne na "macatou" motorku o které se říká že je těžká, neobratná a špatně ovladatelná, konkrétně mám na mysli ZRX1200R od Kawasaki a připadá si na tom po GS1150 jak na minibike, co jede sama tam kam jen okem zašilháš :)

  2. FEJK?!?!?!?! Tohle by byla jen hnusná napodobenina, nebýt blbečků a majitelů této dvojice (pracovní název Sodoma a Gomora), kteří na TO nalepili znaky BMW a postavili na zákaz zastavení.

    Když jsem to viděl< chtělo se mi zvracet. Pro srovnání dávám i foto originálu.   :helpsmilie:  :helpsmilie:

    ...tak tady tě musím poopravit. Rozhodně se nejedná o fejk BMW. Tyto skůtry vyrábělo Benelli, s BMW nemají nic společného, střecha je sundavací jako u kabria... Benelli je teď Čínská a obnovili výrobu i těchto skůtrů. Jinak je to původní Benelli ADIVA. Ty znaky BMW si tam ty dva šašci mohli ušetřit.

     

    post-38015-0-68849300-1434458166_thumb.jpg

×
×
  • Vytvořit...