Přejít na obsah

Xenomorfus

Členové_50
  • Příspěvky

    4 928
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

Contact Methods

  • MSN
    Email: dart.chemik(at)seznam.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava
  • Fanoušek značky
    Traser, G-Shock, Amfibija, Seiko, Deep Blue, Aragon

Návštěvy profilu

9 977 zobrazení profilu

Xenomorfus's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Este furt je to aktualni. Tak kdyby nekdo mel cestu z Prahy do MS kraje, budu rad. Nemusi byt primo Ostrava, nejake okoli zvladnu dojet. Diky.
  2. Jednoznacne farmarku od Stihlu. MS 261-ka je legenda. Pripadne i MS311 muzu doporucit.
  3. Musim rict, ze za mne je to ta nejpovedenejsi barevna kombinace. Ten kontrast cerne a zlute je dokonaly. A objevuje se vlastne vsude, kde chces na neco upozornit. V prirode treba vosa, v beznem svete hrany nebo snizene profily maji zluto-cerne srafovani.
  4. Jinak bych je ani nekupoval :-D.
  5. Nejsi ;-). 8/8 si mel dobre a stacilo pripocist ty 3/8... zjednodusene "jednu celou". Pokud zlomek vychazi nejake rozumne cislo, lze to spocitat i tak, ze ho "vypoctes" (vydelis) a pripoctes tu jednu. A tim to vydelis... ....no, jak to po sobe tak ctu, tak to z toho nechapu ani ja :-D. S tim vysvetlovanim a postupy sem mel problem uz na zakladce a na stredni se to jen prohloubilo...ale tam to souviselo s pubertou a tim, ze sem mel ucitele u pr*ele :-D.
  6. Sorry, vbehl mi tu do toho bratranek a resili sme cosik... Viz vikinho...
  7. Konkretne ja mam Maxbike Vidar. Aku 500. Puvodni prevody 1x9 low Shimano (dost hruza) sem ihned sundal a dal 1x10 Microshift Advance X. Dojezd je hodne zavisly na stupni pripomoci. Osobne s tou baterkou nabijim po cca 100km. Ale mam ho jako dopravni prostredek, tedy po Ostrave a okoli do 20 km. Myslim, ze do nuly bych ujel 120km. Kdyz sem chytil silny protivitr, zvysil sem pripomoc a pak je realny dojezd tak 60km. S maximalni pripomoci odhaduju tak 20-30km.
  8. No, ony ty ceny priblizne odpovidaji tem lowend znackam jinych vyrobcu. Ja sem loni v lednu kupoval "crossove" elektrokolo Maxbike ve sleve za 32990,- . Tedy proti "cenikove" cene -12 000,- kc. A u tech MTF kol ta vybava je zkratka lowend zaklad.
  9. Je to tam! Nicmene ty Jirkovy ruce dole, to je na nervy :-).
  10. UFC 300... vse pripraveno ;-).
  11. ...taxem k jedne babicce (XRV 750) prikoupil dalsi a na podzim po svych do Dakaru...
  12. Od dob, co liju do vseho Vif (cca 10 let) , neresim vubec nic. Pouzivam normalka 95-ku. Na podzim v sekacce (ale i ve vsech motorkach, Babettach, pilach, traktorku and shit) necham to, co tam zbylo po poslednim podzimnim sekani (1/3-2/3 nadrze vetsinou). Na jaro naliju do plna, nastartuju, ohreju, vymenim olej a sekam. Jedine, na cem poznam rozdil je 2T krovinak a pila, kde pul roku stary mix hur drzi volnobeh.
  13. Jo, mam to podobne. Prevlikal sem se u auta z monterek do hader na masinu.... No nic, je to pryc...
  14. Strasne hekticky den, ze vsech stran se to na mne valilo, 3 lidi na mne mluvili najednou a nechal sem ho na strese meho auta, kterym pak odjel kamos. Nasli sme ho asi 6 km daleko. Pres displej byl otisk zimni pneumatiky ;-).
×
×
  • Vytvořit...