Přejít na obsah

Froggg

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Stowa, Nomos, Longines

Návštěvy profilu

647 zobrazení profilu

Froggg's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Bezproblémový obchod a přesný popis stavu hodinek, obchod sice probíhal přes prostředníka (z mojí strany), ale vše proběhlo v naprostém pořádku. Díky!
  2. Taky jsem hledal kombinaci ucha a řemenu, nakonec jsem si řekl, že to přežiju bez ucha, případně si ho dodělám, protože i když jsem u nich pár takových modelů našel, moc se mi nelíbily, třebas tento: https://www.nivasaza.cz/tasky/kozena-taska-nivasaza-n1900-hnt-br-hneda/ nebo https://www.nivasaza.cz/tasky/panska-kozena-taska-green-wood-19195h-kha-hneda/ Já si rád věcí dovyvýjím a dotvářím, takže až mi ucho bude hodně chybět, tak něco vymyslím. Na druhou stranu mě ale může naštvat nedomyšlenost u něčeho, co se tváří prémiově a stojí to balík... Co se týká skrytých magnetek, je to s nima ze začátku docela sranda, naučit se to ale dá. Ale i tak si myslím, že lidi, co s nima mají tašku, se dělí na ty, kteří rezignovali na neustálé hledání, kdy to zapadne, a štve je to, a pak na ty, kteří rezignovali na neustálé hledání, kdy to zapadne, a je jim to jedno Já jsem v té druhé kategorii, jelikož ta taška drží tvar i nezapnutá, takže když spěchám, prostě to jen přehodím.
  3. PavelK, třeba ta, co jsem poslal o pár příspěvků výše, má kování pro řemen z nějakého železného kovu (zkoušeno magnetem), kování zavírání je skryté, jsou to ty typické magnetické pantíky. Zipy jsou masivní. Předchozí brašnu jsem měl od Samsonite a ta umřela právě na zničené zinkalové uchycení popruhu Taky totiž nosím občas brašnu celkem naloženou.
  4. Froggg

    Stowa sčítání lidu

    Hlásím se s +1, tak dlouho jsem po nich koukal, až jsem si pořídil flígry Bčka s datem
  5. Já jsem vybíral kdysi poměrně dlouho koženou peněženku, letos zas docela dlouho brašnu přes rameno a nakonec jsem skončil v obou případech u Nivasaza . Nesplnily jediný parametr, není to vyrobené v ČR, což jsem původně chtěl. Ale v malosérii jsem si nevybral, občas byly ceny úplně mimo a na vyloženě zakázkovou výrobu jsem neměl čas, ani náladu, to řešit. Brašnu jsem od nich vzal tuto: https://www.nivasaza.cz/tasky/panska-kozena-taska-green-wood-588h-kha-hneda/ Vejde se mi do toho všechno, včetně 14" NTB, vzhled s tou kostkovanou podšívkou mi přišel super, není to žádná moderna, ani retro, cena byla z nejnižších ve výběru. Co mi na ní po půl roce užívání vadí, je ne úplně dořešený řemen, který padá z ramena. Chtělo by to rozšíření v místě, kde to leží na rameni. Ale už to mám vymyšlené.
×
×
  • Vytvořit...