Přejít na obsah

JAR0

Členové_50
  • Příspěvky

    140
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele JAR0

  1. A co povies na tu sekundovku a otocnu lunetu... to je podla teba normalne? Myslim, ze na hodinkach za 13 000 by si mohli dat zalezat aspon natolko, ze sekundovka bude chodit presne na idexy a nie mimo.

     

    Ty si dal za ne 13000 Kc ? To sa mi zda neako dost vela. Ja som svoje kupil za 200 USD nove v kamennom obchode. Tie skrabance by tam urcite nemali byt. Na mojich sekundova rucicka ide tiez trochu mimo. Je to otazka asi nahody, ze ktore sa podaria. S tym logaritmickym pravitkom nemam ziadny problem, ziadna vola. Za tie peniaze sa mi zdaju hodinky velmi kvalitne. Po roku nosenia na nich nevidim skoro ziadne stopy... a to ich pouzivam hlavne na spinavu pracu...

  2. Ahoj všem, pokukuji po lepších hodinkách (líbí se mi Breitling for Bentley) ale pořizovací ceny přes 150.000,- Kč jsou na mě dost pokud bych ten nákup bral pouze jako "udělat si radost". Zajímalo by mne, jakým způsobem hodinky "uchovávají" svojí hodnotu, zda by se kupříkladu nevyplatilo koupit nějaké starší a jak nové nebo starší stroje časem ztrácí na své ceně. Prostě takový menší ekonomický náhled nad touto problematikou.

     

    Díky za vaše názory

     

     

     

    Musis kupit v zahranici. Odporucam USA. Napriklad NYC. Kde dojednas este osobne dost dobru zlavu. A potom je sanca, ze ked ich budes predavat a budu v 100 % stave, tak nic nestratis.

  3. Vlastnim cierne Sintry Multifunctional... hodinky pekne, ziadny skrabanec som na nich po rokoch nenasiel... prevedenie je skutocne kvalitne. Su velmi lahke.

     

    Neviem preco, ale vacsine mojich znamych sa velmi nepacia... vraj su proste ako pre zeny..

     

    Momentalne radsej nosim Montblanc Spot XL Chrono. Mam rad, ked maju hodinky neaky konkretnu hmotnost.

  4. Myslim, ze pri hluku zo strojov a ciniek kratke a relativne tiche pipnutie nikoho rusit nebude :headphone:

    Co sa tyka vyberu - vacsina "odpocitavacov" ma najkratsiu jednotku 1 minutu a tu je potrebne nastavenie na sekundy. Tejto podmienke vyhovuju napr. Casio G-7800, no a su vo viacerych farebnych variaciach

     

    da sa to kupit v obchode? myslim, niekde okolo. Bratislava Vieden Praha...

     

    Alebo treba objednat z internetu ? Tietu su zaujimave.

  5. Uvazujem zase po neakom case nad kupou hodiniek. Zacali sa mi pacit jednoduche.. ale pekne spracovane. Na foto sa mi celkom pozdavaju Seiko Marinemaster. Bral by som aj ten Springdrive.. Len neviem kde by sa tieto hodinky dali okuknut nazivo. Som v BA. Rad si spravim neaky mensi vylet pripadne do Prahy .. alebo Mnichova. Dalej uz asi nie..

     

    Viete poradit kde ich maju?

  6. Chlapi, diky za reakce. Asi to nebylo napsane v mem dotazu, uz ty Daytony mam, ale tak nejak mi zacaly po x letech s Rolexkama v oceli, imponovat ty Yacht mastery v polozlate, ze je mozna koupim a Daytony prodam:-( A taky na ty Daytony furk koukam na datum a ono nikde:-)))

     

     

    Tolik penez.. a datum nikde ? :withstupid:

     

     

  7. Pro tuhle lajnu sportovních quartzek jsem měl vždycky slabost. Kvalitní a odolné hodinky za vcelku malé peníze.

    Novinka mě ale fakt dostala - kombinaci kulatých a hranatých sčítačů jsem asi ještě neviděl.

    Navíc je to takové skoro "all black" provedení. Fakt se mi líbí.

     

    http://images.google.cz/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1

    Tieto sa aj predavaju.... nenadsiel som ich medzi aktualnymi modelmi.

     

    edit: UZ Som nasiel....

     

×
×
  • Vytvořit...