Přejít na obsah

dupineq

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Opava
  • Fanoušek značky
    teď už i hodinky :P

dupineq's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. P.S. CLO a DPH vyšlo asi na nějakých 1700,-Kč. Všem těm, kteří by si to rádi zařídili sami na celní poště, přeji hodně štěstí. Větší Kocourkov jsem zažil snad jen na cizinecké policii v Istanbulu
  2. Ahoj Pavle, já se rozhodoval podle všech dostupných videí a fotek na netu. OS jsem naživo neměl. Sarby si získaly mé srdce svojí všestranností a pohodlností nošení díky svojí velikosti. Musím uznat, že splynuly parádně. Bez nich na ruce nejsem člověk Bode, přesně tu kůží jsem už zvažoval do budoucna díky za tip!
  3. Kupoval jsem na seiyajapan za 335$, což je docela dost. Teď tam jsou vánoční slevy a tyhle vyjdou např. za 306$, takže jsem trochu naštvaný z prodělání. Ale za tyhle hodinky si prostě stojí i připlatit. Dělají ohromnou radost!!
  4. Děkuji Všem, kteří se zúčastnili tohoto dramatu Tady přikládám můj cíl. Bez Vás by to nedopadlo...
  5. Není snáz ten venkovní AR poškrabatelnější než normal safír? Dneska jsem si představil pocit, jako bych měl OS na ruce, když jdu na oběd do naší kantýny v nemocnici. By mě asi sežrali pohledama, jak by to bilo do očí :-D Představa konzervativnějších Sarbů mě naopak uklidnila... Vyčnívej mezi ovcema a stanou se z nich vlci :-D
  6. Dík za reakce :-) SARX015 (vzal bych 017 a tah k tomu už vyjde draho) a SDGM003 (dial pěkný, ale bez lumi) jsem už vyřadil. Obvod zápěstí mám 17cm, takže u Sarbů pohoda, jen ty OS ať nejsou moc velké. Díky Toblinovi za recenzi s fotkama. Jsou prostě šmrncovní :-D Nevlastníte, prosím, náhodou někdo ty OS v Praze? Chtělo by to prostě mít na ruce a pak bude jasno. Pokud budou velké, jdu do Sarbů ;-)
  7. Ahoj všem, po krátké pomlce jsem zpět. Steiny a pilotky mě pustily. Zaměřil jsem se na Seika. Docela mě berou i potápky, ale zas tak univerzální mi nepřijdou. Fieldy SNZG15 mi přišly dokonalé. Už jsem byl i rozhodnutý, že je objednám a furt si s tou myšlenkou pohrávám. Dají se s nimi dělat divy. No a potom jsem si říkal, co všichni mají na těch SARBech033. Stačilo pár fotek a videí a zešílel jsem :-D Už jsem myslel, že mám teda jasno a jdu do nich a najednou Orient star WZ0051DV (SDV02002B0). Pecka!! Hele, já vím, už jste mi to tady navrhovali na začátku. Jen jsem si tím musel projít sám :-) Předtím se mi vůbec nelíbily a o pár měsíců později jsem úplně někde jinde. Nejraději bych měl SNZG15 do přírody, SKX011/007 na léto a SARBy nebo Orient Star do práce, divadla, na pohřeb či svatbu :-D Co mám teď jako dělat? Prosím, pomožte mi aspoň vybrat mezi Sarbama a Starama ;-)
  8. Ahoj, no já pročítám fórum, kdy jen to jde a postupně utvářím styl. Dokonce se mi začaly líbit i potápky, které jsem předtím nemusel Nakonec asi budu vybírat mezi Steinama a Seikama. Až zúžím výběr, pošlu pár kousků ke zhodnocení Jen dotaz: které Steiny jsou například kopie Rolex? P.S. díky za všechny názory, co tady padly..
  9. Ahoj, děkuji Všem za moc cenné rady. Vypadá to, že se neobejdu bez zkoušení na ruce. Už brouzdám i po zahraničních portálech a výběr je úplně jinačí, když víte, na co se máte koukat Chronoshop sídlí hned kousek od ÚVN, tak se tam stavím po práci. Co říkáte na tyhle? 30% sleva (11k) ruční nátah (ten se jen tak za tu cenu nevidí) vypadají, jako od dědečka Teď jen otázka, jestli orienty jsou važně ten východ, co chtít na památku http://cdn.shopify.com/s/files/1/0243/0993/products/wz0011dd-a_large.jpg?v=1417349047 Prostě dál hledat a objevovat. Mějte se
  10. Dobrý večer všem nadšencům! Náhodou jsem objevil tohle fórum a žasnu. Tolik informací na jednom místě, až se mi hlava zatočila Stručně k situaci. Hodinky jsem nikdy nenosil (digitálky nepočítám). Teď se ale cítím, že nastal ten správný čas nějaké si pořídit. Odměna za státnice. Jenže to jsem nevěděl, že jich je tolik Chtěl jsem univerzálnější oblekovky, co se dají nosit i do neformální společnosti, kožený černý řemen, automat, do 10k.(12k) Zprvu, že si pořídím teda něco českého: http://prim-hodinky.cz/Class/mpImageThrowImage.ashx?x=300&y=300&file=/Files/ProductPhotos/1461.png http://prim-hodinky.cz/Class/mpImageThrowImage.ashx?x=300&y=300&file=/Files/ProductPhotos/1465.png http://prim-hodinky.cz/Class/mpImageThrowImage.ashx?x=300&y=300&file=/Files/ProductPhotos/1197.png Vážně to je všecko čínovaté? Hezky jste mě vyvedli z omylu. Nejsem generace, co by žasla nad starýma Prim (omlouvám se Primkařům, nechci nikoho urazit) Nejdřive jsem se probíral všemi možnými e-shopy a furt jsem trval na automatu, takže výběr nebyl až tak veliký (Boccia Titanium, Yonger Bresson , Jacques Lemans, Gant, Claude Bernard, no a ty slavné Prim). Pak jsem narazil na chronoshop.cz. Mají tam krásné kousky, ale cena už je vyšší. Myslíte, že tohle se dá vzít k obleku? Steinhart Marine 38. Pokud jsem pochopil správně, musel by se ještě dokoupit opasek. http://www.chronoshop.cz/cache/images/full/4255_1677946206marine38_01.jpg No a čím víc jsem četl, tím míň jsem věděl, co chci Takže mě napadlo, koupit si nejdřív Quartzky, levnější, sžít se s pocitem, že mám vůbec hodinky a do dražších mechanik vyzrát. http://www.hodinky.inshop.cz/inshop/catalogue/products/pictures/16745-2.jpg http://www.hodinky.inshop.cz/inshop/catalogue/products/pictures/C4470_1.jpg http://www.hodinky.inshop.cz/inshop/catalogue/products/pictures/65003-3-AIN.jpg http://www.hodinky.cz/photos/h/v/VI/victorinox-swiss-army-infantry-241584_14179145.jpg Asi se Vám to zdá dost zmatené Ale teď si představte neplavce, co zatoužil po vodě, jak se plácá v oceánu. Možná to vzdávám teď moc brzo, netuším. Budu rád za každý Váš názor, který mě popostrčí dál při výběru. Nemá se uspěchat, proto ta klička s levnýma baterkama. Díky Těm, co to dočetli do konce Chronu zdar!!
×
×
  • Vytvořit...