Přejít na obsah

kral083

Členové_50
  • Příspěvky

    1 053
  • Registrace

  • Přítomen

Příspěvky od uživatele kral083

  1. Můj servisak po týdnech různého zkoušení,co mu v Shimanu poradili,je konečně přesvědčil, že když nabiju baterku v Di2 na 100%, tak fakt není normální, že za týden spadne při pokojový teplotě o 30%. 

    Tak konečně dostanu novou a snad bude klid.

    Jinak dnes sice tři hodiny v darebný zimě,ale teď už to konečně po týdnu vylezlo 🤟

    PXL_20240303_114624229.jpg

  2. @filo-boxer nevím co to RS znamená,ale Schwalbe G-One jsem měl a vydržely 4k a defektů jestli bylo 5, 6 za celou dobu tak je to moc. Kdybych nevyrazel na delší výlet,kdy vždycky dávám nový pláště,tak by určitě ještě dalších 1k daly. Maximálně bych je prohodil.

  3. To si tak člověk vyrazí ráno do práce při -11'C a po hodině jízdy a z následných reakcí kolegů i úplně neznámých lidí, které zrovna potkal ve výtahu, má pocit, že dokázal něco mimořádného.

    A pak si večer na Netflixu pustí Society of Snow a zjistí, že je úplně obyčejný rozmazlený naplavený Pražák, který žije v nekonečném blahobytu.

    Jo a abych nebyl off topic,tak bych vzal Canyon klasiku,ale určitě jednoplacku. Průchodnost 38mm je podle mě málo.

  4. Pravda pravdoucí. Jen jsem za ty léta nabyl pocitu, že ostatní účastníci provozu mají neodbytný pocit, že musí cyklisty při nějakém přestupku vychovávat. Klaksonem nebo ostřikovačema. 

    Nebo u vás na tý věčně rozbitý lávce. Jasně, že tam je značka, že bych měl vést kolo. Ale když jedu rychlostí chůze,fakt nemám pocit, že někoho ohrožuju nebo ničím lávku. Přesto se najde vždycky někdo,kdo mi to musí omlatit o hubu 🙂

×
×
  • Vytvořit...