Přejít na obsah

Bakly

Členové
  • Příspěvky

    23
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava

Bakly's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Sice nešlo o hodinky, ale o jinou inzerci zde na chronomagu, ale také mohu jen doporučit. Co jsme domluvili, to platilo a vše proběhlo hladce.
  2. Tak dnes mne potěšilo, že jsem poprvé použil kozu a vrátila se mi kabelka Tím víc, že to bylo v práci
  3. Taky bych SE doporučil. Mám ho k plusku, ale velikost plně OK a na vše dostačující i pro primární mobil. Jen pokud na to nespěcháš, tak počkat do jara. Vyjde asi nový model, který by mohl být zajímavý. A starému padne cena. Nový 32gb jsem teď teda za 7 a méně ještě neviděl.
  4. Po roce se vrátím zase si něco přečíst a v půlce čtení mi zmizí celá sekce. Krása. Vždycky jsem Chronomag dával za příklad ve smyslu fungování fóra, správců - ale i komunity. Teď se nestačím divit...
  5. Já mám příběh obyčejnější Moje první Casia dostaly co proto na lyžích - na ruce zůstaly, ale byly KO. Ztráta tak nakonec dočasná. Po letech jsem se na ně vrhl a zase jedou U fotku jsem tu někde tuším dával.
  6. Vše velmi rychlé a bez nejmenšího problému. Díky!
  7. Dnes na ruce Orienty čerstvě koupené od zdejšího člena
  8. Bakly

    Zbraně a hodinky

    Taky přidám svou trošku: První pořádnější hodinky, které jsem měl, Steyr M9 a šuple růžových ibalginů
  9. Také se přidávám s Orienty po dědovi. Menším hodinkám moc neholduji, ale toto jsou srdcovky.
  10. Bakly

    Seiko Divers - fotky

    Také se zkusím přidat se svýma
  11. První mechaniky od přítelkyně Byl celkem problém najít něco, co by se jí líbilo, ale snad to bude tímto směrem pokračovat dále.
  12. Taky přidám jeden starší úraz - povedlo se to při celkem nevinném pádu na lyžích. Naštěstí to neodneslo nic jiného, než to sklo.
  13. Sice staré téma, ale taky se připojím s recenzí. Dneska jsem tam byl (ztracená stěžejka/kolík), i když měl něco rozděláno, výměna blesková na počkání. Přístup příjemný. Jelikož tu byl dotaz na ceny, vyšlo to na 40 korun. Tlakovou zkoušku dělá kolem stovky.
  14. No podle ceníku ČP z CZ do A to v přepočtu vychází za 10e i s pojistkou Jestli připlatím si ještě budu muset rozmyslet. Vždy jsem ČP hájil, ale po posledním zážitku minulý měsíc k ní chovám značnou nedůvěru - shodou okolností šlo zase o hodinky. V 10:00 mi do schránky hodili oznámení, že mě nezastihli (opravdu jsem nebyl doma), v 16:00 jdu tedy na poštu a balík už se nenašel - prostě ztracen :/
  15. Vypadají super :-) těším se, jestli vyhraju. Akorát mě prodejce moc nepotěšil, za pojištěnou poštu chce 30e :/
×
×
  • Vytvořit...