Přejít na obsah

lipic

Členové_50
  • Příspěvky

    197
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele lipic

  1. Zdravím místní znalce 

    Tak nějak už sem rozhodnutý pro pilotky a to konkrétně od tradiční německé značky Laco a model Augsburg ve velikosti 39mm.Plus teda,když už tam mají tu možnost za příplatek oboustranný antireflex a "lepší " strojek s delší rezervou nátahu-cca 60h.Je to Miyota 8315. Jenže, včera jsem koukal na stránky Steinhartu a ejhle novinka:Nav B-Uhr 42 black A-muster.Především konečně trochu zmenšili pouzdro z těch 44mm na nositelnějších 42mm.

    A tak červík začal hlodat....Laco za mě super značka s historií,plus možnost volby velikosti pouzdra a customizace. 

    Steinhart,no,hodinky asi kvalitní,ale značka,no,tak nějak....Zase ale swiss strojek a  třeba ta datumovka by mě ani nevadila. 

    A tak by mě zajímalo,pro který model by jste se priklonili?

     

    Augsbur netřeba připomínat,ale ty nový štajny sem dám:

     

    nav_b_black_1_1.jpg

  2. Zdravím místní znalce a rádce. Potřeboval bych od Vás poradit. Bratranec bude mít kulatiny, tak mu chceme jako širší rodina koupit hodinky. Měli by to bejt potápky,automat,průměr max. do 42mm a cenově, tak do 20k.Vím,že se mu hodinky líbí a nějaký starší atomat/machanika nosí. Co jsem se sním o tom obecně bavil, tak se mu líbí vintage hodinky,ale v moderním pojetí. Co mě trklo, tak Yema Navygraf Heritage, Squale 1545 black rubber,nebo Citizen Promaster Marine NB6021-17E.U těch Yema je výhoda tahu a pěkně vypadá i to cestovní kožené pouzdro. Ještě jsem koukal na Seiko,ale tam by to byla asi až řada SPB a to už je mimo.

    Předem dík za rady.

     

    img_9297-2.jpg

    7941--y1545-100405-caoutchouc-face.png

    163576.webp

×
×
  • Vytvořit...