Přejít na obsah

KatkaB

Členové_50
  • Příspěvky

    782
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena
  • Fanoušek značky
    Orient, Omega, Swatch, Glycine

Návštěvy profilu

2 212 zobrazení profilu

KatkaB's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Wenger? Wenger Sea Force, jsou označené jako dámské, ale dámského je na nich jenom velikost (36mm). Jsou do 200 m, jen ta cena je krapet vyšší asi. https://www.helveti.cz/wenger-sea-force-010621111
  2. Tak tyhle bych nosila jak vzteklá:) Gratuluju (dámě k hodinkám, vám k prckovi a tobě k výběru) !
  3. Trochu jsem u toho zvracela. Jak rusové vidí západ a Ukrajinu. https://www.facebook.com/mamucz/videos/1647538745621415 "Sdílím, než to smažou". Z Youtubu už to totiž bylo staženo kvůli autorským právům . Jedná se o rozhovor z ruské televize, podle poznámek autora jsou účastníky kremelští propagandisti Jevstafjev, Kedmi, Simonjaková, Šachnazarov, Michejev, Solovjov. A poslankyně EP za Estonsko Yana TOOM (FAKT NECHÁPU, CO TAM ŽENSKÁ Z EVROPSKÉHO PARLAMENTU DĚLÁ, ASI MI NĚCO UŠLO). prý to běželo v ruské televizi naposledny někdy v lednu 2022.
  4. Jestli znáš alespoň měsíc, můžeš zkusit něco jako "Zlato, jak oslavíme výročí?" anebo zavolej na matriku.
  5. Jasně, to je v pořádku. Jenom že mě tak napadlo, že např. vévodkyni Kate jsem nikdy neviděla s jinými hodinkami než Cartier. Takže asi není hodinkový fanda, ale tyhle nosí. Možná je to památka od někoho a možná je to tím, že to jsou hodinky napůl šperk. Cartier je luxusní značka a myslím, že ji znají i nehodinkové uživatelky. Ale jak píšou kolegové nahoře - od narození do osmnácti je to dlouhá doba.
  6. Orient FUA07003W. K dostání (snad) na tovys.cz nebo hodinky-365.cz. Jinak existují i pánské varianty s velikostí 38 mm nebo varianty se zlatým pouzdrem, se stříbrným pouzdrem a černým ciferníkem. https://www.hodinky-365.cz/orient-classic-quartz-fua07003w-x1185539 Pak ještě u Japonců mě napadá Seiko SWR034P https://www.helveti.cz/seiko-swr034p1 nebo u Citizen Eco-Drive EM0506-77A https://www.helveti.cz/citizen-eco-drive-ladies-em0506-77a Obojí má taky varianty se stříbrným pouzdrem a modrým ciferníkem, ale to pro Tebe bude asi mimo diskusi. Asi by se daly doporučit ještě nějaké další hodinky. Tissot carson např. nebo Tissot Everytime. A Boccia Titanium nebo Bering z těch levnějších.
  7. Ahoj, vidím, že už je rozhodnuto (v pořádku), ale kdybys přeci jenom o tom někdy přemýšlel, tak bych doporučila ke zvážení Cartier.
  8. Aha, myslíš ty starší z této stránky, tak to samozřejmě nemůžu rozporovat. Já myslela ty ze současnosti.
  9. Ty Fialovy mají jenom jednu korunku.
  10. Chtěla jsem právě taky doporučit Bambina. Je tady na ně i celé vlákno https://forum.chronomag.cz/topic/80348-orient-bambino-informace-modely-zkušenosti/ a připadá mi, že si se mezi nimi dá dost vybrat.
  11. A co přesně by se ti tak vzhledově líbilo?
  12. Nemá metr, tak tu bezpečnou vzdálenost odměřuje holí?
×
×
  • Vytvořit...