Přejít na obsah

yxcvbn

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele yxcvbn

  1. První wristshot. Začínají se mi líbit čím dál víc.
  2. První kousek od Zelos je doma. Great White 43mm v provedení Bumblebee. Na první pohled mi přišli moc zlaté, ale na druhý a na denním světle se mi začínají líbit.
  3. Zdravím, nevíte někdo jestli se někde nechá sehnat gumový řemen pro tenhle typ hodinek? Prodávají se jenom s kůží a to se mi moc nelíbí a řemínek má právě u hodinek atypický tvar. Odkaz na hodinky je zde https://www.hodinky-365.cz/casio-g-shock-g-steel-gst-w120l-1ber-x1127657 Díky za rady.
  4. O jaký model přesně se jedná?
  5. 7002 Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk
  6. Zdravím, tak se mi podařilo drbnout hodinkami o betonovou zídku a zářezy na lunetě jsou docela slušné... Předpokládám, že asi není šance to opravit? Případně nemáte tip, kde se dají sehnat díly na hodinky Seiko a návody na výměnu? Jsou to sice jenom 5-ky, ale pořád se s tím nemůžu sžít. Díky za rady.
  7. Díky za odpovědi, tak trochu jsem si myslel, že to nebude mít smysl. Zkusím je tedy rozchodit, vyčistit a nechat v šuplíku na památku
  8. Zdravim, dostaly se mi do ruky hodinky po dědovi, Doxa Antimagnetique. Stav je žalostný, ale rád bych je zachránil. Na kolik by vyšla renovace podobných hodinek, popř. máte tip na hodináře, který by byl renovace schopný? Díky za info. Foto: https://drive.google.com/file/d/1Xw2amuonhyB_JOYbC9ai7C4yRGRd5xV7/view?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/1LTvvs_RjY0Yp6S70lv_UJXuA4rd32jrh/view?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/1iBTgdagf1-aXgJrJutUDYCoTFdq-OViK/view?usp=sharing
  9. Párádní výlety taky bych měl vyrazit.
  10. Sladký dominikánský za mě teda Siboney 34, ale to je jiná cenová kategorie
  11. Inteligentní buzení u Garminu není a docela mi taky chybí. Nevíte jestli to mají u některého modelu v plánu?
  12. Přidávám pozitivní reakci. Vše proběhlo v naprostém v pořádku k mé spokojenosti.
×
×
  • Vytvořit...