Přejít na obsah

Luban23

Členové
  • Příspěvky

    46
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Hamilton, Steinhart

Návštěvy profilu

376 zobrazení profilu

Luban23's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Husté, u nás je potřeba podepsat i dopis z Ali za pár korun, který dřív běžně házeli do schránky.
  2. Tak to je úplně špatně. To bylo určitě za víc, když máš komplet sledování. Ale tohle by měla opravdu doručit na podpis....
  3. Nádherná. Já jako vlastník obyč jedničkový E81 můžu jen tiše závidět.
  4. Je to čím dál horší s poštou. U nás musí nově cetky za pár korun z Ali doručovat pošťačka na podpis, dřív dala do schránky. Je sice hezký, že je evidované číslo zásilky v ČR, ale žádné sledování zásilek nedokáže propojit s číslem číňana, tak abych věděl, že dopis pošťačka ten den nese (např track17). Takže za mě jen další komplikace. A mluvím opravdu o korunových věcech, u dražších samozřejmě většinou sledování funguje.
  5. Minecraft jsem nikdy nepobral. Nechápu, jak se v tom děti můžou orientovat. Asi už jsem jiná generace.
  6. To je přesný. Tahle holka až se naučí střílet, tak zválcuje všechny. Běžecky na to má.
  7. Ondra to je sympaťák. Ale věk nezastavíš.
  8. Jojo, jsme se nepochopili. Někdo tu dával fotku dětských respirátorů. A byly to ty stejné, co měli Vietnamčíci, tak jsem na to reagoval. Kdyby někdo sháněl, tak sedí opravdu dobře. Jestli splňují normu nebo, nevím, ale KN95 tam mají.
  9. Přesně tyhle jsem koupil u těch Vitnamců. Tuším 10 kusů za 120.
  10. Souhlasím, vypadají "hratelněji". Jen bych určitě nebyl takový optimista. Nejlepší by určitě mohlo být Molde. Na druhou stranu když si Trpišovský Rangers přál, tak asi ví proč. Každopádně já taky budu fandit samozřejmě Slávce.
  11. Na respirátoru je natištěno N95, ale těžko říct. Na druhou stranu, když "lepší" pro děti nejsou, tak pro dceru do školy to bylo dobrý.
  12. Rangers spousta lidí podceňuje, ale trénuje je skvělý Gerrard a hlavně v domácí soutěži a Evropské lize ještě ani jednou neprohráli.
  13. U nás v Jihlavě to měli Vietnamci v krámu a musím říct, že dceři (necelých 7) i perfektně sedí. Další jsem objednal z Aliexpresu, mají přimo na věkovku 6-9 let, ale bude to trvat.
×
×
  • Vytvořit...