Přejít na obsah

Xenomorfus

Členové_50
  • Příspěvky

    4 936
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele Xenomorfus

  1. Diky ;-). Na klouby zeru pripravky ;-). Jo, stezka ceskem je neco jako Snezka, Lysa hora and shit. Ted je to moderni. Ja nechodim tam, kde jsou lidi ;-). Nicmene jak psal kolega, po cesku je to delsi. Ale zase Te tolik netlaci cas. My sme limitovani casem (letenky) a trasou (moc neni prostor na "zkraceni"). No, zazitek musi byt intenzivni, nemusi byt nutne pozitivni ;-).
  2. Woe :-D. No, ani ne za mesic jdu prechod v Anglie/Skotsko, 7 dnu, prumer cca 30km denne, vsecko v baglu na hrbu, pod sirakem/celtou, taxem zvedav, esi zdechnu druhy nebo az treti den :-D.
  3. Nepremyslel sem nikdy nad tim... Odsroubuju, odklopim a prstama mezi vickem a hrdlem to stisknu a upadne to dycky samo. Mozna je to tim, ze sem az donedavna nevedel, ze to ma drzet :-D. Edit: asi budu muset natocit nejake petivterinove instruktazni video :-D.
  4. Tak ja sem to treba nezjistil vubec. Pokazde sem ho normalne po otevreni odtrhl. Nikdy mi neprislo, ze je to jako "neoddelitelne". Az asi pred mesicem mi kamoska rika, jestli vim, ze to jako na tom ma zustat. Tedy u mne zadna zmena.
  5. Kupoval sem od Michala parku. Komunikace, zabaleni, odeslani rychlosti blesku. Bunda nova, zkratka vse, jak se slusi a patri. Diky moc, doporucuji a kdykoliv zase!
  6. Zajimavy pocin ;-). Postradam nejakou zkusenost po mesicich/letech, jak to dopadlo. Osobne bych zkusil pouzit treba parafinovy olej...
  7. Jeden znamy, se kterym sme se potkavali v restauraci U Patrika, nez to majitel zavrel a zemrel, mel mluvici hodinky. Neco jako https://www.eshophodinek.cz/hodinky-gtup-1030-cesky-mluvici/ Edit: Byl samozrejme nevidomy, jinak bych to sem nedaval ;-). Vzdycky, kdyz vlezl, klepal kolem sebe hulkou a jako prvni daval hlasku: "Nazdar Páťo, rad Tě vidím!" :-).
  8. Taky bych rekl, ze je to problem uradu. Minuly tyden sem prihlasoval "Biga" a velmi ochotny pan na uradu mi to vsecko vysvetlil, ukazal co si kde najdu, aplikaci i portal a jeste to kontroloval, ze to tam vsechno je zapsane, jak ma. Proto je asi vyhoda mit ten papirovy velky TP, protoze kdyz dojde na lamani chleba, tak s argumentaci "ve velkem TP sem to mel zapsane" to urednik asi do elektronicke podoby nedoplni.
  9. Este furt je to aktualni. Tak kdyby nekdo mel cestu z Prahy do MS kraje, budu rad. Nemusi byt primo Ostrava, nejake okoli zvladnu dojet. Diky.
  10. Jednoznacne farmarku od Stihlu. MS 261-ka je legenda. Pripadne i MS311 muzu doporucit.
  11. Musim rict, ze za mne je to ta nejpovedenejsi barevna kombinace. Ten kontrast cerne a zlute je dokonaly. A objevuje se vlastne vsude, kde chces na neco upozornit. V prirode treba vosa, v beznem svete hrany nebo snizene profily maji zluto-cerne srafovani.
  12. Jinak bych je ani nekupoval :-D.
  13. Nejsi ;-). 8/8 si mel dobre a stacilo pripocist ty 3/8... zjednodusene "jednu celou". Pokud zlomek vychazi nejake rozumne cislo, lze to spocitat i tak, ze ho "vypoctes" (vydelis) a pripoctes tu jednu. A tim to vydelis... ....no, jak to po sobe tak ctu, tak to z toho nechapu ani ja :-D. S tim vysvetlovanim a postupy sem mel problem uz na zakladce a na stredni se to jen prohloubilo...ale tam to souviselo s pubertou a tim, ze sem mel ucitele u pr*ele :-D.
  14. Sorry, vbehl mi tu do toho bratranek a resili sme cosik... Viz vikinho...
  15. Konkretne ja mam Maxbike Vidar. Aku 500. Puvodni prevody 1x9 low Shimano (dost hruza) sem ihned sundal a dal 1x10 Microshift Advance X. Dojezd je hodne zavisly na stupni pripomoci. Osobne s tou baterkou nabijim po cca 100km. Ale mam ho jako dopravni prostredek, tedy po Ostrave a okoli do 20 km. Myslim, ze do nuly bych ujel 120km. Kdyz sem chytil silny protivitr, zvysil sem pripomoc a pak je realny dojezd tak 60km. S maximalni pripomoci odhaduju tak 20-30km.
  16. No, ony ty ceny priblizne odpovidaji tem lowend znackam jinych vyrobcu. Ja sem loni v lednu kupoval "crossove" elektrokolo Maxbike ve sleve za 32990,- . Tedy proti "cenikove" cene -12 000,- kc. A u tech MTF kol ta vybava je zkratka lowend zaklad.
  17. Je to tam! Nicmene ty Jirkovy ruce dole, to je na nervy :-).
  18. UFC 300... vse pripraveno ;-).
  19. ...taxem k jedne babicce (XRV 750) prikoupil dalsi a na podzim po svych do Dakaru...
  20. Od dob, co liju do vseho Vif (cca 10 let) , neresim vubec nic. Pouzivam normalka 95-ku. Na podzim v sekacce (ale i ve vsech motorkach, Babettach, pilach, traktorku and shit) necham to, co tam zbylo po poslednim podzimnim sekani (1/3-2/3 nadrze vetsinou). Na jaro naliju do plna, nastartuju, ohreju, vymenim olej a sekam. Jedine, na cem poznam rozdil je 2T krovinak a pila, kde pul roku stary mix hur drzi volnobeh.
  21. Jo, mam to podobne. Prevlikal sem se u auta z monterek do hader na masinu.... No nic, je to pryc...
  22. Strasne hekticky den, ze vsech stran se to na mne valilo, 3 lidi na mne mluvili najednou a nechal sem ho na strese meho auta, kterym pak odjel kamos. Nasli sme ho asi 6 km daleko. Pres displej byl otisk zimni pneumatiky ;-).
  23. Jo, monoskop byl dycky v nedeli nez zacalo Studio Kamarad s Jů a Hele ;-). 4 mesice "stary" telefon :-/.
×
×
  • Vytvořit...